chapter 24

6K 251 632
                                    

ELISA

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ELISA

"Aika roimasti ehtiny tää sivusiili kasvaa", kampaajatyttö toteaa ja hipelöi typerän näköiseksi venähtänyttä sivusiiliäni. "Trimmataanko me tää vaan?"

"No itseasiassa mä aattelin jotain tällasta", vastaan ja avaan puhelimeni kuvagallerian, tyttö henkäisee, kun napsautan näkyviin havainnollistavia kuvia, ja lopulta hän ottaa puhelimeni omiin käsiinsä.

"Ai ihan noin lyhyeks? Oikeesti?"

"Voi päältä jättää vähän pidemmäks, sellanen lesbotukka, kyllä sä tiiät."

"Selvä", tyttö sanoo, tirskahtaa hyväntuulisesti ja alkaa osittaa hiuksiani taas niillä hiton klipseillä, ja hetken päästä näen taas itseni peilistä samanlaisena saarnamies-linnunpelättimenä, millainen olin viimeksikin. "Vedän ensin nää sivut, käydään sit pesemässä ja leikataan sitte kunnolla uuteen malliin."

Tyttö surauttaa koneen paljon nopeammin käyntiin kuin edellisellä kerralla. Harjottelija-alennusta en enää saa, tyttö on kai saanut duunipaikan täältä. Vaikka hänellä tuntuu olevan hurjasti ammattimaisemmat otteet kuin viimeksi, niin hermostunut hän kyllä on edelleen.

Tai sitten hänen hermostuneisuutensa johtuu minusta, silloinkin hän tuntui rentoutuvan vasta sen toisen asiakkaan tullessa sisään. Tiedän kyllä, ettei niin todellakaan ole, ei tuollainen heterotyttö minusta kiinnostuisi, mutta on vain hauska leikitellä sellaisilla ajatuksilla. Tai oikeastaan minun on pakko tehdä niin, kun ei nyt tähän hätään elämälläni ole muutakaan iloa minulle tarjota.

Ihan vitun säälittävää.

"Sulla oli siinä varattuna kaks aikaa", tyttö sanoo ja vatsaani kouristelee.

"Joo, mä varasin mun kaverille kans", vastaan ja pakotan hymyn suupieliini. "Sen pitäis kohta tulla tänne, ellei se nyt feidaa mua."

"Aivan."

Tyttö vetää kuusimillisellä ensin vasemman puolen, sen jo valmiiksi lyhyen. Kappa on solmittu ihan liian löyhästi kaulani ympärille ja hiustenpätkät valuu niskaani ja selkääni, mutta en nyt jaksa valittaa, vaikka ne siellä vittumaisesti kutittavatkin. Kampaajatytön aiempi häivähdys itsevarmuudesta on yhtäkkiä tipotiessään ja hänellä on turhan hellä ote koko hommaan, mutta yritän vain nautiskella. Nauttia tytön hellästä kosketuksesta, vaikka sitten pelkän kampaajakäynnin avulla.

Ja yritän olla se Elisa, joka olin ennen. Ennen, kun se toinen asiakas tuli ovista sisään.

"Sulle sopii kyllä lyhytkin tukka", kampaajatyttö sanoo hymyillen.

"Mä tiiän."

"Ai, onko sulla joskus ollu lyhyt tukka?"

"Ei", vastaan olkia kohauttaen. "Mä vaan tiiän, et se sopii."

E + EWhere stories live. Discover now