chapter 30

5K 231 840
                                    

ELISA

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

ELISA

"Noin vähän?!" Ville henkäisee. "Laita nyt enemmän! Ihan vitusti enemmän!"

"Ja alottaisin vuoden 2016 sun seurana vessassa oksennuskarkeloissa?" tuhahdan ja kieritän vodkapullon korkin tiukasti kiinni. "Älä unta nää."

"No sit mä jatkan mun annoksia Leijonalla", Ville sanoo huulet mutrussa.

"Piilotan kaikki viinat."

"Jesse antaa omasta pullosta mulle", Ville katsoo anelevasti parasta kaveriaan. "Eikö niin?"

"Ei Jessekään halua yhtään sen enempää todistaa sun yrjöshowta", sanon ennen kun Jesse ehtii vastata. "Vai?"

Käännän katseeni pikkuveljeni bestikseen, joka vain levittelee käsiään. "Mä haluan auttaa Villee pääsemään eroon tosta sen fobiasta", Jesse virnistää. "Vuosi 2016 alkaa siedätyshoidolla!"

"No voi vittu."

Avaan korkin uudelleen auki ja lorautan muutaman senttilitran lisää viinaa kulhoon (joka muuten on tällä kertaa muovinen, kaiken varalta), mutta vain sen verran, että tiedän boolin olevan silti suhteellisen laimeaa. En halua yhdenkään tyypin päätyvän tänään vatsahuuhteluun, en oikeasti jaksa huolehtia tänään kenestäkään muusta kuin itsestäni.

Jos itsestänikään.

"Jes!" pojat tuulettavat yhteen ääneen ja heittävät yläfemmat toisilleen.

"Sä oot nyt sitte vastuussa Villestä", sanon Jesselle tiukkaan äänensävyyn. "Sä oot tällä kertaa se joka pitää sitä kädestä, ku se halaa vessanpönttöö ja märisee."

"Ei kuulu tän illan suunnitelmiin", Ville sanoo itsevarmana ja nykäisee mustan kauluspaitansa kauluksia parempaan asentoon. "Tänään mä aion pokata jonku muijan!"

Voi luoja.

"Entä Oona?"

"Menneen talven lumia", Ville huokaa. "En mä jaksa loputtomiin vonkaa, sitä ei selkeesti kiinnosta. Ei se vastaa edes mun viesteihin."

"Miksköhän?" pohdin ääneen ja saan Villeltä ilkeimmän mulkaisun maailmassa.

Ville on pommittanut Oonaa ihan liian tiuhaan, että vähemmästäkin ahdistuu. Olen yrittänyt antaa pikkuveljelleni kuuluisia Elisan mahtivinkkejä deittailuun, yrittänyt kertoa Oonan olevan arka ja hitaasti lämpeävä, mutta Ville ei ota niitä kuuleviin korviinsa. Villen mielestä paras keino on tykittää toisen whatsappi niin täyteen, ettei se tyttö halua enää edes avata koko sovellusta. Oona varmaan tekstaa kaikille kavereilleen viestien kautta, että älkää laittako whatsapissa viestiä, koska siellä tähystää yks hyeena silmät kiiluen, että millon tuun paikalle.

Ville on kyllä ihan dorka.

"Ei mut oikeesti, näistä tulee parhaat uudenvuoden bileet ikinä!" Ville riemuitsee ja korkkaa ensimmäisen kaljansa, josta puolet valuu leualle ja puolet väärään kurkkuun, riemun kääntyessä yskäkohtaukseen alta aikayksikön.

E + Eحيث تعيش القصص. اكتشف الآن