Hoofdstuk 5

209 15 7
                                    

Harry wist hoe laat het was, of dat de jongens thuis zijn gekomen, maar Harry was nog steeds Louis' brieven aan het lezen. Hij voelde zich fysiek en mentaal uitgeput. Hij was niet moe, maar het begon eindelijk tot hem door te dringen dat zijn beste vriend en misschien wel liefde van z'n leven weg was, voor altijd.

Lieve Harry,

Gisteren heb je me voorgeteld aan Eleanor. Ik vind haar een leuke meid en ik vond het hartstikke leuk. Ik weet dat ik iets voor haar voel, maar het is NIKS vergeleken bij wat ik voel voor jou. Misschien helpt Eleanor me wel met het vergeten van.. Jou. In de realiteit kan ik je nooit hebben zoals ik het zou willen, dus ik heb Eleanor nodig. Jij bent gelukkig met Caroline en ik heb je zelfs gehoord over een aanzoek. Ik wil niet dat je te snel gaat, want ik wil je niet in pijn zien, want ik hou van je Haz. Het doet me zeer, en Eleanor is het beste voor me nu.

Louis xx

Harry's borstkas deed zo'n zeer, en het verspreidde zich tot z'n vingertoppen. Eleanor. Ze had haar taak niet voldaan, want Louis heeft zichzelf verdomme vermoord. Harry pakte z'n telefoon en zag dat het kwart voor vier in de ochtend was. Het boeide hem niet hoe laat het was, en hij sms'te Caroline, waarmee hij nog steeds in een relatie was.

Harry; Hey baby! Sorry dat ik zo vroeg sms, ik hou van je xx

Na een paar minuten reageerde Caroline eindelijk.

Caroline: Hey Hazza! Ik hou ook van jou xoxo

Harry kon het niet meer, de brieven lezen, niet meer vannacht. Harry legde het boek op het nachtkastje en rolde zich op tot een bal, met een kussen in z'n armen. Hij begon te snikken, en z'n handen grepen instinctief naar Louis' kant van het bed.

2 dagen later

Interview

Zayn was de eerste die brak op nationale televisie, wanneer de interviewer Louis vermeldde.

"Waar is jullie band genootje Louis?" Vroeg de interviewer.

Harry sloot z'n ogen en wreef even over Zayn's rug toen hij even diep inademende.

"Hij is-eh- ik.. Ik- ik kan het niet." Zayn brak.

"Het gerucht gaat dat hij de band verlaten heeft."

Harry besloot om het over te nemen.

"Ja, hij heeft de band verlaten. Hij heeft iedereen verlaten." Harry sloot z'n tanden op elkaar. Ze hield een trillende hand voor haar mond. Liam keek naar het publiek, die huilden, schreeuwden, maar hij kon het allemaal niet horen. Zayn kon er niet meer zijn, hij stond op, zei sorry en rende backstage. Liam en Niall renden hem achterna, terwijl Harry alleen op de bank achterbleef. Door z'n eigen tranen keek hij naar de camera en lachte.

"We houden allemaal van je Louis. Hoop dat het leuk is daarboven."

En daarmee, liep Harry backstage. Sommigen zouden hem als gemeen beschouwen, omdat hij niet achter z'n bandgenoten aanliep om te kijken of alles wel goed was. In plaats daarvan sloot hij zichzelf op in z'n kleedkamer. Hij was klaar met al het huilen en depressief zijn.

"Wat bedoel je?"

"Louis Tomlinson.. Hij is.. Dood." Zei Liam opeens.

De hele ruimte viel stil, net zoals de interviewster, haar ogen al betraand. Ze hield trillend een hand voor haar mond. Liam keek naar het publiek, die huilden, schreeuwden, maar hij kon niks ervan horen. Zayn kon het niet meer aan. Hij stond op, zei sorry, en rende backstage. Liam en Niall renden achter hem aan, en lieten Harry achter op de bank. Door z'n eigen tranen keek hij recht in de camera, en lachte.

199 Letters (Translation)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu