Hoofdstuk 6

163 16 0
                                    

Het was één week sinds de wereld erachter was gekomen van Louis' z'n dood, en het was één week sinds Harry z'n bed niet meer had verlaten. Het was één week sinds hij een van Louis brieven had gelezen. De laatste die hij had gelezen was voordat hij naar Caroline ging. Het was zes dagen sinds Caroline en hij uit elkaar zijn. Harry kon letterlijk niet meer z'n bed uitkomen. In deze laatste week had hij in totaal misschien een boterham, een appel, en een halve donut gegeten. Hij had non-stop zitten drinken. Hij was weer eens bezopen, terwijl hij zat te snikken in z'n bed. Z'n handen gingen trillend naar Louis z'n boek. Hij moest doorlezen.

Lieve Harry,

Sorry voor die laatste brief, echt waar. Ik ben wel nog steeds boos op je, en Eleanor en ik praten niet met je. Ik ben een beetje dronken, of Naja, een beetje heel erg. Ik heb het gevoel dat ik Zometeen alles onder ga kotsen, en misschien nog wel flauwval ook. Ik vind dit wel oké, ik voel me gewoon blij als ik dronken ben. Ik vind het oké als ik flauwval..Alleen wou ik dat ik nooit meer wakker zou worden..

Louis Xx

Harry lachte toen hij de brief las, want hij voelde zich verbonden met Louis, want hij was op het moment ook een beetje heel erg dromen. Hij las door.

Lieve Harry,

Ik weet niet helemaal wat ik met mezelf aan het doen ben. Alleen al naar je kijken doet me zo'n zeer. Ik heb de behoefte om gewoon weer dronken te worden. Vanavond heb je spaghetti gemaakt. Ik heb niks gegeten wang ik heb GEEN honger. Als ik eet, ga ik overgeven. Ik heb nog niets gedaan, en ik wil het ook echt niet. Ik voel me zo ziek.

Louis Xx

"Klootzak, als je ook nog boulimia had.."

Lieve Harry,

Ik kan niets meer eten. Wanneer ik ook maar eet, word ik hartstikke misselijk. Ik blijf maar gewoon bij m'n bier. Ik ga mezelf niet laten overgeven. Ik wil niet ongezond zijn. We zijn op tour nu. Als ik ook maar ziek eruit zie, wordt de tour gecanceld. Ik moet gewoon sterk blijven.

Lou xx

Lieve Harry,

Ik was dronken. Ik kan het niet geloven dat ik dit heb gedaan. Ik was dronken bij het concert, maar gelukkig was niemand erachter gekomen. Na het concert heb ik me opgesloten in m'n kleedkamer, in m'n wc.. Ik voelde me zo ziek. Ik wilde dat het stopte. Na je me dwong een sandwich te eten, deed het pijn aan m'n maag en ik voelde me ZO misselijk. Ik heb mezelf laten overgeven. Erna voelde ik me een stuk beter. Ik kan me niks herinneren van na het overgeven, maar toen ik vanmorgen wakker werd zag ik bloed. Help me..

Louis

Niall wist dat Harry zich had geïsoleerd van de andere jongens. Hij had z'n slaapkamer niet verlaten de afgelopen week. Alleen maar voor een douche, wc en een zeldzame keer dat hij iets te eten pakte en gelijk een fles alcohol meenam. Niall maakte zich vreselijke zorgen om Harry dus hij besloot om te kijken hoe het met hem was. Niall stond voor Harry z'n deur, deed even z'n ogen dicht en ademde diep in voordat hij op de deur klopte. Toen Harry niet antwoordde, dacht hij dat hij in slaap was gevallen, dus hij ging weg. Harry zichtte toen hij Niall weg hoorde lopen, en las weer door.

Lieve Harry,

Ik probeerde weer iets te eten. Ik kon het binnen houden voor ongeveer een half uur. Zonder dat ik mezelf dwong, gaf ik over. Het waren verdomme drie aardbeien. Ik ben bang, en ik denk dat de snee geïnfecteerd is. Ik viel vanavond bijna flauw op het podium. Ik ben serieus bezorgd nu. WAT BEN IK AAN HET DOEN?

Lou x

Harry nam een slok van de alcohol, en knipperde door z'n tranen heen, terwijl hij het voelde branden in z'n keel. Z'n handen trilden omdat hij te dronken was.

Lieve Harry,

Het spijt me dat ik er niet was hij het concert vanavond. Ik zei je al dat ik me moe voelde, en jij zei dat ik de griep had. Was dat maar zo. Ik kon bijna de verdrietigheid van het publiek proeven toen jij ze vertelde dat ik er niet bij kon zijn. Ik haat het. Ik haat wat ik met mezelf heb gedaan. Ik mis ONS. Toen ik jou en de andere jongens zag zingen vanaf backstage, realiseerde ik me dat je me ECHT niet nodig hebt. Ik ben waardeloos. Eleanor is waardeloos. Ik probeer mezelf te overtuigen dat ik van haar hou, maar ik kan het niet. Ik kan van alleen van JOU en alleen JOU houden.

Lou xx

Lieve Harry,

Gisteren zag je me overgeven, en je ging compleet door het lint. Ik was backstage, mezelf aan het klaarmaken, toen jij en de jongens mij dwongen om wat pizza te eten. Ik kon het weten dat je me achtervolgde. Ik rende naar de wc en liet alles eruit komen. Je ging door het lint. Je huilde.. Maar ik verzekerde je dat het de griep was, en dat alles oké was, en dat ik oké zou zijn. Hoe dan ook, nadat ik je had overgehaald, liet je me toch het podium op. Ik gaf weer over halverwege, maar ik had wat energie drank en een slok wodka genomen, wat me overeind hield. Nu ben ik in de badkamer, en ik voelde de pijn weer. Ik had NIKS om over te geven, dus er kwam alleen maar gal naar boven. Ik wil stoppen. Ik ga stoppen.

Lou xx

Lieve Harry,

Ik ben nog een keer weggebleven van een concert, ik ben in bed met artsen naast me, die allemaal medicijnen m'n aderen in spuiten, en me dwingen km allemaal rare drankjes te drinken. Ze hebben de snee niet gezien, gelukkig. Ze zeiden dat ik teveel behoefte heb aan alcohol. Ik moet oppassen, en ik ga waarschijnlijk nog wat concerten missen. Maar zolang ik maar gezond genoeg ben om weer door te gaan.

Boo xx

Lieve Harry,

Vanavond heb je een KLOTE streek uitgehaald. Je hebt Caroline helemaal naar hier toe laten vliegen, en je hebt haar letterlijk het podium opgebracht en voor haar GEZONGEN. Zie je dan echt niet wat ik voel?! Harry je KILT ME HIERMEE. Ik heb genoeg van jou en haar. Sinds zij er is, elke keer als ze er is, vergeet je me. Ik ga jou en de jongens nooit vergeten. Caroline is niet speciaal. Ik dacht dat ik speciaal was voor je..

Boobear xo

199 Letters (Translation)Where stories live. Discover now