Hoofdstuk 10

173 15 0
                                    

Wanneer Harry wakker wordt, kijkt hij naar het plafond voor wat lijkt uren. De felle zon kwam door het raam, en brandt door z'n ogen. Z'n ogen gaan langzaam van het felle plafond naar de muren. De muren zijn donkergroen.hij voelde zich vreselijk moe, ookal was hij net wakker. Het voelde alsof hij maar een half uurtje had geslapen nadat hij twee dagen wakker geweest zou zijn. Hij wil gewoon weer slapen. Hij had hoofdpijn en z'n mond was droog. Hij knipperde een paar keer. Hij draaide z'n hoofd, maar z'n nek protesteerde. Hij zat veel te lang vast in dezelfde positie. Hij reikte naar de fles water op de tafel naast hem, en zag opeens alle naalden die in z'n polsen zaten, en lieten hem niet verder uitstrekken naar het water. Hij leunt vooruit, en kon nog net het water pakken. Z'n mond is compleet droog, en z'n keel voelt aan als schuurpapier. Hij doet langzaam de dop van de fles en houdt hem bij z'n mond. Het water gaat langzaam z'n keel in. Hij drinkt bijna de hele fles leeg, en legt het terug op de tafel. Z'n ogen gaan naar de klok, en opeens ziet hij hoe laat het is.

06:30

Bezoekuur startte pas over drie kwartier. Wat moest hij in hemelsnaam doen?

Toen realiseerde hij het zich weer; hij wist weer wat hij hier deed. Z'n hart klopte opeens luid in z'n oren. Louis was weg. Harry wilde wachten tot Louis weer door de deur kwam lopen, zodat hij z'n gezicht weer kon zien, maar hij realiseerde het zich weer, hij was weg, voor altijd. Hij liet een zwakke zucht, en voelde z'n ogen die brandden door ze zon, beginnen te tranen. Hij keek naar de stoel naast het bed, en zag wat kranten liggen. Het leek alsof iemand ze verzamelde, of ze aan het lezen was terwijl Harry in slaap was. Hij pakte ze, en begon met lezen. Het eerste artikel ging over Harry.

One direction bandlid Harry Styles in het ziekenhuis.

Het bandlid Harry Styles van One Direction, achttien jaar, is in het ziekenhuis beland nadat hij onwel werd in een attractiepark. De reden hiervan was de traumatische ervaring nadat z'n bandlid en beste vriend Louis Tomlinson (20) zelfmoord had gepleegd een week ervoor. De andere bandleden Liam Payne en Zayn Malik waren stil en tot zichzelf gekeerd in deze tijd van rouw, en de stress om Harry. Niall Horan liet wel weten bij een snel gesprek met een interviewer dat Harry naar het ziekenhuis gereden werd.

"Harry is degene die het moeilijkst met de dood van Louis kan omgaan. Louis en Harry waren heel close, en ze waren net broers. Ze steunden elkaar door dik en dun, maar sinds Louis weg is, en hoeveel we hem ook probeerde te helpen, het lukte niet. Z'n lichaam houdt ermee op. Hij stopt ermee. Ik denk dat Louis z'n alles was, en alle hoop is weg. Hij houdt er gewoon mee op. Z'n lichaam, hij kan er niks aan doen. Ik en de anderen zullen er altijd voor Harry zijn, en wanneer hij wakker wordt en we hem weer op z'n voeten helpen." Zei Niall tegen een journalist, terwijl hij naar z'n auto liep.

Harry Styles zal blijven in het Southern Cross Private Men's Hospital, en zal onderzocht worden aan z'n gezondheid voor nu.

Harry fronst en pakt het andere artikel. Hij is blij dat Niall zei dat de jongens altijd er voor hem zijn om hem te helpen en hem weer te fixen, maar hij wist niet zeker of hij wel over zoiets als dit heen kan komen. Het zou waarschijnlijk zoiets zijn waar hij nachtmerries over zal hebben en hem waarschijnlijk achtervolgen tot in z'n graf. Hij leest het volgende artikel.

Harry Styles nog steeds in ziekenhuis 3 weken na dato.

Iets meer dan vier weken geleden sinds de dood van Louis Tomlinson over het wereldwijde nieuws kwam. Harry die het allemaal niet aankon, kwam uiteindelijk in het ziekenhuis terecht. Harry, 18, is nu drie weken in het ziekenhuis, en is blijkbaar onder een hoge dosis pijnstillers, en nog een variatie aan medicijnen. We hebben One Direction bijna niet gezien, of wat er van over is. Men denkt dat ze bij familie zijn, om te rouwen, of Harry bezoekt in het ziekenhuis. De wereld is hoopvol dat Harry wakker zal worden, en ze elkaar kunnen steunen. Broederliefde!

199 Letters (Translation)Where stories live. Discover now