6.dio-Dina 🔞

119 12 10
                                    

Od ranog jutra u meni je rastao nemir.
Emir je javio da će zakasniti, trebao je umjesto ujutro stići popodne. Po glasu sam mu osjetila da je  nešto drugačije, pitala ga što nije u redu, ali mi je odgovorio da je sve ok i dodao ono uobičajeno da me voli i da mu nedostajem. Ali taj ton glasa, bilo je nečega u njemu. Nakon što je prekinuo vezu, osjetila sam ubod u srcu. Čega? Ljubomore? Uzela sam mobitel u ruke i poslala poruku njihovoj make up artistici,Amri, inače mojoj dobroj prijateljici. Pitala sam je o lijepoj plavuši, a ona je odmah znala o kome se radi. Fotografkinja.Da,vidjela ju je da razgovara s Emirom. Ne, nisu djelovali prisno,ali je skužila da se poznaju od prije. Da, svi su odsjeli u hostelu. Na njeno pitanje što se događa, zahvalim joj, promucam da je sve u redu i prekinem vezu.

Selma. S njim je. Osjetim da plačem i odmah obrišem suze. Ne smijem. Ne mogu. Neću. Možda se nije ništa dogodilo. Emir je moj muž i ja mu vjerujem. Voli me. I ja volim njega.

Armana sam odvela u park, uživao je iako je bio razočaran što tata još nije kući. Poljubila sam ga i obećala da će ga vidjeti popodne, nakon tri sata jedva ga nagovorila da idemo doma. Ručali smo i Arman je zaspao snom pravednika, a ja sam ponovno osjetila nemir kojeg sam se pokušala otarasiti jutros.

Poznavala sam Emira. Znala sam da postoji dio njega koji mi nikad nije pripadao. I znala sam da da postoji netko. Ona. Poslije sam slučajno i saznala njeno ime. Selma. Ali, prema meni je uvijek bio nježan, pun ljubavi i zaista nisam imala razloga sumnjati u njega. Nikad.

Ali to je sve bilo prije nego što ju je ponovo sreo. Što sada? Što ako odluči da mu ona znači više od mene? Da joj ne može odoljeti? Što ako to ne želi?

Voljela sam Emira svim srcem. Nisam mogla zamisliti da ću ga izgubiti. Ali, nisam bila spremna ni na to da ga dijelim s drugom. Odjednom, osjetim da me osim straha i tuge, obuzima i bijes.

Ustanem i začujem zvuk okretaja kjuča u bravi. Osjetim kako mi srce lupa kao divlje, stisnem šake.
Smiri se Dina. Sad ću se suočiti s njim. Reći će mi sve.

Emir uđe kroz vrata, zatvori ih, baci torbu na pod i zastane, gledajući u mene. Na oboma su se vidjeli tragovi neprospavane noći. Ja znam što sam ja radila, a on????

Odjednom, priđe mi u dva, tri koraka, zgrabi me i grubo, divlje poljubi, tako da sam ostala bez daha. Jednom mi je rukom stezao zadnjicu, drugom me čvrsto držao za vrat. Jezikom je harao mojim ustima, a ja sam u trenutku zaboravila što sam, tko sam i gdje sam. Odvojio se od mene na sekundu, da prošapće glasom promuklim od strasti "Arman? " - na što sam ja jedva promucala "Spava" - a onda je eksplodirao vulkan. Podigao me je i čvrsto sam mu obavila noge oko struka, nosio me je prema našoj spavaćoj sobi, ljubeći me gladno kao da nam život o tome ovisi. Unutra, pritisnuo me je uza zid, a ja nisam svjesna ničega osim njegovih usana i jezika na vratu, prstiju koji su pronašli put ispod majice,prema kopči grudnjaka,dok mu je druga ruka završila u mojim trapericama.

Sljedeći trenutak kojeg sam svjesna jest da sam na krevetu, dok on užurbano skida svoju i moju odjeću, njegovih usana i jezika na vratu, ključnoj kosti, bradavicama, na što gotovo vrisnem.Nijedan milimetar kože nije ostao bez njegova poljupca.

Osjećaj je fantastičan, a kad ga napokon osjetim u sebi, zabija se do kraja, izvijam tijelo, podajući mu se još više i jače. Podigla sam se i čvrsto noge obavila oko njega, spustio je ruke iznad moje glave, ja sam svoje na njegova leđa i noktima mu prešla po njima. Krećemo se u nekakvom plesu, ritmu strasti, požude, ne želim da ovaj veličanstven osjećaj prestane, ikad.

Emir usporava ritam, pa ponovo ubrzava, hvata me za ruke i isprepliće naše prste, spušta usne na moje da uguši onaj posljednji krik ekstaze koju doživljavamo istovremeno.

Iscrpljeni, klonuli smo oboje. Kako? Što se upravo dogodilo?

Pogledam ga i vidim mu vatru u očima, ali i još nešto, od čega me oblije hladni znoj. Odmaknem se od njega, na što me on iznenađeno pogleda.

"Emire? S kim si ti upravo vodio ljubav? Sa mnom? Ili s njom?"

IZNEVJERENA cover by @_autumn_ 💕Where stories live. Discover now