🙏🙏🏻🙏🏼🙏🏽🙏🏾🙏🏾

1.2K 93 19
                                    



Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολους όσους διάβαζαν και ακόμα διαβάζουν αυτή την ιστορία . Με την στήριξη σας κατάφερα και έγραψα ότι έγραψα .

Wattpad Life Story :

Άρχισα να διαβάζω wattpad πριν έναν χρόνο περίπου . Ήμουν τόσο εθισμένη με διάφορες ιστορίες , αλλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί να γράψω μια δίκη μου .

Μετά από λίγο καιρό ήρθαν στην ζωή μου οι BTS , αυτά τα 7 υπέροχα πλάσματα . Άρχισα να διαβάζω FanFictions με αυτούς ως main characters , μ άρεσαν τόσο πολύ που ήθελα να γράψω και εγώ μια .

Έγραψα μια την οποία μάλιστα στην είχα δημοσίευση κιόλας αλλά για κάποιον λόγο την διέγραψα . Πίστευα πως στον κόσμο δεν αρέσουν αυτά που γράφω .

Είχαν περάσει περίπου 3-4 μήνες όταν έγραψα και την άλλη μου ιστορία η οποία δεν έπαιρνε και πολλές προβολές και αποφαφισα να την διαγράψω και εκείνη .

Με μια λέξη , ας πούμε ότι απογοητεύτηκα πλήρως .

Αποφάσισα όμως να ξανά προσπαθήσω για μια τελευταία φορά  , διότι ήταν η περίοδος που έγινα τρελή taekook shipper .

Έτσι πήρα την απόφαση να γράψω αυτή εδώ την ιστορία και είπα στον εαυτό μου πως ότι και να γίνει κι ας μην πάρει προβολές θα την πάω μέχρι το τέλος .

Θυμάμαι τις αρχικές μέρες δημοσίευα κάθε μέρα . Ήμουν τόσο φριχτά ενθουσιασμένη .

Όταν είδα 1k μέσα σε ούτε ένα μήνα άρχισα να κλαίω σαν υστερικό και οι γονείς μου ήταν σε φάση : «Πάλι οι Κορεάτες;» , ειδικά ο μπαμπάς μου που το ειπε με τόσο αστείο τόνο αμέσως άρχισα να γελάω .

Πέρασε άλλος ένας μήνας και πήγα , νομίζω , 4-5k ; Δεν θυμάμαι ... Και τότε απλά πετούσα από την χαρά .

Μετά λόγο του σχολείου και διαφόρων άλλον υποχρεώσεων ανέβαζα καθυστερημένα τα chapter . Δεν μου έμενε καθόλου χρόνος για να γράψω .

Αλλά για ένα πράγμα που είμαι περήφανη για τον εαυτό μου είναι ότι δεν την σταμάτησα η την παράτησα στην μέση .

Διότι , από προσωπική εμπειρία (είμαι σίγουρη το έχετε πάθει όλοι) , συνεχιζομαι όταν κάποιος αφηνει την ιστορία στην μέση ... όποτε δεν ήθελα να κάνω και εγώ κάτι τέτοιο .

Τέλος πάντων , σας έπρηξα , θέλω να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους σας , διότι χωρίς την υποστήριξη σας δεν θα καθόμουν τώρα εδώ και δεν θα έγραφα αυτό εδώ .

Πραγματικά ήθελα αυτή η ιστορία να κρατήσει και άλλο αλλά κατά την γνώμη μου δεν τραβάει άλλο , εννοώ πως , τι άλλο μπορεί να συμβεί ... αν θέλετε δώστε μου ιδέες .

Αυτή είναι η πρώτη μου ιστορία που τελειώνει . ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕ🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼💗💗💗💗💗💗💜💜💜💜💜💜💕💕💕💕💕💕💕💕❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛😍😍😍😍

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ...

ΠΣ : ΚΛΑΙΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ , ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ , ΝΑ ΓΡΑΦΩ , ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ... ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ .

ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΙΣΟΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ😩😩💜💜💕💕💕

ΣΑΣ ΑΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩ !!

I PURPLE YOU ARMYYYYYYYYY💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

BYE!!

BTW SIMERA EINAI LY:TEAR ONE YEAR ANNIVERSARY😭🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


BTW SIMERA EINAI LY:TEAR ONE YEAR ANNIVERSARY😭🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼

sᴛᴇᴘ ʙʀᴏᴛʜᴇʀ x ᴠᴋᴏᴏᴋ Where stories live. Discover now