Marcahuasi

28 2 0
                                    

Marcahuasi este cel mai straniu loc de pe pământ,planeta noastră este plină de locuri ce se inregistreaza fenomene ciudate iar civilizațiile antice a populat de odinioară pamantul surprind civilizația modernă prin misterele lor ridicând multe semne de întrebare asupra originilor lor si lăsând oamenii de știință fără răspunsuri.

Probabil că cel mai ciudat loc de pe pământ este Marcahuasi este un platou cu nume bizar si stânci uriase de origine vulcanica din Amzii Cordilieri cu o suprafață de aproximativ 4 km2, situat la altitudinea de 4 000 de metri deasupra nivelului mării, în provincia Huarochiri, la 80 km nord-est de Lima, Peru.

Platoul Marcahuasi este înconjurat de prăpastii și reprezintă un loc enigmatic pentru mulți cercetători și turiști, pe el aflându-se roci uriașe din granit, formațiuni cu forme umanoide și de animale care văzute cu ochiul exportului elimină posibilitatea ca acestea,sa fi aparut prin eroziune naturală.

Marcahuasi are formațiuni de piatră considerate a fi în jur de 10.000 de ani. Stâncile ciudate se aseamănă cu figuri umane, animale și religioase și sunt considerate a fi rămășițele unei civilizații pre-Incan, deși există o dezbatere despre locul în care au provenit aceste structuri. În timp ce mulți cred că pietrele au fost sculptate, este posibil ca și eroziunea simplă să fi creat formațiunile. Există, de asemenea, o serie de structuri vechi care demonstrează că există o formă de civilizație la un moment dat în credința trecutului credinței față de teoria că pietrele au fost create cu intenție.

În ceea ce privește viermele energetice care se presupune că locuiesc în jurul zonei, se crede că au un fel de energie vindecătoare, fiecare vartej conținând un anumit tip de putere de vindecare. Nu există vreo explicație despre ce va face vortexul, dar există o poveste despre un om din Peru care a fost paralizat de un accident de mașină care sa dus la ruine și a fost vindecat în mod
miraculos de energia sa după ce a întâlnit un om misterios în ruine. La fel ca și detaliile energiilor vindecătoare, nu există specificații despre modul în care omul paralizat a urcat până la șapte kilometri până la ruine.


Exista 22 de vortexuri energetice numite si cruci alcătuite din trei distincte de energie unele se gasesc in zonele cu acces limitat de pe platou al doilea tip de vortexuri care sunt in numar de 7 se deschid in zilele săptămână iar altele 12 la numar au legătură cu fazele luni, fiecare vortex au o putere specifică de vindecare.
Vortexurile sau crucile care sunt ușor vizibile pe platou au o energie contestabila care poate fi simțită fără o pregătire sau o sensibilitate aparte.

Aici se zice ca exista o poarte între dimensiuni pentru ca in zona sau semnalat mai multe apariții o-zene, locul pare a fii locul ferbinte a întâlnirilor cu ființe extraterestre in zilele noastre platoul Marcahuasi este lipsit de infrastructura si servicii motiv pentru care calatorii trebuie sa si aduca tot ce este necesar,cei mai îndrăzneți ce ajung aici urca până la fortăreață punctul cel mai inalt al platoului unde se află un monolit ce seamănă cu un imens altar de piatră.

Numeroase construcții de origine ispanica atestă prezența umană pe acele meleaguri cu multe secole in urma in apropierea acestui loc exista o interesantă, varietate de păsări specifice regiunii care bucură privirile vizitatorilor privind monumentul umanității sau cap de inchasi cum mai
e

ste denumit această formațiune uriașă observam 2 chipuri:

•unul care privește la stânga si are un nas proeminent ce ar putea fii a unui bătrân.
•iar celălalt privește la dreapta si pentru multi reprezintă chipul unei femei din pacate cu trecerea anilor nasul acesteia sa estompat.

După spusele doctorului Russo toate rasele umanității sunt prezente in acest mare monument din Marcahuasi cei care ajung pe platoul sau dau de un peisaj salbatit care impresionează prin grandoare si perfecțiune un loc impregnant cu multă istorie dar si cu intrebari care nu s-au găsit răspunsul nici in zilele noastre.

După spusele doctorului Russo toate rasele umanității sunt prezente in acest mare monument din Marcahuasi cei care ajung pe platoul sau dau de un peisaj salbatit care impresionează prin grandoare si perfecțiune un loc impregnant cu multă istorie d...

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ce crede-ti despre acest loc straniu de pe pământ?Intrebarea acesta nu are nici acum un raspuns chear daca a fost cercetat de oameni de știință, nimeni nu a putut explica proveniența lui si ramane in epoca modernă cel mai straniu loc de pe Terra

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ce crede-ti despre acest loc straniu de pe pământ?
Intrebarea acesta nu are nici acum un raspuns chear daca a fost cercetat de oameni de știință, nimeni nu a putut explica proveniența lui si ramane in epoca modernă cel mai straniu loc de pe Terra.

Despre tot si toateDonde viven las historias. Descúbrelo ahora