𝐏𝐄𝐍𝐓𝐀𝐆𝐎𝐍 ~ Wooseok

1.5K 181 7
                                    


¤ Egy két lábon járó óriási, ölelgetni való Teddy maci, bármennyire is igyekszik ezt eleinte eltitkolni előled és adni a kemény pasit.

¤ A megismerkedésetek elején iszonyú kínosan viselkedik veled ezzel porig döntve a laza csávó imidzsét.

¤ Kezdetben alig mer hozzád szólni, amiért a Hyungjai rendesen piszkálják is, te pedig pontosan abba az édes duzzogásba esel bele, amit produkál.

¤ - Utálom őket – dünnyögi neked. – Piszkálódós törpe mind, még Yuto is – morogja, mire te csak felkacagva öleled meg, ő pedig hálásan bújik a karjaid közé.

¤ Minden erejével azon van, hogy távol tartsa tőled a bandatagokat, nehogy leégessék előtted... annál is jobban, mint amennyire magát hajlamos leégetni.

¤ A kimozdulós randijaitok mindig izgalmasak, arról gondoskodik, még ha talán kissé átlagosak is.

¤ Megtanít bowlingozni és biliárdozni, de az otthon összebújós, film nézős randikat sem veti meg.

¤ - Ma én választok! – közli azonnal, ahogy bedobod a filmnézős, lazulós program ötletét. – A múltkorit, amit te választottál, csoda, hogy egyáltalán túléltem – motyogja, de meghallod és csak finoman fejbe vered a burkolt beszólás miatt. 

¤ Kifejezetten jó ízlése van női ruhák terén és gyakran lep meg téged is egy-egy neki tetsző darabbal, amik általában pont úgy állnak rajtad, mintha egyenesen rád szabták volna. Ő pedig piszok büszke magára olyankor... és hamar meg is szabadít tőle, mert ruha nélkül azért egy fokkal még mindig jobban tetszel neki. 

¤ Nem igazán beszél a nyilvánosság előtt a kapcsolatotokról, sőt a beismerést is letudja egyetlen határozott bólintással, amikor egy műsorban az MC felteszi neki a kérdést.

¤ Szereti, amikor elkíséred a tánc próbákra és felvághat előtted a tudásával. Azt mondjuk már nem annyira csípi, amikor a többiek felé is elkalandozik a tekinteted.

¤ - Helloka! – úszik be a képbe az arca, amin egy morcos fintor ül, mikor már percek óta Kinot bámulod a tükörben.

¤ Imád a magasságoddal cukkolni és egyetlen alkalmat sem hagy ki, amikor piszkálhat vele egy kicsikét.

¤ Minden alkalommal jó éjt üzeneteket ír még akkor is, ha csak későn végez, de hozzád megy haza. Azonban sosincs szíve felébreszteni, így mindig időben kíván jó éjszakát neked, hazaérve pedig maximum egy-két apró csókot nyom az arcodra vigyázva, hogy ne ébresszen fel.

¤ Mindig mondogatja, hogy ne aggódj miatta, tud magára vigyázni, de igazából totál odavan a tudatért, hogy félted őt.

¤ Néha képes magát betegnek tettetni, csakhogy ápold, ezzel rendesen rád hozva olykor a frászt. 

¤ De előbb vagy utóbb minden alkalommal lebuktatja saját magát, ami után persze nem győz vezekelni.

¤ - Jaj, Jagi, ne haragudj már rám – mereszt rád kiskutya szemeket. – Csak veled akartam lenni – biggyeszti le az ajkait. – És amúgy is, Hui hyung ötlete volt az egész – keni rá az idősebbre, aki azért nem hagyja magát. 

¤ - Engem ne keverj bele a házastársi vitátokba, Wooseok! – érkezik a Leader hangja a konyhából.

¤ Imádod a reggeli mély, álmosságtól karcos hangját, ami minden apró szőrszálat felállít a tarkódon, ő pedig tudja ezt.

¤ - Jó reggelt, Baby – suttogja a füledbe, amitől minden egyes alkalommal végig szalad a bizsergés a gerinced mentén.

¤ Féltékeny típus és nagyon rosszul leplezi. De beismerni sem szokása, inkább hallgat és duzzog.

¤ A legtöbb vitátok pedig épp ebből fakad, meg abból a mérhetetlen fafejűségből, ami annyira sajátja.

¤ - Wooseok, ha nem mondod el, hogy mi a bajod, hogy várod el tőlem, hogy tudjam?! – állsz előtte csípőre tett kézzel, mikor már egy teljes napja nem szól hozzád, csak sértődötten méreget.

¤ - Utálom, amikor Hyojonggal töltöd a délutánod – fújja dühösen, akár csak egy mérges macska.

¤ - Hyunának vettük ajándékot, te szamár – kuncogsz fel szem forgatva, majd az ölébe fészkelve magad csókolod meg, hogy elűzd minden bosszúságát.

¤ - Hyunának vettük ajándékot, te szamár – kuncogsz fel szem forgatva, majd az ölébe fészkelve magad csókolod meg, hogy elűzd minden bosszúságát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


𝙆𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙙𝙤𝙡𝙨 𝙖𝙨 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝘽𝙤𝙮𝙛𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙  |✔Where stories live. Discover now