𝐎𝐍𝐄𝐔𝐒 ~ Hwanwoong

1K 117 3
                                    



¤ Még a középiskolában egy tánckurzuson találkoztok először, ahol azonnal levesz a lábadról a tehetségével és a humorával. Bár az hamar kiderült róla, hogy lételeme a piszkálódás.

¤ - Ha gondolod, szívesen korrepetállak – kacsint rád, amikor egyik alkalommal sikerül a saját lábadban hasra esned. – Nem venném a lelkemre, ha egy ilyen szép lány összetörné magát, mert én nem segítettem rajta – pimaszkodik, mire nemes egyszerűséggel kihúzod alóla a lábát, mire ő is elterül a földön.

¤ Mindenkinek feltűnik, hogy milyen hamar egy hullámhosszra kerültetek és hamar szárnyra kelnek a pletykák. Végül nem is sok idő telik el, mikor randira hív, amire természetesen igent mondasz.

¤ Rengeteg táncversenyre neveztek be együtt és jó párat meg is nyertek közülük, mielőtt gyakornoknak áll.

¤ Végig támogatod, amikor eldönti, hogy gyakornoknak áll, amiért végtelenül hálás neked, és ezt mindig el is mondja.

¤ - Nélküled nem tudtam volna végig csinálni, Jagi! – borul a nyakadban hálásan aznap este, amikor kiderül, hogy debütálhat.

¤ Már traineeként is megmondta a Kiadónak, hogy nem hajlandó feladni veled a kapcsolatát még akkor sem, ha annak a debütálás az ára. Látva, hogy milyen makacs a témában és, hogy mennyire jó hatással vagy rá, végül a Kiadó beleegyezik, hogy együtt maradjatok.

¤ A debütálás után sem igazán szorgalmazzátok sem ti, sem ők a nyilvánosságra kerülést, így egy jó ideig biztonságban van a titkotok.

¤ Minden koncerten, minden fansign-on ott vagy és támogatod, ami hihetetlenül jól esik neki. De hajlamos drámázni, amikor a többiek fotókártyáit is megtalálja nálad.

¤ - Ez mégis micsoda?! – fordul feléd bosszúsan Keonhee egyik képével a kezében, ami névre szólóan van aláírva neked. – És mik ezek a szívecskék?! – hüledezik tovább, te pedig nem bírod ki nevetés nélkül.

¤ Sokkal szívesebben marad veled otthon kettesben egy jó film társaságában, minthogy kimozduljon randizni, ahol potenciálisan bárki belezavarhat a randitokba... mondjuk a négy fal között sem vagytok mindig eléggé elrejtőzve.

¤ - Itt a legbiztonságosabb – ölel magához a kanapén fekve. – Itt senki se zavarhat – dünnyögi, majd abban a pillanatban megszólal a csengő. – Ezt nem hiszem el – mered hitetlenül az ajtóra. – Nem tudom, hogy ki vagy, de menj innen, nem vagyunk itt – kiabálja ki végül és nem hajlandó ajtót nyitni.

¤ Imád veled közös táncvideókat készíteni. Egyszer egy ilyennek hála derül ki a kapcsolatotok is, amikor egy valahogy felkerül a netre.

¤ - Végül is nem titkolhattuk örökre – mondja egy kínos vigyorral. Valójában ő sem igazán örül neki, de a fanok jól fogadják, így mindketten hamar megbékéltek a helyzettel.

¤ Sőt, a rajongók annyira szeretik az ominózus videót és a párosotokat is, hogy egy közös youtube csatornába is belemegy a Kiadó, ahová a táncosvideóitokat feltölthetitek.

¤ A kapcsolatotokat viszont szeretnétek amennyire csak lehet privátban tartani a te érdekedben leginkább.

¤ - Szívesen mutatom meg nekik a táncos felvételeinket, még akár egy-két gyakorló videót is, de ennél többet nem – rázza a fejét, amikor a CEO feldobja, hogy a koreográfiák mellett akár vlogvideókat is készíthetnétek olykor. – Én vagyok idol, én választottam ezt az életet. T/N nem – mondja határozottan. 

¤ Gyakran gitározik és énekel esténként neked, de téged is nagyon szívesen tanít meg a hangszeren játszani.

¤ - Ügyes vagy, Jagi! – lelkendezik, amikor először játszol el hiba nélkül egy egyszerű gyerekdalocskát.

¤ Hihetetlenül élvezi, hogy van valaki, aki alacsonyabb nála és ezzel előszeretettel is szórakozik... természetesen kellő öniróniával.

¤ - Azért a magassarkú cipőket csak fenntartásokkal nézegesd, jó? – csókol a homlokodra, amikor az első közös hivatalos eseményetekre mentek el ruhát vásárolni.

¤ A hétköznapokban szereti ő kiválasztani a napi outfited és nagyon szívesen öltözik hozzád, amikor együtt mentek valahova.

¤ Kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatotok van. Nem féltékeny, bízik benned és te is benne. Szinte alig vitatkoztok, amikor még is, azt is képes egy poénnal elütni valahogy.

¤ Arra azért persze mindig ügyel, hogy más fiúk ne nagyon legyeskedjenek körülötted. És ennek a leglátványosabb módja a páros gyűrűtök, amit a harmadik évfordulótokra vesz neked és ami rengeteg pletykát eredményez, de egyikőtök sem foglalkozik vele.

¤ Szeret meglepni azzal, hogy a vártnál hamarabbi időpontban érkezik haza hozzád egy-egy turnéról. 

¤ - Jó reggelt, Szépségem! – simít végi az arcodon gyengéden egy reggel és ahogy nagyjából képes vagy felfogni, hogy tényleg ő áll előtted egy szál virággal, a nyakába veted magad.

¤ - Jó reggelt, Szépségem! – simít végi az arcodon gyengéden egy reggel és ahogy nagyjából képes vagy felfogni, hogy tényleg ő áll előtted egy szál virággal, a nyakába veted magad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


𝙆𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙙𝙤𝙡𝙨 𝙖𝙨 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝘽𝙤𝙮𝙛𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙  |✔Where stories live. Discover now