𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑 𝐉𝐔𝐍𝐈𝐎𝐑 ~ Siwon

1K 145 12
                                    


¤ Egy kávézóban találkoztok először, ahova mindketten sokat jártatok már előtte is. Kezdetben csak mosolyogva keresi a szemkontaktust, később azonban elkéri a telefonszámod.

¤ Úriember. Udvarol, bókol és sokszor küld neked virágot. Mellette minden este felhív, érdeklődik felőled és tudni akarja, hogy hogyan telt a napod. Akkor is, ha épp turnén van és sűrű a program.

¤ Rengeteget randiztok és igyekszik veled minél több időt eltölteni, minél jobban megismerni, mielőtt még komolyabbra fordítaná a kapcsolatotokat.

¤ A húga az első, akinek bemutat és az "áldását" kéri a kapcsolatotokra, amit Jiwon gondolkodás nélkül ad meg.

¤ - Készülj, T/N, a Bátyám nem egy könnyű eset – kacsint rád nevetve, Siwon pedig csak duzzogva vonul félre. 

¤ Habár eleinte nem lelkesedik a dologért, engedi nyilvánosságra hozni a kapcsolatotokat. Viszont keveset nyilatkozik róla.

¤ Szereti amikor egy-egy jótékonysági eseményre elkíséred. Valójában imád veled dicsekedni, csak próbálja titkolni.

¤ - Lássa csak mindenki, hogy enyém a főnyeremény – ölel át szorosan, mikor az egyik esélyre indultok el.

¤ Nyugodt figura. Az a fajta, akivel nehéz összevitatkozni bármin is. Még ha nem is értetek egyet, jobban szereti veszekedés nélkül lerendezni a dolgokat. Egyetlen dolog van, ami vitaforrás köztetek. Ez pedig a karriered.

¤ - Totál felesleges – kezdi egyik nap, mikor elárulod neki, hogy munkát ajánlottak. – Nem akarom, hogy robotolj. Bőven elég pénzünk van arra, hogy hatszáz évet is eléljünk belőle nyugiban – érvel.

¤ - Az a te pénzed, Siwon – sóhajtod. – Valójában nem vitázni akarok ezen. Már aláírtam a szerződést – mondod el neki, amin azért rettentően felhúzza magát és kell pár nap, amíg lehiggad.

¤ Gyakran jártok Kínában és szívesen csatlakozol hozzá a UNICEF-es munkáiban is, aminek hihetetlenül örül.

¤ - A legszebb lelkű nő vagy, akit valaha utamba sodort az élet – suttogja lágyan egy nap, amikor látta, hogy hogyan bánsz néhány afrikai gyerekkel.

¤ Imád sportolni és téged is gyakran elcsábít, hogy tarts vele. Legyen az futás, edzőterem vagy egy csobbanás a medencébe. Neked pedig sosem kell könyörögni.

¤ A skinship szerelmese. Képtelen úgy akárcsak elmenni melletted, hogy legalább nem simogasson meg. Amikor egymás mellett ültök vagy fekszetek, biztos lehetsz benne, hogy az egyik keze valahol a testeden jár.

¤ Elkényeztet, akár egy hercegnőt. Gyakran lep meg ajándékokkal, bár van, amikor kissé túlzásokba esik, de nem nagyon zavarja a dolog.

¤ - Megtehetem – nyom egy puszit az orrodra, amikor felhozod neki a témát. – Mindent megérsz nekem. Jobb, ha megszokod – fűzi hozzá vigyorogva.

¤ Habár nem nyilatkozik sokat a kapcsolatotokról, nem csinál titkot abból, hogy komolyan tervez veled.

¤ - Ő lesz a feleségem – közli vigyorogva, mikor egy műsorban megkérdezik tőle, hogy hogyan alakulnak a dolgaitok.

¤ A lánykérésről értesíti az Elfeket, de az esküvőtök teljesen zártkörű és nem is Koreában történik meg.

¤ Habár sportos, igazából totálisan odavan a lusta, kanapén eltöltött, összebújós napokért is és egy percig sem tiltakozik, amikor egy ilyen hétvégét ajánlasz fel neki.

¤ - Ezt máskor is el tudnám viselni – nyújtózik hatalmasat egy film után és föléd kerekedve csókol meg méltó módon befejezve az estét.

¤ Gyengéd és figyelmes szerető, de mellette szenvedélyes és domináns. Tudja, hogy mit csinál. És azt is, hogy hogyan kényeztessen, hogy az eszed veszítsd.

¤ Féltékeny típus, de egészséges szinten. Nem szereti, amikor megbámulnak, vagy megpróbálnak veled kikezdeni, de egy szimpla társalgásból nem csinál ügyet.

¤ Borzalmas viccei vannak, amikkel imád az agyadra menni. Tulajdonképpen rabja a nevetésednek és a mosolyodnak. És mindent meg is tesz azért, hogy minél többször lássa és hallja.

¤ Van egy "titkos" mozdulat, amit mindig akkor csinál, amikor megleped egy-egy koncerten. Így adja a tudtodra, hogy észrevett... persze az Elfeknek nem kell sok idő, hogy rájöjjenek erre, de minden alkalommal csak sikítva jelzik, hogy örülnek neked is.

 persze az Elfeknek nem kell sok idő, hogy rájöjjenek erre, de minden alkalommal csak sikítva jelzik, hogy örülnek neked is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


𝙆𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙙𝙤𝙡𝙨 𝙖𝙨 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝘽𝙤𝙮𝙛𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙  |✔Where stories live. Discover now