𝐍𝐂𝐓 ~ Shotaro

1.1K 152 11
                                    



¤ Eleinte nem kifejezetten szimpatikus számodra. Sőt, igyekszel minél inkább kerülni őt, miközben egyre többet sündörög körülötted. Végül meg is unja ezt a macska-egér játékot.

¤ - Te kerülsz engem? – áll eléd egyik nap és finoman maga és a fal közé szorít, hogy ezúttal ne tudj elmenekülni előle. – Én szeretem a játékokat, T/N – hajol közelebb hozzád, mire minden akaratod ellenére elvörösödsz. – Azt pedig megígérhetem, hogy ezt te is fogod – simít végig finoman az arcodon. – Az enyém leszel – súgja és egy apró szád sarkára nyomott puszi után elsétál.

¤ Ezután pedig valóban nem nyugszik addig, amíg meg nem szerez magának. És be kell vallani, hogy igen hatásos módszerei vannak.

¤ Egy idő után kénytelen vagy elismerni, hogy valójában egy édes sráccal van dolgod, akinek igencsak nehéz ellenállni.

¤ Figyelmes veled, segítőkész és legyen bármilyen elfoglalt, mindig szakít időt arra, hogy veled legyen.

¤ - Fontos vagy nekem, T/N – vallja be az egyik együtt töltött estéteken, miközben lassan közelebb hajol hozzád. – Szerintem fogalmad sincs, hogy mennyire – súgja az ajkaidra, majd lassan eltünteti a köztetek lévő kevéske távolságot és csak egy elégedett mosolyra futja tőle, amikor készségesen simulsz a karjaiba.

¤ A gyakornoki évei nem egyszerűek a kapcsolatotok szempontjából, de mindent igyekszik megtenni azért, hogy ne legyenek nagy problémák köztetek.

¤ - Inkább pihenj – öleled magadhoz, amikor egy fárasztó próba után előáll az ötlettel, hogy randizzatok. – Nekem elég, ha itt vagy – nyúltok el az ágyon, ő pedig nem sokkal később már békésen szuszog, miközben szorosan ölel magához.

¤ Életetek legkínosabb szituációinak egyike, amikor lebuktok a manager előtt. A férfi már  sejtette, hogy Shotaronak van valakije, de ettől még nem fogadja jobban, ám a Szerelmed kijelentése igencsak meglepi.

¤ - Semmi nem ér nekem annyit, mint ő, Hyung – mondja határozottan a férfinek. – Ha előtted tudtuk évekig titkolni akkor a rajongók előtt is menni fog. Ha ő az ára, nem maradok itt tovább – ad egyértelmű ultimátumot a férfinek.

¤ Végül a Kiadó beelegyezik, hogy együtt maradjatok, de a lebukásotok az automatikus kirúgásával jár. Ezt egyértelműen a tudtotokra adják.

¤ - Nekem mindent megérsz – súgja, mikor felajánlod neki, hogy inkább kilépsz az életéből és nem állsz az álmai útjába. – Színpad nélkül tudnék élni – húz magához. – Talán nélküled is – nyom egy csókot a homlokodra. – Csak az a különbség, hogy nélküled nem akarok – pillant le rád, majd a könnyeidet lecsókolva dől el veled az ágyon.

¤ A dolgok a debütálás után sem lesznek sokkal egyszerűbbek, de addigra belejöttök és egy-egy élőben közvetített koncerten legalább láthatod is.

¤ A fiúk segítségével meglepetésként elmész a debütáló showcase-re, amit kis híján elront, úgy meglepődik, de egy hihetetlenül boldog vigyor terül el a fején, amikor meglát.

¤ - Te átvertél engem – kap a karjaiba a backstageben és örömében hevesen az ajkaidra tapad, nem foglalkozva azzal, hogy kik vannak ott.

¤ Egyébként sem igazán zavarja a társaság. Bármikor átölel vagy megcsókol, amikor éppen kedve tartja.

¤ Nem kimondottan féltékeny típus, de szereti tudni, hogy kikkel vagy és mit csinálsz, amikor nincs veled. Illetve a veled kikezdeni próbálóknak is határozottan irányt mutat.

¤ - Rossz ajtó, Haver – morogja, amikor egy buliban egy srác látványosan próbál a közeledbe férkőzni.

¤ Szeret neked rap szövegekben szerelmet vallani, amiket imádsz, de gyakran nevetésbe torkollanak.

¤ - Te kinevetsz engem? – dönt hanyatt felháborodást tettetve és túljátszva a sértődöttet egy kicsikét.

¤ - Kiengesztelhetlek valahogy? – húzod magadra, amit csak egy elégedett vigyorral díjaz és nem tart sokáig, hogy minden sértődését elfeledve valami egészen másra koncentráljon.

¤ A kezei általában le nem szakadnak rólad. Ölel, cirógat, a hajaddal játszik vagy épp a fenekedet paskolja, amikor előtte állsz. 

¤ - Osaki Shotaro! – csattansz fel, amikor épp azzal szórakozik, hogy amíg te tanulsz, ő téged ölelve ritmust ütöget a fenekeden – Egy szép napon el fogom törni a kicsi kezed – pillantasz fel rá kissé agresszíven, mire ő csak felnevetve csókol meg... és egy más ritmust kezd dobolni.

¤ Egy idő után a Kiadó felajánlja, hogy hozzák nyilvánosságra a kapcsolatotokat, de nem él a lehetőséggel.

¤ Időről-időre röppennek fel pletykák, hogy szerelmes, de ezeket mindig kommentár nélkül hagyja elülni.

¤ De igazából bárhogyan igyekszik tagadni, hogy foglalt a szíve, képtelen rá. Mert akármikor is előkerül a téma, nem képes másra, csak bárgyún vigyorog és a szemeiben felcsillanó boldogság is lebuktatja.

 Mert akármikor is előkerül a téma, nem képes másra, csak bárgyún vigyorog és a szemeiben felcsillanó boldogság is lebuktatja

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


𝙆𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙙𝙤𝙡𝙨 𝙖𝙨 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝘽𝙤𝙮𝙛𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙  |✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora