𝐕𝐀𝐕 ~ Ziu

1K 151 10
                                    


¤ A kapcsolatotok cseppet sem indul felhőtlenül... sőt... hamar annak a csoportnak a tagja leszel, akik igencsak szeretnék móresre tanítani a szemtelen Maknaet.

¤ - Egyszer még megölöm – morgod az orrod alatt egy újabb kiakasztó húzása után, amin ő marha jól szórakozik.

¤ - Hah, húzz sorszámot, Kedvesem – méregeti Lou szintén dühösen a nevetéstől földön fetrengő Heejunt.

¤ Egyébként, amikor épp nem megy az agyadra, egy csoda édes fickó, aki lesi minden kívánságod.

¤ Kifejezetten ragaszkodó. Szereti, amikor ott vagy vele mindenhol és el is intézi, hogy mindenhova vele mehess.

¤ Emiatt is van, hogy nem húzza túl sokáig a kapcsolatotok hivatalos bejelentését, amivel jócskán meglep mindenkit.

¤ - Ő lesz a feleségem – közli lazán egy Vlive-ban, mire te szinte leájulsz mellőle. Beavatni azért nem tervezett előtte, így igencsak váratlanul ér a dolog, de kétségtelenül megdobogtatja a szíved.

¤ Sokszor énekel neked és egyszer még egy karaoke bárba is elrángat magával, ami egy igen vicces és tanulságos estévé növi ki magát mindkettőtök számára.

¤ - Figyelj, akár még te is kereshetnél ezzel, ha esetleg szükség lesz rá – kezdi egy szinte gonosz mosollyal. – Elég sokat fizetnének, hogy minél hamarabb abbahagyd – neveti, te pedig csak sértődötten csapkodod.

¤ Bezzeg más körülmények között kifejezetten szereti a hangod és egyetlen szava sincs, ha hangos vagy... és elég jól is teszi a dolgát ahhoz, hogy hallja.

¤ Játékos, vidám természet, de vannak helyzetek, amikor a férfias oldala előtérbe kerül... ilyen pillanatok azok, amit a hálószobában töltötök kettesben és amikor féltékeny.

¤ - Szeretnél valamit? – kérdezi zordan egy buli alkalmával a veled flörtölő sráctól, aki csak behúzott nyakkal slisszol el gyorsan, ahogy ő megjelenik melletted. – Én is pontosan így gondoltam, barátom – morogja sötéten, majd egy birtokló mozdulattal magához ölel és az este folyamán már el sem enged többet.

¤ Állandóan hülye vicceket mesél, hogy nevetni lásson. Képtelen elviselni azt, ha rossz kedved van.

¤ Szokása mosolyogva bámulni, amit képtelen vagy megszokni és sosem bírod ki pirulás nélkül az ilyen perceket.

¤ - Csak szép vagy – simít az arcodra gyengéden mosolyogva, amikor rákérdezel, hogy miért teszi. – És ez nekem tetszik – nyom egy apró puszit az ajkaidra.

¤ Szeret megölelni és a karjaiban tartani, de nem csüng rajtad állandóan. Ha egy társaságban vagytok, elvan nélküled is. Néha nyom egy-egy puszit rád, de nem az a fajta, aki ne hagyna élni vagy nem bírná elviselni, amikor másokkal beszélgetsz.

¤ Mindig örül annak, ha ott vagy a koncerteken, de ahhoz ragaszkodik, hogy a backstage-ből nézd végig a műsort.

¤ - Bízom a Vampzekben – ölel magához. – De így nyugodtabb vagyok – magyarázza, miközben a homlokát a tiédnek dönti. – Szerencsepuszi? – kérdezi vigyorogva és kettő másodperccel a show kezdete előtt még lop pár csókot.

¤ Kicsit bolond, de megbízható. Nem csak a pasid, de a legjobb barátod is. Bármivel fordulhatsz hozzá és igényli is, hogy elmondd neki, ha valami bánt.

¤ Szereti, amikor a cuccaiban járkálsz, hihetetlenül édesnek találja és ezt minden alkalommal közli is veled.

¤ - Olyan cuki vagy, Jagi – ölelget meg jó szorosan és ilyenkor nincs menekvés a karjaiból. Nem mintha bármikor is menekülni szeretnél onnan.

¤ Szeret veled edzeni vagy csak kicsit kimozdulni a rohanó mindennapok sűrűjéből és elvonulni valami nyugis helyre, ahol csak ti vagytok.

¤ Gyakran indultok céltalan kocsikázásra kikapcsolódásként, miközben jókat beszélgettek és tervezgetitek a közös jövőtöket.

¤ Borzalmasan csiklandós, amit te szeretsz kihasználni. És aminek a vége mindig egy hatalmas, játékos verekedés és sok-sok-sok-sok csók.

¤ Bármikor képes meglepetést okozni azzal, hogy egy régen említett kívánságod a semmiből teljesíti. 

¤ - Nos, Édesem, ő az egyetlen férfi, akivel rajtam kívül mutatkozhatsz – mutatja a kamerába a közös kis pajtásotok.

¤ - Nos, Édesem, ő az egyetlen férfi, akivel rajtam kívül mutatkozhatsz – mutatja a kamerába a közös kis pajtásotok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



𝙆𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙙𝙤𝙡𝙨 𝙖𝙨 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝘽𝙤𝙮𝙛𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙  |✔Where stories live. Discover now