𝐌𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀 𝐗 ~ Hyungwon

1.5K 213 27
                                    


¤ Csipkerózsika 182 centis kivitelben. Nem csak a sok alvás miatt... hajlamos a díváskodásra még akkor is, ha igyekszik ezt tagadni.

¤ Borzasztóan nehéz aktív kikapcsolódásra bírni. És csodaként is tartod számon, amikor olykor sikerül. Tény, hogy ritkán hagyja magát ágyon kívülre csábítani a szabadnapjain.

¤ - Hyungwon, menjünk el kirándulni – pattansz mellé a kanapéra az egyik kivételes otthon töltött napján. – Olyan jó idő van – túrsz bele a hajába egy kicsit megmasszírozva a fejbőrét, hogy mozgásra bírd. Természetesen gyakorlatilag hiába.

¤ - Ez a kanapé meg olyan kényelmes, Jagi – dünnyögi, majd beránt maga mellé és szorosan magához ölel ezzel eldöntve a hátralévő nap programját. De igazából nem tiltakozol, csak fejed csóválva simulsz a karjaiba, amit csak egy elégedett sóhajjal nyugtáz és pillanatok alatt vissza is alszik.

¤ Egyébként is imád ölelgetni. Mindegy neki, hogy egy gyors ölelés vagy órákig tartó összebújás, imádja. Csak az érdekli, hogy mellette legyél, az már édes mindegy, hogy hol.

¤ Bármikor kapható egy kis délutáni szundira... bármikor! Igazából általában minden olyan dolgot, ami az alváshoz kötődik, ő kezdeményez.

¤ Szereti nézni, amikor a konyhában sürögsz-forogsz. Olyankor sosem bírja megállni, hogy ne öleljen át hátulról és csak figyelje, ahogy főzőcskézel.

¤ Gyakran fényképez téged titokban, de nyilvánosan is. Így temérdek mennyiségű fotója van rólad, amiknek egy részét papír alapon egy albumba kötve őriz.

¤ Egy közös fotótok a telefonja háttere, amit gyakran cserélget az újabbakra. De mindig te szerepelsz rajta.

¤ Valójában ennek és pár szemfüles Monbebének hála buktok le, amit egyébként nem bán egy percig sem, még ha nem is örül neki igazán, hogy ezen a módon történt meg a dolog.

¤ - Igazából, épp ideje volt már – ölel magához. – Így legalább mindenki tudja, hogy milyen nagyszerű nőm van – próbál kissé felvidítani, de azért titkon ő is fél egy kicsit.

¤ Bár nem bánja, azért kellően szolidan kezeli a témát és nem szívesen nyilatkozik róla sehol, ahogy a közösségi médiában sem posztolgat rólatok nagyon semmit.

¤ Amikor ébren van, borzalmasan túl tud pörögni, ami szinte hihetetlen, ahhoz képest, hogy amúgy meg állandóan az alváson jár az esze.

¤ Szereti, amikor gondoskodsz róla. Ha vacsorával várod egy hosszú nap után vagy csak megleped őt a táncteremben.

¤ Sokszor beteg, amit nehezen visel és olyankor előjön a hisztis kisfiú belőle, amit meg néha te viselsz nehezen.

¤ - Hyungwon, vedd be! – próbálod meg lefogni és beletömni a gyógyszert, mert magától nem hajlandó bevenni.

¤ - Nem! – tiltakozik, majd inkább beránt maga mellé az ágyra és az ajkaidra tapad. – Te vagy az én gyógyszerem – vigyorogja boldogan, ami végül egy köhögő rohamba fullad.

¤ Az akciónak hála másnap kettőtöket ápol az igencsak kiakadt és morgós Kihyun, aki jó adag fejmosást is tart a nap folyamán legalább háromszor.

¤ Sosem csókol meg úgy, hogy mások is vannak körülöttetek. Vallja, hogy ezek csak a kettőtök pillanati, ő pedig nem szeret osztozkodni senkivel sem. Főleg nem rajtad.

¤ Na de, mikor ketten vagytok... lassú, érzelmes csókok ezrét adja, amikkel egy pillanat alatt csavarja el a fejed minden egyes alkalommal.

¤ Fontos neki a véleményed, hogy mit gondolsz és hogy látod a dolgokat. Igazából minden apró dolgot megbeszél veled, ahogyan te is megosztod vele a leglényegtelenebb dolgokat is a napodból.

¤ Nem féltékenykedik. Olyanokra legalábbis nem, akiket ismer. De idegen srácokat igazán tűr meg körülötted.

¤ A neten terjengő, róla készült mémek 95%-a a te műved... a fanok pedig imádják. Valójában ő is.

¤ Gyakran ő maga küldi az alapot egy-egy mesterműhöz, ami aztán hamar megosztásra is kerül, hogy a rajongók se maradjanak ki a jóból.

¤ Szeret veled kocsikázni a városban vagy csak rövid kirándulásokra menni... amikor sikerül rávenni.

 amikor sikerül rávenni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


𝙆𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙙𝙤𝙡𝙨 𝙖𝙨 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝘽𝙤𝙮𝙛𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙  |✔Where stories live. Discover now