𝐁𝐓𝐎𝐁~ Minhyuk

1.4K 139 29
                                    


¤ Egy edzőteremben találkoztok először, ahol azonnal megakad rajta a szemed. Sokszor visszajársz, mire egy alkalommal megszólít és hihetetlenül édesen hív el egy randira.

¤ Kifejezetten kreatív randikra visz, és egyetlen alkalommal sem sajnálja az időt, hogy minden tökéletes legyen, amikor vele vagy.

¤ Nagyon megörül, amikor rájön, hogy nem tudod, hogy idol, és igyekszik is a végletekig eltitkolni előled. Ám, amikor rájössz, az kis híján véget vet a kapcsolatotoknak.

¤ - Téged akartalak védeni, T/N – ránt magához, amikor egy kiadós veszekedés után el akarod hagyni a lakását. – Minket. Hogy ne szóljon ebbe bele senki, hogy szabadon szerethesselek. Hogy ne essen bántódásod – sorolja az érveit, te pedig szép lassan könnyek formájában adod ki magadból a feszültséget. – Annyira szeretlek – ölel magához, és egy apró csókot nyom a homlokodra.

¤ Bár a Kiadót beavatja a vita után, hogy együtt vagytok, nyilvánosságra hozni nem hajlandó a kapcsolatotokat. És ezzel te is teljesen egyetértesz.

¤ Éppen ezért teljesen nyugodtan, a lebukás félelme nélkül leped meg egy-egy koncerten, persze a fiúk hathatós segítségével.

¤ – Boldog szülinapot, Hyung! – taszít Ilhoon a döbbent Minhyuk elé. – Bocsi, a masni lemaradt róla – vigyorog pimaszul, mire te csak nevetve öleled magadhoz a még mindig igencsak lefagyott Kedvesed.

¤ Képesek vagytok akár órákat is eltölteni egy-egy drogériában különböző arcápolók között válogatva. 

¤ – Ennek jó illata van! – vigyorodik el egy tégelyt fogva, majd nevetve ken egy csíkot a homlokod közepére.

¤ Ölelgetős, bújós, és totálisan odavan azokért az estékért, amikor a karjaiban tarthat és kibeszélgetheti veled a nap történéseit anélkül, hogy bárhova is rohannia kelljen.

¤ Eunkwang bevonulása után még inkább szüksége van a támogatásotokra, és hirtelen megtanulja mélységesen tisztelni a Leadert.

¤ – Ezek Pokolfajzatok – nyögi elcsigázottan, miközben szabályszerűen bezuhan az ágyba, és egy mozdulattal magához rántva ölel át, hogy elmesélhesse, hogy milyen tortúrán ment keresztül a fiuk miatt. – Minden tiszteletem Eunkwang hyungé. Most ment el, de alig várom, hogy visszajöjjön – dünnyögi.

¤ Szeret elkényeztetni téged. Amikor csak teheti ágyba kapod a reggelit, és imád apró ajándékokkal meglepni mindenféle különösebb ok nélkül.

¤ Dalt ír neked, amit gondosan elrejt előled. Az összes többi munkáját neked mutatja meg először, de ezt az egyet már csak a megjelenés után hallod tőle először. Élőben.

¤ – Annyira szeretlek, Minhyuk – borulsz a nyakába sírva a backstageben az édes színpadi vallomás után. – Köszönöm – pillantasz fel rá, és egy hálás csókot nyomsz az ajkaira.

¤ Gyakran jártok moziba, odavan az éjjeli vetítésekért és azért, amikor csak ketten vagytok a moziteremben. Olyankor sosem képes parancsolni magának.

¤ – Minhyuk – sóhajtod. – A film a vásznon megy, nem a nyakamba – nyögöd el a mondat végét, amikor lágyan a bőrödbe harap és szép lassan megtöri az ellenállásod.

¤ Képes iszonyatosan hülye játékokat kitalálni, amire mindig rávesz és, amiknél mindig csak nagyon későn jössz rá, hogy hátsó szándékai vannak... és a csalástól sem riad vissza.

¤ – Te csaltál! – vágod csípőre a kezed, amikor már csak bugyiban és melltartóban ülsz előtte az elvesztett videojáték meccseknek hála. – Képes lennél megfagyasztani – morgod és igyekszel magad köré tekerni egy plédet.

¤ – Majd én felmelegítelek – vigyorogva veszi el a plédet tőled, majd az ajkaidra tapadva kap fel a karjaiba, hogy a hálószobába vigyen, és valóban felmelegítsen.

¤ Amikor ideges, szinte rappel, te pedig egy idő után csak nevetve hallgatod, ahogy ömlik belőle a szó. 

¤ – Te kinevetsz engem? – kérdezi felvont szemöldökkel, mikor nem bírod tovább és hangosan kibukik belőled a kacagás. Nevetve öleled át, miközben egy bocsánatkérő csókkal fojtod belé a reklamálást.

¤ Őszinte rajongója a fenekednek, amivel gyakran teljesen kiakaszt, de egyszerűen imádja. Képtelen úgy elsétálni melletted, hogy ne simítana végig rajta vagy ne csapna rá finoman.

¤ – Lee Minhyuk – szűröd a fogaid között, amikor a vacsora készítése közben csak átölel és egy pillanatra sem veszi le a kezeit a hátsódról.

¤ Alapvetően egy kifejezetten romantikus pasi még, ha igyekszik is titkolni. Hihetetlenül édes megnyilvánulásai vannak feléd, amikkel rendszerint elolvasztja a szíved.

¤ Képes minden este, amikor csak teheti álomba cirógatni és végig nézni, ahogy elalszol, miközben ő csak csendesen gyönyörködi benned és százezerszer tudatosítja magában, hogy milyen szerencsés is, hogy vagy neki.

¤ Képes minden este, amikor csak teheti álomba cirógatni és végig nézni, ahogy elalszol, miközben ő csak csendesen gyönyörködi benned és százezerszer tudatosítja magában, hogy milyen szerencsés is, hogy vagy neki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



𝙆𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙙𝙤𝙡𝙨 𝙖𝙨 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝘽𝙤𝙮𝙛𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙  |✔Where stories live. Discover now