26. Fejezet

3.5K 206 53
                                    

-Figyelj, Pierre. Beszélhetnénk valamiről? – kérdezte Trev, mikor 2 óra folyamatos játék után egy kis szünetet tartottunk. Letette a konzolját, majd megdörzsölte a szemét, és rám nézett. Mindig is csodálkoztam a szemén, hogy mennyire megy a hajához. Szinte majdnem fekete a szeme, pont, mint a haja, és egyszerűen összepasszolnak. Lehet, hogy ez más embereknek semmiség, de nekem nagyon tetszik. Talán, így meleg fejjel visszagondolva az elmúlt évekre, lehet, hogy tudatalatt bejött Trev. Pelenkás korunk óta ismerjük egymást, nem elkerülhetetlen, hogy mondjuk általánosban tetszett esetleg. De az már úgyis mindegy, hiszen 1 – nem az esetem. 2 – van egy kibaszott szexi barátom, akiről évek óta álmodozok, és maximum Tom Hollandért hagynám ott. Na, de vissza Trev-hez.

-Persze. – válaszoltam, és érdeklődően néztem rá. Ma egyébként nagyon nem maga. Mindig beszélni szokott, szinte alig lehet leállítani. Ehhez képest, most alig szólal meg. Zenét kellett betenni, hogy ne legyen zavaró a csend.

-Mostanában minden olyan fura velem, meg körülöttem. – mondta.

-Hogy érted?

-Hát, nem tudom. Azt hittem, hogy Amy-ben megtaláltam mindent, amit eddig másban nem. És azért olyan nagyot nem tévedtem, hisz vele először eljutottam a lefekvésig is. De mégis, olyan, mintha valami hiányozna.

-Értem. De mit vársz, két hete jártok. Nem lehet, hogy nem ő az igazi? – kérdeztem.

-Akarod mondani, hogy ő sem? – kérdezett vissza, hangsúlyozva a „sem" szót.

-Igen... - mondtam zavartan. – Mire gondolsz, mi lehet a dolog hátterében? Nem vagyok annyira otthon a kapcsolatokban 3 hét tapasztalattal, de hátha tudok valamiben segíteni.

-Az biztos, hogy nem vele van a baj. Velem nem stimmel valami. Az első tippem az volt, hogy esetleg aszexuális vagyok, de nem. Hiszen vonzódom hozzá.

-És még mik vannak a listádon?

-Te hogyan jöttél rá arra, hogy meleg vagy? – kérdezte. Aha, szóval azt hiszi, hogy meleg.

-Részletesen, vagy csak úgy unblock?

-Mindkettő jöhet.

-Hát, nem vonzódtam igazán egy lányhoz sem, ami azt illeti. Viszont ahogy értem, elkezdtem a fiúkat jobban megnézni. Volt pár srác, akik megmozgattak bennem valamit, amit nagy mellű, meg nagy seggű csajok egyszerűen nem tudtak. És elkezdtem realizálni a tényt, majd ugye megismertem Vic-et is, és teljesen beleestem. - meséltem, és Vic gondolatára elmosolyodtam. - De volt olyan, hogy éjszakákon át gondolkoztam, volt olyan, hogy olyan pornót néztem, amiben pasi nem volt. Meg olyat, amiben csak pasik voltak. Szóval kísérleteztem mindennel, amivel tudtam. Tippelhetsz melyiket élveztem jobban. – nevettem. – Szóval valahogy ennyi. De tudod, valahol belül az ember mindig tudja. Csak kell valami, ami előhozza, és onnantól már letagadhatatlan.

-Értem... - válaszolta.

-Szóval, ha azon gondolkozol, hogy esetleg meleg vagy, szívesen küldök át linkeket. – kacsintottam rá, de válaszul csak egy kis mosolyt kaptam.

-És, ha azt kérem, hogy csókolj meg? – nézett rám Trev. Fura volt az, amit láttam a szemeiben. Leginkább kétségbeesés, és zavarodottság. Meg esetleg könnyek. Úgy néz ki, hogy Trev tényleg ,,parázik'' attól, hogy esetleg meleg. Amit teljesen meg tudok érteni.

-Trev, azt nem tehetem. Nekem barátom van, neked barátnőd. Bár, lehet, hogy ez nem számít. Tudod, hogyha Vic nem lenne, megtenném, de így nem kockáztatok. Ez megcsalás lenne.

-És, ha megesküszök az életemre, hogy sose tudja meg?

-Ne haragudj, de nem tehetem. – ráztam meg a fejemet. Megkaptam életem pasiját, és tudom, hogy a legjobb barátomról van szó, de nem szeretném ezt elveszteni. Szinte látom a feliratot, hogy „Trev erre emlékezni fog!", mint pár videójátékban, ahol a döntések alkotják a sztori menetét. Talán csúnyán fog hangzani, de a barátom, ha csak egy hangyányit is, de fontosabb.

Légy Az Enyém | BefejezettWhere stories live. Discover now