GÖREV: AGRON'UN ÇIRAĞI

2.8K 83 26
                                    



''Üzgünüm güzelim... Görevim bu; ya ölürsün , ya da ölürüm..''


TANITIM VİDEOSU GELMİŞTİR!  Tanıtım videosunu aşağıda ve multimedia da görebilirsiniz!

''TANITIM VİDEOSU GELMİŞTİR!  Tanıtım videosunu aşağıda ve multimedia da görebilirsiniz!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Merhabalar! Buraya küçük bir not eklemek istedim çünkü benim için oldukça duygusal bir anı temsil eden bu geri dönüşün bir kısmını sizinle paylaşmam gerektiğini düşündüm.

Bir kısmınız bilir, Wattpad ile tanışmadan öncede, uzun zamandır yazıp çiziyorum. Wattpad profilimde yayımladığım 15 civarı kurgu var ve bir kısmı devam etmekte, bir kısmı tamamlanmış, bir kısmı ise sessizce olgunlaşmayı bekliyor.

Görev, 2015 yılında kurguladığım ve 2016 yılında kaleme aldığım ancak üzerine pek çok farklı kurgu düşündüğüm, Yediler, Tılsım, Ölüm Döngüsü, AVMBG gibi pek çok kurgunun araya girmesinden dolayı yarım kalmış ve olgunlaşmayı bekleyen bir kurguydu. Biliyorsunuz, gerek onlarca kitabım gerek turlar ve tasarım ile oldukça yoğun bir süreçten geçiyordum(geçiyorum) ki, hepsine yetişemiyorum bile...

Benim için her kurgum özeldir, her kurgunun ayrı bir yeri vardır ve Görev'in de içime sinmesi için biraz beklemesi gerekiyordu. 5. kitabımı da tamamlayıp bitirdikten sonra Görev, dosyaların arasından kafasını uzatıp kendisine sıra gelip gelmediğini sorunca neredeyse 4,5 yıl önceki kalemimi yeniden okuyup neler yaptığa şöyle bir bakma fırsatım oldu. Tabi ki, hepimiz eski yazılarımızı bir nebze düzeltme ihtiyacı duyarız, Görev'de ufak bir düzeltmeye ihtiyaç duydu ve ben, kurgu üzerindeki planlarımı incelerken buradan devam edebileceğimi düşündüm.

Kısaca, Görev'i tekrar yazmaya ve nasipse bitirmeye karar verdim. İnşallah olabildiğince güzel bir şekilde, içime sinen ve sizin sevebileceğiniz bir halde yazıp bitirebilirim.

Ana hatlar ve birkaç bölüm hazır, onları paylaşırken yazmaya devam edeceğim. Her zamanki gibi içimde bir sevinçle yıllar önceki kurgumu yeniden sizlere sunacağım. Umarım sever ve yanımda olursunuz.

Yine, belki raflarda görebiliriz hayali ile burada bırakıyorum. Sizi Elis ve Barkan ile yalnız bırakıyorum.

Not: Söylemeden de geçmeyeyim, ÖZGÜN olmak için çabalıyorum ve her zaman SİZİ ŞAŞIRTACAK harika olaylar olacağını bilmelisiniz. Tüm kurgularım konusunda, okumadan yorum yapan kişilerle karşılaştım ki, ben onları kale bile almıyorum ama onların saçma yorumlarına kapılıp ( Okumadan fikir yürüttükleri ve kurgumla alakası olmayan yorumlar yazdıkları için) ön bir düşünce ile başlamayın lütfen. Unutmayın, kendiniz okuyup bitirene kadar kendi düşüncelerinize sahip olmazsınız. Unutmayın, şaşırtmayı severim.

Satır aralarında görüşmek üzere... Yorumlarınızı bekliyorum.^^

Not: Yeni bir tanıtım videosu geldi. Video için beş farklı seslendirmeci ile çalışıp onlarca görseli bir araya getirip sonuçta böyle bir video ortaya çıkardık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim, video hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. 
Youtube hesabımdan da ulaşabilirsiniz. (Profildeki biyografide link mevcut)





Not: Görev ve diğer kitaplar ile ilgili güzel kesitler, görseller ve ek seslendirme videoları instagram hesabımda olacaktır. İnstagram: pen.queen ve bluebirdread


Not: Bölümler Wattpad'e göre uzun kaldığı için çoğu bölümü ikiye böleceğim ancak okurken bir pürüzle karşılaşmayacaksınız. Kitabı yayın evlerine gönderdim, basılma ile iligili bir gelişme olursa burada ve instagram hesabımda paylaşacağım. 

Başlangıç: 27.03.15


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
GÖREV: Agron'un Çırağı | I-IIWhere stories live. Discover now