BÖLÜM 24: Kara Güneş mi? Mor Alev mi?

2.4K 262 253
                                    

Bu bölümü pelushayvan 'a ithaf ediyorum! Yazmaya başladığı kurguyada bir göz atın bakim  ;)

♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤

Adam büyük bir hışımla kalkmış ve etrafındaki insanlara bakmaya başlamıştı. Az önce salya sümük ağladığının farkında bile değildi. Bu durum akademi temsilcileri başta olmak üzere kraliyet kıdemlisi ve sona kalan elit öğrencilerin ailelerinin de dikkatini çekmişti.

"See..nnnn."

Bakışlarını sabitlediği Chen'e korku dolu gözlerle bakıyordu.

"Bir sorun mu var kıdemli? Benim atamın yatkınlığı nedir?"

Chen'in masum sorusunun altında hiçbir art niyet yokmuş gibi hissediliyordu ancak içten içe kahkahalar atarak kırılıyordu.

"ŞU ÇOCUĞU GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN ÇEKİN! RAHAT BIRAKIN BENİ."

Adam öfkeyle köpürüyor etrafa katil niyetli aurası salıyordu. Bunu gören kraliyet muhafızları, adamı kollarından tutup sürükleyerek alandan çıkarmaya başladılar.

"ÖLDÜRÜN ONU! ÖLDÜR..ÖLDÜR!! O ŞEYTANIN DÖLÜ..YAŞATMAYIN ONU!!"

Zihni kaos hâlinde olan adam çığlık atarak haykırıyor, insanların yüzüne bakarak Chen'i öldürmelerini istiyordu. Muhafızlar sonunda adamı alandan çıkarmışlardı.

"Şu gözlerinizi üzerimden çekin!"

Chen, ona tuhafça bakan insanları yüksek sesle azarladı. Bunu gören kraliyet kıdemlisinin suratında bir gülümseme oluştu.

"Kahinin yeteneği ters tepmiş olmalı."

Içten içe bunun yalan olduğunu kendisi de biliyordu. Kahin o kadar kanlı bir sahne görmüş olmalı ki bu yüzden iliklerine kadar korkmuştu. Kendi çıkarımı buydu, bu denli deneyimli birini korkutacak sahneyi yapan birisinin torunu, kim bilir nelere kadir gelirdi. İşte bu Chen'i daha çok önemsemesine sebep olmuştu.

"Şimdi! Bu genç adama hangi akademiler talip?"

Çoğu kişi kendi akademilerini seçmişlerdi bunlara Maxwell ve Raymond'da dahildi. İkisi de Mor Alev Tarikatının akademisi için uygun görülen kişilerdi. Bu akademi, açıkca bu krallığın gözdelerinden biriydi. Geleceklerinin parlak olacağına kesin bir gözle bakılabilirdi.

"Chen Skyfall! Akademimiz seni kesinlikle istiyor."

Mor Alev Tarikatının temsilcisi vakit kaybetmeden öne çıkmış ve teklifi sunmuştu. Onun aksine Kara Güneş temsilcisi oldukça sakin ve kendinden emindi.

"Bize katıl ve kıtaları aşabilecek ufkumuza dahil ol! Sana 3 kıta, 10 imparatorluk, 100 den fazla krallık içerisinde hüküm süren, Kara Güneş akademisinin teklifini getirdim. Senin gibi bir canavarın Hükümdar Alemine ulaşacağına adım gibi eminim. O aleme ulaşırsan eğer ana klan seni kabul edip statünü arşa çıkartabilir."

Bu cazip teklif elbette Chen'i kendi momentumuna dahil etmişti. Eğer Kara Güneş Klanına dahil olabilirse nasıl dehşet bir güce erişebileceğini az çok biliyordu.

'Kara Güneşi tercih et Chen! Akademiden mezun olup ana klan tarafından davet edilirsen, dehşet bir güce ulaşacağına şüphem yok.'

Küçük peri, Kara Güneşin gerçek gücünün farkında olarak Chen'i yönlendirmişti. Chen, küçük perinin de kendiyle aynı fikirde olduğunu öğrenince şüpheleri bir nebze azalmıştı. Mor Alev Tarikatı ne kadar güçlü olursa olsun, Kara Güneş gibi global bir Klan karşısında her hangi bir şansa sahip değildi.

MhitraWhere stories live. Discover now