BÖLÜM 38: Kalpteki Değişim

1.7K 193 199
                                    

Bu bolümü kadim orta doğulu dostuma ithafff ediyorum, iyiki varsın adamım xxxbndz :D

♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤

"ARAKNEEE!!!..."

Ivorg Akademisinin kıdemlisi büyük bir hızla savaş alanına atlamış, Arakne'nin yanına geldi. Çocuğun tanınmayacak hâldeki bedenine bakarken, elleri şiddetle titriyordu.

"Oo..oo öl..müş.."

Müthiş bir katil niyetli aura gökyüzüne doğru yükselmeye başladı. Arenadaki istisnasız tüm kalabalık baskı altına girmişti. Adam, Kral Alemi orta aşamasında olduğu için yaydığı baskı bir o kadar yüksekti.

"BUNA NASIL CÜRET EDERSİNİZ!!"

Chen'in baygın bedenine doğru ilerlemek için hamlede bulundu. Onu lime lime edeceğine şüphe yoktu.

"KİM BENİM ÖĞRENCİLERİME SALDIRMAYA CÜRET EDİYOR!?"

Dış sahanın neredeyse yarısı arenayı doldurmuştu. Kral Alemindeki, Ivorg Akademisinin kıdemlisi bir anda bu öfkeli sesle kaskatı kesildi. Açıkca bu ses Hükümdar Aleminin ezici baskısını, karabasan gibi ortaya çıkarmıştı. Bir anda Chen'le Ivorg Akademisinden gelen kıdemli arasında, kızıl saçlı yakışıklı bir adam belirmişti. Onun yaydığı katil niyetli arzu, karşısındaki Kral Alemindeki adamdan fersah fersah üstündü.

"Bu basit bir çaylak turnuvasıydı! Sizin öğrenciniz bizim en iyi öğrencimizi öldürmeye cüret etti. Bunu nasıl açıklayacaksınız okul müdürü!?"

Ivorg Akademisinin kıdemlisi tükürüklerini saçarak, öfkeyle kızıl saçlı adama soru sormuştu. Kızıl saçlı adam, yeşil gözlerini küçümser bir şekilde Arakne'nin cesedine dikti.

"Benim öğrencim! Başlangıç Aleminin 8. Seviyesinde. Sizin şu ölü çöp parçası ise Kırılma Aleminin 8. Seviyesinde. Şimdi söyle bana...bu aptal öğrenciniz öldüyse, bu onun suçu mu!? Yoksa benim öğrencimin suçu mu? Benim öğrencim sizin Kırılma Aleminizdeki öğrencinizi öldürebilmişse sevinmeniz gerekir. İşe yaramayan bir çöpten kurtulmuş oldunuz."

Sözleri bir gıdım bile merhamet içermiyordu. Tek yaptığı şey yalın gerçekleri ortaya dökmekti. Bu zaten yeterli gelecekti. Aralarında koskoca bir alem olan bu iki çaylak karşılaşmasında, zayıf olan kazandıysa ne olmuş? Bu demektir ki rakibi çöplerin arasında bile önde gelen bir aptalın teki.

"Şimdi arkandaki böcekleri de topla! Ve akademimden siktir git. Senden büyüklere de öğrencinizin Başlangıç Alemindeki biri tarafından öldürüldüğünü söylersin. İnan bana, Chen'e o çöpü öldürdüğü için minnet duyacaklar."

Ivorg Akademisinin kıdemlisi, öfkeden kıpkırmızı oldu. Patlamak üzere olan bir volkan gibi etrafa güç dalgaları yayıyordu.

"Onun kefâret ödemesi gerekiyor...kendi hayatıyla!"

Baygın yatan Chen'e bakarken, büyük bir katil niyet yaymaya devam ediyordu. Küçük peri, ruh boşluğunda kıkırdıyordu.

'Hele bir adım daha yaklaş, bu arenayı başınıza yıkarım.'

Tabiki bu söylediği şeyleri sadece kendisi duyuyordu. Bu esnada kızıl saçlı adam, cinayet dolu bakışlarını Ivorg Akademisinin kıdemlisine dikti. Sesi alçak, ama kan dondurucu bir tınıyla yayıldı.

"Cezasını ben vereceğim. Benim önümde birdaha öğrencilerime sesini yükseltme!"

Ivorg Akademisinin kıdemlisi hoşnutsuzca homurdanmasına rağmen konunun üstüne gitmeye cesaret edemedi. Nitekim karşısındaki adam hem ekim hem statü açısından onun üzerindeydi. Ancak burada sadece kendisini değil klanının ismini temsil ediyordu. Ne kadar aşağı pozisyonda olursa olsun kızıl saçlı adamın ona dokunamayacağının farkındaydı.

MhitraWhere stories live. Discover now