BÖLÜM 40: Kırılma

1.7K 178 131
                                    

Chen'in ruh boşluğundaki kale veya hapishane benzeri garip yapı, son zamanlarda daha çok gevşemeye başlamıştı. Bunu nasıl tarif edeceğini bilmiyordu ama Kırılma Alemine geçince bu kapının ardındaki şeyin serbest kalacağını hissediyordu.

"Kişi Kırılma Alemine adım attığında bedeni ilk niteliksel değişimi geçirir. Bu değişim birçok kişi de elementlerin uyanması veya ölümsüzlük yolunun seçilmesidir. Büyücü yada Savaşçı yolu."

Kendi kendine mırıldanan küçük çocuk, ruh boşluğundaki kaleyi izlemeye devam ediyordu.

"Eğer bu şey Kırılma Aleminde ortaya çıkacaksa, benim elementim olabilir. Ama neden yeşil bir parıltı yayıyor?"

Bir yandan da kafasında bir sürü soru oluşuyordu. July'nin anlattığına göre, bu fenomen hiç de doğal bir şey değildi. Geçmişi düşününce bu şeyin 'Frey' isimli kişiyle bir bağlantısı olabileceğini tahmin etmeye başladı.

"Benim için ne gibi sürprizlerin var acaba Frey? Gerçekte hangi alemdesin? Gücünün boyutu ne? Benim kan hattımın kıdemlisi isen babam veya dedem misin? Yada büyük büyük atalarımdan birisi?"

Hiçbir zaman bir ailesi olmamasına rağmen her zaman gerçek ebeveyblerinin nasıl biri olduğunu çok merak ediyordu. Eskiden fakir veya savaş sonrası sokaklarda kalan bir çocuk olduğunu düşünürdü. Ama yetiştirme yolunda yürüdüğünden beri normal insanlardan çok daha üstün olduğunu fark etti.

Doğuştan gelen yetenek mi? Sudan bol, gelecek potansiyeli mi? Boş Tanrı Alemine ulaşabilecek kadar büyük bir potansiyel. Peki köken? İşte bu gizemini koruyordu. Kökeni hakkında bildiği tek şey 'Skyfall' ismiydi. Bu da okunması hoş, kıyak bir kelime dışında herhangi bir bölge veya aileyi özellikle çağrıştırmıyordu.

"Çoktan bir ayın sonuna geldim. Bugün kuleye gidip biraz eğlenme ve Kırılma Alemine ulaşma vakti."

Ruh boşluğundan çıkarak yatağında gözlerini açtı. Ekim seviyesini, neredeyse Kırılma Aleminin eşiğine dayamayı başarmıştı. Önümüzdeki bir kaç gün içerisinde Kırılma Alemine ulaşarak, elementini uyandırmak dışında daha büyük bir beklentisi yoktu. Odasından çıkıp merdivenlerden inerken, alt kattan büyük bir sevinç çığlığı duydu.

"BAŞARDIM!!"

Bu sevinç çığlığı Natsunya'nın odasından geliyordu. Morgan'da evde olmadığı için bir tek Chen'le Natsunya konuttaydı. Chen, en alt kata inince Natsunya'yı gördü. Gözlerini kıza diktiğinde sevincinin nedenini hemen anladı.

"Kırılma Aleminin 2. Seviyesine adım atmayı başardım Chen!"

Kızın bedeninden güçlü bir içsel enerji dalgalanması yayılıyordu. Şu an seviye olarak Chen ve Morgan'dan daha yüksekti ancak Chen'in fiziksel gücünün Kırılma Aleminin 8. Seviyesi civarında olduğunu unutmamak gerekirdi. "Bunun şerefine bana yeni bir bıçak ödünç verirsin değil mi? Seninkilerin kalitesi hiçbirinde bulunmuyor."

Chen, gülümseyerek konuştu. Natsunya, Chen'in isteğine gözlerini devirerek cevap verdi. "Benden elemental birkaç saldırı al bakalım. O zaman düşünürüm."

Swoshhhh....

Konuşmasını bitirir bitirmez Chen'e doğru basit ama hızlı bir yumruk salladı. Yumruğunun etrafında, siyaha kaçan renk tonlarında bir alev şeridi vardı. Gerçekten Ankanın soyundan gelen birine layık bir elemental saldırıydı. Daha yeni yeni  elementleri uyandırmayı başarmasına rağmen, uzuvlarını zarar vermeden ateşle kaplayabiliyordu.

Huaa....

Ona gelen yumruktan çevik bir hareketle kaçan Chen, kızın elini bilek kısmından kavrayarak kendine çekmiş ardından gözlerinin önüne hızlı ve keskin bir yumruk yönlendirmişti. Olaylar o kadar ani oldu ki Natsunya, yumruğunun hedefe ulaştığını görmeden, Chen'in yumruğunu kendi gözlerinin önünde gördü.

MhitraWhere stories live. Discover now