27. 🔞

3.6K 143 49
                                    

-И аз те обичам, Хари.

**********

Събудих се легнала върху Хари. Опитах се да стана от него, но той сложи ръката си на кръста ми.

-Никъде няма да ходиш. - каза ми Хари с дрезгав и сънлив глас. Тъкмо щях да отговоря когато чух, че вратата се отваря. Хари беше буден, но стоеше със затворени очи. Явно още му се спеше.

Все още легнала върху него обърнах леко главата си, за да видя кой е влязал в стаята. Беше Сара.

-Ах, ти шибана кучка! Не стига, че той не те обича и вече не си му нужна, но и още спиш с него. Тъпа курва... - разкрещя ми се тя и бързо дойде до мен и Хари. Дръпна ме за косата при, което аз изкрещях, защото не го очаквах. Паднах на земята, а тя продължаваше да ме дърпа за косата, но сега вече и ме удряше.

-ТРЯБВАШЕ ОНЗИ ДА ТЕ УБИЕ! - продължаваше да ми крещи.

-Ана, какво ста... - явно Хари най накрая забеляза, че нещо се случва. Стана от леглото и отиде до Сара, която беше с гръб към него. Хвана я рязко за косата и я дръпна назад, така че да падне.

Аз взех чаршафа от леглото, за да се прикрия,защото бях гола.

-Какво си мислиш, че правиш, а? - крещеше Хари на Сара, а тя плачеше. Не след дълго в стаята влязоха всички. И момчетата и останалите момичета.

-Какво правиш Хари? - попита го Найл. Хари спря и погледна Найл твърде ядосано.

-КАКВО ПРАВЯ? ПИТАШ МЕН КАКВО ПРАВЯ?! ТВОЯТА "ПРИЯТЕЛКА" Е ИЗЛЪГАЛА АНА, ЧЕ СЪМ Я ЧУКАЛ, НО ПИТАШ МЕН КАКВО ПРАВЯ? - Найл изглеждаше меко казано шокиран. Хари продължи. - А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ИДВА В МОЯТА СТАЯ И НАПАДА МОЕТО МОМИЧЕ.

-Сара... това вярно ли е? - попита Найл поглеждайки към нея.

-Естествено, че не. Как може и да си ги помислиш дори. Той лъже и... - Хари я прекъсна:

-ЛЪЖА? ЗНАЧИ НЕ СИ ИЗЛЪГАЛА АНА, ЧЕ СЪМ ТЕ ЧУКАЛ? НЕ СИ ВЛЮБЕНА В МЕН И НЕ СИ С НАЙЛ САМО, ЗА ДА СИ БЛИЗО ДО.... - Сара ги прекъсна.

-Не! Не съм. Мечо не можеш да му повярваш... - тя погледна към Найл, а аз стоях отстрани и гледах шокирано. Как е възможно Сара да твърди, че това не е вярно. Как може да лъже така Найл. Не го познавам добре, но мисля, че той не го наслаждава. А тя не заслужава него.

◖Sold/Пpoдадена H.S.◗  Where stories live. Discover now