47.

2.1K 117 37
                                    

А за това, че помогна да отвлечем момичето заслужава награда, нали? И вече знам каква да бъде тя.

-Да шефе?

-За това, че помогна доста при отвличането за момичето на брат ми ти позволявам да отидеш при нея. Разбира се можеш да правиш каквото си поискаш с нея. Може да я чукаш или да я биеш с кожения камшик на нощното шкафче, а вибратора все още е в нея.

-Благодаря, оценявам ги. В коя стая е? - попита Дейвид. Аз му казах в коя стая е тя и той тръгна на там.

Гледна точка на Дейвид

Запътих се към стаята на Ана. Да, знам, че момичето на Стайлс се казва Ана, защото я следях доста дълго време , за да знаем къде е и да можем да я отвлечем, но честно казано вече съжалявам за действията си. За цялото това нещо с отвличането. Та аз помогнах за отвличането на бременната жена на Хари Стайлс! А на всичкото отгоре наредих на го пребият и ги заплашвах с детето. Отърсих се от тези мисли и след като стигнах до стаята.

Отворих внимателно вратата, а гледката която се откри пред очите ми меко казано ме шокира.

Момичето, тоест Ана беше завързано за леглото като краката ѝ бяха доста разкрачени, а в нея имаше вибратор включен да доста висока степен. Тя правеше отчаяни опити да измъкне крайниците си, докато крещеше силно. Кожата на и около гърдите ѝ беше доста зачервена. Явно Майк я е удрял доста с кожения камшик.

А сега е мой ред. Или поне така каза Майк, но аз не съм такъв изрод. Толкова е секси,а и гледайки я рака няма как да не се възбудя,но няма да направя нещо подобно против волята ѝ. Особено ако е бременна. А и съм наясно,че бременността ѝ не протича гладко...

Тя ме забеляза и започна да плаче с глас. Явно ме беше познала. Все пак съм човекът, който нареди да пребият приятеля ѝ и преувеличих, че могат да го удрят докато не умре.

Приближих се до нея. Не можех да я гледат така... Зачервена от плач и крещяща. За времето, в което я следях доста се привързах към нея. Дори мисля, че се влюбих, което естествено е голяма грешка предвид обстоятелствата. Знам, че е невъзможно дата да ме хареса, но не е и нужно. Може просто да ѝ помогна, за да не ме мрази толкова.

Отидох до нея и хванах внимателно вибратора. Тя започна да клати отрицателно глава. Мислеше си, че съм като Майк, но аз не съм!

◖Sold/Пpoдадена H.S.◗  Where stories live. Discover now