30. 🔞

3.2K 147 23
                                    

Събудих се прегърнал Ана през кръста. Тя все още спеше. Чудя се дали ще ѝ хареса ако я събудя по по-необикновен начин? Ще разбера.

Внимателно махнах ръцете си от нея като станах от леглото. Извадих белезници от един от шкафовете в стаята...

И преди да попитате... имам си за всеки случай. И не само за случай като този на леглото.

Отидох отново до нея и внимателно премахнах бельото ѝ. Не трябваше да се събужда.. . Все още.

Закопчах ръцете ѝ за таблата на леглото, а краката, така че да са разкрачени , за долната табла. Усмихнах се на това колко секси изглежда така.

Поставих нежна целувка на устните ѝ. Тя се размърда, но не се събуди. Започнах да слизам надолу и все по надолу , като оставят целувки по цялото ѝ тяло. Отново не се събуди. Ти ме принуди, красавице.

Поставих устни на клитора ѝ. Облизах го няколко пъти, след която го засмуках рязко и силно. Тя подскочи и погледна към мен.

Спящата красавица се събуди.

Дръпна ръцете и краката си , но белезниците ограничиха движенията ѝ. Тя ги погледна шокирано, а после върна шокираният си поглед на мен. Усмихнах ѝ се и се заех със заниманието си. Засмуках силно клитора ѝ и тя захапа долната си устна, предполагам, за да не изпищи. Вкарах езика си във влагалището ѝ. Тя има толкова уникален и влудяващ вкус! Можех да я лижа двадесет и четири седем.

Погледнах към нея докато я ближех, смучех и хапех. От устните ѝ се откъсваха тихи стонове.Тя дърпаше белезниците и се опитваме да не издава шум.

Нямам търпение да чуя как крещи името ми докато я чукам.

Отделих се от сладката ѝ малка вагина и махнах белезниците от краката ѝ. Събух боксерките си и застанаха на входа ѝ.

Сега да ѝ го вкарам рязко, за да помни по-дълго или да ѝ го вкарам бавно и да я гледам как се мъчи? Решението поне в този момент беше лесно.

Влязох рязко в нея. Тя изпищя и обвини краката си около кръста ми и ме притисна към себе си. Изръмжах. Усетих как ме стиска с вътрешните си мускули и изгубих напълно контрол.

◖Sold/Пpoдадена H.S.◗  Where stories live. Discover now