Tanıtım

2.4K 82 7
                                    



Derin bir nefes aldı Ağça.

Özlemişti. Ailesini,arkadaşlarını,mahallesini.
Kaçtığı adamı özlemişti.
Ondan kaçmıştı üniversiteyi başka yerde okumuştu ama yine ona gelmişti. İlerlemeye başladı Ağça mahallesinin her yerine heyecanla bakıyordu. Değişmemişti. Gören herkes onu durduruyor,sarılıyor,konuşuyordu.
Ailesinin haberi yoktu geldiğinden sürpriz yapıcaktı.

Bugün bütün mahalleli toplanıp piknik yapıcaktı. Yavaş yavaş piknik alanına doğru yürüdü. İleri de gördüğü kalabalıkla durdu.

Herkes burdaydı. En yakın arkadaşları Esra,Aylin,Doğu.
Abisini gördü ah o deli abisi ne kadar da uğraşırdı Ağça ile. Ama o kadar severlerdi ki birbirlerini. Ağça'nın kuzenleri de bu mahalle de oturuyordu.

Sonra mahallenin delikanlılarını gördü. Aslında gözleri onu arıyordu ve bulmuştu da. Elinde ki tesbihi sallıyor bir yandan da arkadaşlarıyla konuşuyordu. Tesbih eline o kadar çok yakışıyordu ki kötü durmuyordu onda. Sanki sanki bir parçasıymış o olmasa olmazmış gibiydi. Onu ilk gören Erdem abi oldu. Gözlerini kocaman açıp " Eşek gözlü " diye bağırdı. Gözleri büyüktü Ağça'nın ama kötü durmuyordu ona göre. Bağırmasıyla herkesin kafası ona döndü.

Üstüne doğru koşan arkadaşlarını görünce gözlerini kocaman açtı Ağça. Üçü birden Ağça'nın üstüne atlayınca beklenen son gelmiş dördü birlikte yere düşmüşlerdi. Annesi Aygül hanımın bağırmasıyla Doğu onu ayağa kaldırdı " Ayy canım kızım gelmiş. Düşürdünüz kızımı yamyamlar gibi üstüne çullandınız " dedi koşarak yanlarına doğru gidiyordu. Ağça " İyiyim anne ben sakin ol aaa" dedi ve yanına koşarak gelen annesine sıkıca sarıldı. Annesinin arkasında ki babasını görünce gözleri daha da doldu " Babacım" dedi sarılarak. Babası bir şey dememişti ama sarılışıyla pek çok şey hissettirmişti. Sırasıyla nerdeyse mahallede ki herkes sarıldı. Sıra mahalle'nin tayfasına gelince derin nefes alıp Erdem abisine yaklaştı. " Kız cimcime hoşgeldin özledik valla seni" . Dediğinde gülümsemekle yetinmişti. Sonra abisine döndü. Abisi de bu tayfa'nın içindeydi. " Abicim hoşgeldin deseydin ben seni almaya gelirdim" dedi abisi onu sıkıca sararken. " Hoşbulduk abi sürpriz yapmak istedim" dedi. Abisi onu başıyla onayladı. Gökhan abisine yaklaştı yavaşça " Abisi hoşgeldin" dedi. " Hoşbulduk abi " dedi.

Sıra ona gelmişti. Deli gibi bakmak istediği gözlere bakamıyordu. Ve sesini duydu " Hoşgeldin Ağça " ah o sesi. Yıllarca duymamıştı. Başını salladı Ağça sarılmak için kısa bir hareket yaptı. Kollarından tutup çekti Barbaros Ağça'yı. 

Derin bir nefes çekti içine. Onun kokusundan başka koku almak istemezcesine. İyice sardı kollarını ona hiç bırakmak istemezcesine. Özlemişti onu Barbaros.

Onun vuslatı bitmişti artık.

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Birden esti ve yeni bir hikaye yazmaya başladım. Umarım beğenirsiniz. Düşüncelerinizi ne olur yazın ve beğenmeyi unutmayın.

VUSLATWhere stories live. Discover now