Bölüm 1

1.9K 60 3
                                    

Sabah gözlerini dışarı top oynayan çocukların sesine açmıştı Ağça. Bu gürültüyü bile özlemişti. Tabi iki üç ay sonra hâlâ aynı fikirde mi olurdu orası belli değildi. Derin nir nefes alıp pencereye doğru yürüdü ve top oynayan çocukları izlemeye başladı. Uzaktan gelen bir ses onun tüm dikkati dağıtmış kalbininin hızını arttıran adama bakmıştı. " Atın bakim abinize topu." " Şşş Serkan o nasıl topa vurmak öyle ben size böyle mi öğrettim" diyip çocuklarla çocuk olmuştu bile Barbaros. Ağça ne yapıcaktı nasıl davranacaktı bilmiyordu. Topun ona doğru geldiğini görünce refleks olarak elini uzatıp tuttu topu Ağça " Yavaş olsanıza oğlum ya Ağça ablanıza gelseydi top" diye bağırmıştı çocuklara. Serkan da cevap olarak " Abi topu sen attın ya" Barbaros bir şey dememiş sadece ters ters bakmakla yetinmişti. " Günaydın " dedi Barbaros içi farklı dışı farklı konuşuyordu. Ağça hafif başını eğip " Günaydın Barbaros " dedi. Ona bu zamana kadar hiç abi dememiş onu abisi olarak görmemişti. Ağça daha fazla orda durmayıp elini hafif sallayıp içeri geçmişti. Geçer geçmez derin bir nefes aldı. Bu Aşk ona artık fazla geliyordu.

İşlerini halledip aşağı indi annesinin ellerinden çıkan mis gibi yemekleri görünce aç olduğunu hisseti. Abisinin yanına oturdu. Tam başlayacaktı ki annesi eline vurup " Kızım beklesene misafir var Allah Allah" diyip önüne dönmüş ama Ağça misafiri duyunca tırnaklarını çıkarmıştı. " Ne misafiri anne ya ne misafiri ben döndüm. İlk günüm bugün birde misafir mi çağırdın sen " diye kızdı. Tam o sıra da Barbaros içeri girmiş " Aşk olsun Aygül teyze misafir miyim ben senin için kalbim kırıldı bak " Barbaros şaka yapmıştı ama Aygül hanım buna içerlenmiş hemen gidip Barbarosa sarılmıştı. " Ay hiç olur mu öyle şey " diyip tabağını doldurmaya başlamıştı Barbarosun. Abisi ağzı dolu halde konuşmaya başlayınca yüzünü buruşturarak baktı Ağça ona " Ya şu ağzın da yemek varken konuşma " abisi çocuk gibi ağzındakileri ona gösterince bu sefer bir tepki de Barbarostan gelmiş kafasına zeytin yemişti. " Kahvaltıdan sonra denize gidelim ya değişiklik olur " dedi. Abisi arkadaşlarına mesaj atarken Ağça da kendi arkadaşlarına mesaj atmıştı.

Ağça üstünü giyinmiş son kez aynadaki görüntüsüne bakıp çıkmıştı. Tam o surada odasının karşısında ki banyodan da Barbarosun çıkmasıyla ikisi de ne yapacağını şaşırmış öylece kalakalmışlardı. İlk konuşan Barbaros oldu. " Eee annem geldi de bugün gün varmış bize de deniz de yiyelim diye birkaç bir şey koydular " dedi. Ağça başını sallayıp onayladı onu. Aşağı indiklerinde Barbarosun annesini görünce yanına gidip sarıldı. " Hoşgeldin Yasemin teyze " diyip yanına oturdu. Ağça konuşuyordu ama Yasemin hanım onu pek dinliyor gibi görünmüyor kendi içinden hayaller kuruyordu. Allah biliyor ya hep Ağça gibi birisinin gelini olmasını ister ve dua ederdi. O kadar temiz ve iyi kalpli bir kızdı ki tam ailelerine layık diye düşünürdü. Biraz sohbet muhabbet derken üç arabayla peş peşe denize gitmişlerdi.

Denize gelir gelmez herkes kendini serin suya atmak istercesine üstündekileri çıkarmış ama Barbaros Ağça'ya bakakalmıştı.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
VUSLATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin