14

850 33 2
                                    

"Laat me nu niet alleen... Als...je...blieft...."

Hij had mij stevig vast... Ik kon hem eigenlijk zo niet zien... Ik vind dit te zielig... "Jungkook..." zei ik maar liet hem maar uit huilen... Na een paar minuten liet ik hem los en keek ik recht in zijn ogen. "Je verdiend echt iemand die beter is dan haar Jungkook..." zei ik. Hij begon te knikken en keek naar wat ik aan het doen was. 

"Wat ben je aan het doen?" vroeg hij terwijl hij naar de tekst ging kijken die Rap Monster en ik geschreven hebben. "Nieuwe liedje voor jullie..." zei ik... en hij knikte terwijl hij aan het lezen was. "Mag ik het horen wat Suga heeft gemaakt?" vroeg hij en ik knikte... Hij weet nog niet dat ik het gemaakt hebt... 

Hij was aan het luisteren en het leek er op dat hij het een toffe liedje vind. "Over drank dus... Je kan goed song teksten schijven Y/n... Heb je geoefend?" vroeg hij aan mij en ik knikte naar hem. "Rap Monster heeft mij geholpen... Maak je maar geen zorgen... Ik probeer te winnen voor jou..." zei ik en hij glimlachte naar mij. Hij legde zijn hand op mijn hoofd. 

"Ik heb vertrouwen in jou Y/n... Ik ga slapen... Jij moet dat ook doen..." zei hij en liep naar de deur toe. Hij zwaaide voor heel even en ging al snel weer weg. Ik keek Rap Monster aan... "Ik weet dat je alles hebt gehoord... Word maar wakker..." zei ik tegen hem. Hij ging zitten en kwam naar mij toe lopen. 

"En heb je al goeie tekst?" vroeg hij aan mij... Ik liet het zien aan hem... "Je hebt mijn teksten ook klein beetje veranderd..." zei hij... Ik knikte naar hem en ging naar voren staren. "Y/n... Waarom word je geen song producer?" vroeg Rap Monster aan mij... Ik was alleen maar aan het glimlachen... "Ik ben wel goed in liedjes maken... en liedjes schrijven... Gaat heel makkelijk voor mij... Maar ik kan het gewoon niet uitbrengen... Het is te slecht..." zei ik maar.

"Ik kan je helpen! Weet je... Jij kan echt een leader worden van de meiden groep BTS... Jij kan dit allemaal! Net als mij... en Yoongi... We kunnen samen werken met alles... alleen als jij het wilt." Het was heel aardig wat Rap Monster allemaal zei... Maar ik wil mijn talenten eigenlijk niet uitbrengen... Daar ben ik te bang voor... 

"Dankjewel voor de aanbod... Ik wil wel Leader worden... Maar dan eerlijk... Dus ik moet de wedstrijd winnen... En dat moet ik met mezelf doen..." Rap Monster was heel trots op mij... Mijn vader zou ook trots op mij zijn als hij mij hier zag... "Ga maar slapen... Ik maak de rest wel af van het liedje... Je hoort het Zondag... okay?" zei hij en ik knikte. 

Ik pakte mijn tas en ging er vandoor... Ik liep naar het appartement en ging naar mijn kamer. Mijn telefoon ging af en zag dat het mijn vader was... Ik nam op... "Hallo Appa?" zei ik tegen hem. "Oh Y/n toch... Gaat het goed met je? Ik heb je lang niet gesproken..." Zei hij... Ik keek naar mezelf in de spiegel. "Eomma was hier... En zei dat ze niet mijn echte Eomma is..." Zei ik tegen hem. 

Mijn vader zei voor een paar seconde niks... "Y/n-ah... Dat is ze ook niet... Ze is niet je echte moeder... Je moeder loopt ergens daar in Seoul rond..." zei mijn vader. Mijn tranen kwamen alweer snel op mijn wangen. "Ik moet... ophangen... Ik bel je snel weer terug!" zei ik en hing op... "Sorry Appa..."

-----------------------------------------------

Zaterdag...

Ik liep naar de studio van Yoongi... Kijken of hij er was... Maar nee niemand was er... Ik ging naar de studio van Rap Monster ook niemand... "Ze zijn zeker bezig met het liedje..." alle meiden kwamen naar mij toe.. "We moeten oefenen! We gaan samen alle liedjes van BTS zingen." Zei Katrina tegen mij. Ik knikte naar hun allemaal. 

"Willen jullie een Koreaanse versie? Of een Engelse versie?" vroeg ik aan hun. Ze gingen mij uitlachen. "We hebben geen tijd om het te vertalen naar het Engels!" Schreeuwde Benthe... ik rolde met mijn ogen en liep maar weg van hun. "Waar ga je heen!?" vroegen ze allemaal. "Text maar welke lijn ik allemaal krijg... Ik ken ze toch al allemaal in het Koreaans." zei ik en liep naar Yoongi's studio. 

Ik deed de lichten weer aan... En wou weer dingen editen... Maar straks ga ik weer-... "Je doet dit voor iedereen..." Zei ik tegen mezelf... Ik deed de laptop van Yoongi weer aan en ging zijn Keyboard weer aansluiten... "My Light..... Shining on me, in my heart~" Zong ik opeens... Maar het klonk niet goed. 

"Wat doe je hier? Moet je niet bij de andere meiden zijn?" ik draaide me om en zag Jimin daar staan. "Oh... Jimin... Ze deden klein beetje onaardig tegen mij... Dus wou ik alleen zijn..." zei ik maar tegen hem... Hij zat onder de zweet... Ik gaf een handdoek aan hem die naast me zat. "Hebben jullie gedanst?" vroeg ik nieuwsgierig. 

Jimin knikte met zijn hoofd en keek naar de beeldscherm. "Wat doe je met zijn laptop?" vroeg hij aan mij... Ik keek naar de laptop en klapte het snel dicht. "Niks... Wou gewoon wat checken... Gaat het goed met jullie?" vroeg ik en hij keek me heel serieus aan. "Wat is er?" vroeg ik aan hem en hij bleef maar staren naar mij... Wat heel eng was. 

"Onaardig? Waarom?" vroeg hij aan mij terwijl hij naast me ging zitten. "Ja, weet ik niet... Weet je ze mogen lekker praten over wat ze willen... Mij boeit het niet..." zei ik tegen hem... Ik keek naar de keyboard en speelde wat chorden... "My Light... My light... Shining on me... Right in to your heart...~"  

Jimin keek mij de hele tijd aan... "Wat is er?" vroeg ik aan hem maar hij zei niks terug. "Jimin?" vroeg ik nog een keer en hij schud heel even zijn hoofd. "Sorry... Maak jij liedjes?" vroeg hij heel benieuwd... Ik wou niks zeggen eigenlijk... "Nee, Dit schreef... Een vriendin van mij in Amerika... Jade... Ze is daar heel goed in..." Zei ik maar... Jade... Het spijt me...

"Jade... Je beste vriendin? Wilt ze niet is een keer langs komen? Ik wil wel horen wat ze allemaal heeft geschreven..." Zei hij... Ik zat in de problemen... "Oh ze heeft het druk natuurlijk met School enz... Misschien een andere keer Jimin..." zei ik en liep de studio uit... Toen stond heel BTS voor mijn neus... Ik boog 90 graden naar hun en liep daarna weg... 

Ik zat onder een trap... Na te denken over mijn leugen van net tegen Jimin... Natuurlijk moest ik het eigenlijk zeggen... Maar ik durfde het niet te zeggen... "Ik wil niet dat mensen het weten...." zei ik per ongeluk hard op. "Wat weten?" ik keek naar rechts en zag Jungkook daar opeens staan... Ik sloeg me zelf... 

"Niet je zelf slaan... Je doet je zelf dan pijn..." zei hij heel aardig tegen mij. Hij hield mijn hand vast en keek er na... Mijn wangen werden rood... "Hebben... jullie goed getraind vandaag?" vroeg ik maar snel. "Ja... Het nieuwe liedje van Suga is echt heel goed... Ik wou dat ik net als Suga was... Hij is echt perfect vind je niet?" vroeg hij aan mij. 

Hij weet gelukkig niet dat ik het geschreven had... "Ja... Suga is geweldig met produceren... En Rap Monster met teksten... Jullie hebben geluk dat jullie hun hebben als jullie team genoten... Mijn team deden onaardig tegen mij..." zei ik per ongeluk tegen Jungkook... Ik ben de klos... "Deden ze niet aardig tegen jou?" vroeg hij nog een keer aan mij. 

"Nee... Zo bedoelde ik het niet... Ik bedoel... Weet je laat maar... Jungkook... Ik ga oefenen voor morgen... Ik spreek je morgen dan weer...." zei ik en liep weg van hem... Maar toen stond heel BTS alweer voor mijn neus... Ik wist niet wat ze zouden doen met mij... Al de meiden stonden daar ook en waren ook in shock... 

"Je bent een speciale meisje... Geen 1 meisje hier kan jou na doen... Y/n..."

My Handsome Coach {J.J.K. FF DUTCH}Where stories live. Discover now