16

766 27 1
                                    

"Ze heeft de ziekte dat je te lang op de beeldscherm kijkt dat ze last heeft van duizeligheid... Dat stond ook al in haar document in America zag ik net... Ze moest eigenlijk geopereerd worden... Maar dat kan niet door iets anders die ze nieuw heeft..........."

Ik liep naar de dokter toe en ging op de knieën zitten... "Kan u haar alstublieft helpen.... Haar vader weet nu van niks.... en.... We weten niet.... hoe het afgaat lopen...." zei ik tegen hem... Ik voelde opeens een hand op mijn schouder. "Sta op Jungkook... Je kan er niks aan doen... niemand..." zei Namjoon tegen mij....

"Ik ga kijken wat we kunnen doen... We moeten eerst wat testjes doen met haar... En kijken wat ze eigenlijk echt heeft..." zei de dokter tegen ons... We bogen 90 graden naar de dokter toe... Hij liep met zijn assistente weg... "Jungkook... Het komt goed met haar.... Het komt niet door jou..." zei Namjoon om mij gerust te stellen...

"Ik ga Jade even bellen..." zei Rose opeens tegen ons... Ik liep achter haar aan... Rose zag me gelukkig niet en ging rustig de beste vriendin van Y/n bellen. "Jade... Je moet mij de waarheid vertellen..." zei Rose opeens tegen haar... Ik probeerde wat dichterbij te komen... "Waar heb je het over?" vroeg de vriendin aan haar. 

"Over Y/n... Wat voor ziekte heeft ze?" vroeg Rose aan haar. Ze was voor heel even stil. "Oh ik heb tegen die girl gezegd dat ze moest stoppen..." zei Jade opeens... Ik ging maar rustig lopen naar Rose toe. "1. Ze mag niet te lang achter een laptop zitten... 2... Ze heeft iets... Maar dat mag ik niet vertellen tegen iemand anders...Het spijt me Rose..." zei ze... 

Rose hing snel op en viel langzaam op de grond... Ze denkt zeker dat het ook haar fout is... Maar dat is het natuurlijk helemaal niet... Ik liep maar naar haar toe en legde mijn arm om haar heen. "Hey... Het is ook niet jou schuld dat ze hier ligt... Ze moest het eerder zeggen tegen ons wat ze eigenlijk heeft." zei ik tegen haar. 

Ze knikte en we liepen samen naar de kamer van haar waar de andere al zitten.. Natuurlijk moet Yoongi haar hand vast hebben... Waarom ben ik zo jaloers op hem?! 

-------------------------------------------

Y/N POV

Ik deed mijn ogen weer open... En zag weer dat ik in het ziekenhuis lag... Ik keek om me heen en zag alle jongens om me heen staan.... Maar ze waren allemaal aan het slapen... Ik keek naar mijn handen die vast gehouden word door 2 jongens... Jungkook en Yoongi... Wat is er toch met deze twee jongens? 

Jungkook begon opeens te bewegen en ging naar mij kijken. Ik keek hem ook aan... "Je bent weer wakker..." zei hij tegen mij en ik knikte naar hem... Ik zag dat ik allemaal naalden in me had... Ze zijn er dus achter gekomen wat ik eigenlijk heb... "Hoe voel je je nu?" vroeg Jungkook aan mij zachtjes terwijl hij met zijn hand mijn hoofd aaide... 

"Gaat iets beter dan die ene keer... Misschien moet ik weer terug naar Amerika Jungkook..." zei ik tegen hem... Hij hield mijn hand steviger vast en schud zijn hoofd heen en weer. "Je gaat nergens heen... Je vader komt hier heen met je beste vriendin... Ze komen hier heen..." zei hij heel lief tegen mij... 

We staarde elkaar heel lang tot dat we opeens een klopje hoorde op de deur. Iedereen werd wakker en zag dat ik ook wakker was... "Je bent weer wakker?!" zei J-hope hard op... Ik knikte en keek naar de dokter... Hij keek mij aan met een glimlach... "Jongen kunnen jullie even naar buiten gaan... ik wil haar alleen spreken..." zei de dokter...

Ze knikte en liepen uit de kamer. De zuster ging ook uit de kamer en ging op de wacht staan bij de deur. De dokter kwam op mijn bed zitten... "Lee Y/n... toch?" vroeg hij aan mij... Ik knikte naar hem... "Lang niet gezien..." zei hij opeens. Ik had geen idee wie hij eigenlijk is... "Sorry... Maar wie bent u?" vroeg ik terug aan hem. Hij begon te lachen. 

"Rustig maar... Ik ga je niks aan doen... Ik wil je alleen helpen... flauwvallen... daar ben je wel heel goed in he..." zei hij opeens. Ik moest er lichtjes van lachen... "Die operatie van jou in Amerika gaan we maar hier doen... vind je dat goed?" vroeg hij opeens. Ik keek hem geschrokken aan. 

"Maar wat als ik het niet overleef? Wat als ik mijn Moeder niet meer kan vinden?" vroeg ik aan hem. Hij hield mijn hand vast en keek diep in mijn ogen. "Je moeder is heel dichtbij je... Je bent er zeker achter gekomen of niet?" vroeg hij aan mij en ik knikte naar hem. "Hoe kent u mij eigenlijk?" vroeg ik aan hem. 

Hij ging weer staan. "Daar kom je ook snel achter Y/n... Morgen is je vader hier... Ik moet hem even spreken over jou..." zei hij tegen mij. Ik knikte naar hem en hij liep weer weg naar de deur. De jongens kwamen weer naar binnen en gingen om mij heen staan. "Wat doen jullie allemaal hier? Ik red me zelf wel hier alleen... De andere meiden hebben jullie nodig... voor de show..." zei ik heel balend. 

"De show is verplaatst naar een andere Datum. Al de fans vinden het niet erg gelukkig... De show gaat pas door als iedereen bij elkaar zijn..." zei Rap Monster tegen mij... Ik keek iedereen aan en was heel dankbaar. "Wanneer mag je naar huis?" vroeg Jimin aan mij... Ik keek naar voren. "Niet... Ik moet geopereerd worden... Maar ik geloof in hem..." zei ik tegen hun allemaal. 

-------------------------------------------

Volgende dag....

Mijn vader was er al weer en was heel erg bezorgd over mij. Jade was ook mee en ik was blij dat ze er allebei waren. "Ik heb je zo erg gemist!" Schreeuwde Jade in mijn oren alweer... Nou ik had dat niet gemist natuurlijk.... "Ik jou ook... Je hebt niks gezegd tegen iemand toch?" vroeg ik aan haar en ze schud haar hoofd... 

De dokter kwam binnen... Hij boog naar mijn vader toe... en ik zag dat hij geschrokken was... "Kwon Jung-in" zei mijn vader opeens tegen hem... Hij liep naar hem toe en knuffelde hem. "Lang niet gezien Lee Do Yoon... Ik moet je nu spreken over Y/n..." zei hij en mijn vader volgde hem.

"Ken je hem?" vroeg Jade aan mij en ik schud mijn hoofd. Ze kwam naast me zitten. "Was vandaag niet de show?" vroeg ze en ik schud mijn hoofd. "Ze hebben het verplaatst naar een andere datum zodat ik weer beter word..." zei ik tegen haar... Ze begon te knikken en ging op mijn telefoon kijken. 

"Geen 1 foto met Jungkook? Wat is dit Y/n?!" schreeuwde ze hard. Ik drukte mijn hand tegen haar mond aan. "Stil... Jungkook vind een meisje leuk... niet mij... maar een andere meisje... Hij was alleen daar mee bezig... dus daarom heb ik geen foto's okay?" zei ik tegen haar... Ze keek me heel boos aan... Iemand klopte op de deur. 

De deur ging open en we zagen Taehyung daar staan alleen... "Hey Y/n!" zei hij hard en liep naar mij toe. "Ik heb hier iets voor jou... Chocola en wat bloemen en nog een cadeautje van ons..." zei hij tegen mij... Hij keek opeens naar Jade toe... Haar mond stond helemaal wijd open. "Jij moet vast haar beste vriendin zijn!" zei Taehyung.

Jade was helemaal blij wanneer hij tegen haar ging praten. "JA! DAT BEN IK! Ik ben Jade..." zei ze en boog 90 graden naar hem... Hij moest van haar lachen en keek mij aan. "Ze is een groot fan van jou..." zei ik nog er achter aan en hij boog ook 90 graden naar haar toe. "Ik had gehoord van Jimin dat je heel goed bent in muziek maken! Ik wil het ook wel horen!" 

Wanneer Taehyung dat zei sloeg ik mijn voor hoofd... Jade keek me vreemd aan... Ik knip oogde de hele tijd naar haar toe... en ze begreep het gelukkig. "Oh ja! Ik maak liedjes ja! Je wilt het horen?" vroeg ze aan hem en hij knikte naar haar... "Ze kan het nu niet doen omdat ze geen keyboard en laptop heeft..." zei ik er snel achter aan. 

De deur ging opeens weer open dit keer zonder geklop... 

"Wie kan goed liedjes maken?" 

My Handsome Coach {J.J.K. FF DUTCH}Where stories live. Discover now