24

709 27 5
                                    

"Hallo Y/n?! Ben jij het?! Waar ben je nu?!"

Ik keek in de spiegel... En ging antwoorden... "Hey Jungkook... Ja ik ben het Y/n... En ik kan niet zeggen waar ik nu ben..." Zei ik tegen hem... Ik hoorde dat hij op gelucht was... "Ben je wel veilig?" Vroeg hij weer aan mij... "Ja... Ik denk dat ik veilig ben..." Zei ik... "Hey Y/n! Je bent de handdoek vergeten!" Schreeuwde opeens Jae-Sung... "Wie was dat?" Vroeg Jungkook Aan mij... "Ik moet gaan Jungkook... En bel me niet meer... Ga verder met jullie leven alsjeblieft..." Zei ik en hing op.

Ik deed de deur open en zag Jae-Sung met een handdoek in zijn hand. "Thanks..." Zei ik en deed de deur weer snel dicht. Ik nam snel een warme douche. Na dat ik klaar was ging ik snel omkleden en liep ik naar de kamer toe... Ik zag hem op de grond liggen. "Je kan het bed gebruiken... Ik slaap wel op de grond.." zei hij en ik knikte naar hem. Ik liep naar zijn bed toe en ging liggen...

Ik dacht nog steeds na... Wat Rose zei tegen Yoongi... Straks vind hij me echt leuk... "Hey... Gaat het wel met je?" Vroeg mijn half broer aan mij... Ik knikte maar... "Het gaat wel denk ik... Ik moet gewoon even rusten en dat is het..." Zei ik tegen hem en hij knikte.

Het was al laat is de avond. En ik was nog steeds wakker... Ik denk dat mijn broer aan het slapen is... Maar ja... Ik ging voorzichtig opstaan en liep naar de keuken... Ik ging een glas water pakken en dronk het op. Ik pakte mijn telefoon er ook bij en zag dat iedereen mij ging appen... Waar ik was... of het goed ging met mij... Maar ja.. Ik ben geen leider meer van hun... Ik heb alles aan Rose maar gegeven... Heeft ze lekker veel tijd samen met Yoongi...

"Waarom ben je hier laat?" hoorde ik opeens iemand vragen. Ik draaide me om en zag mijn broer daar staan. "Ik had dorst... Ik dacht dat je sliep..." Hij glimlachte en we liepen samen naar de woonkamer... "Wat is er gebeurt?" vroeg hij aan mij... Ik weet niet of hij al weet dat ik eigenlijk in BTS zit... Maar ja... 

"Ik heb ruzie met 2 goeie vrienden van mij... Jade en Rose... Jade ken ik al vanaf school... En Rose ken ik via BTS..." Zijn ogen werden groter en ik denk dat hij mij niet echt geloof. "Wacht... Bangtan boys?" vroeg hij en ik knikte naar hem toe. "Ik zit ook in de groep eigenlijk maar ben weg gegaan omdat iedereen mij negeert... behalve Jin en Suga..." Hij was de hele tijd aan het knikken. 

"Rosé dacht dus dat ik de hele tijd leuke dingen deed met Suga... En zij heeft dus een crush op hem... En Jade gebruikt me omdat ze niet terug wilt naar Amerika..." Ik zag dat mijn broer
In shock zijn... En dat snap ik ook want ik was zelf ook in shock... "Het komt goed... Wil je morgen chillen met mijn vrienden?" Vroeg hij aan mij en ik knikte naar hem. "Ga dan maar eerst slapen..." Ik knikte weer naar hem en we liepen samen weer naar boven.

------------------------------------------------

Jungkook POV

Ik zat op de bank... Te denken wat Y/n allemaal zei tegen mij... Rosé kwam naast mij zitten en keek mij ook aan. "Het spijt me Jungkook..." Zei ze opeens. Ik keek naar haar toe. "Ik heb je gebruikt... En het spijt me zo erg..." Zei ze weer tegen mij... Ik ben van binnen echt heel boos op haar... Was ik eindelijk de andere vergeten... Speelt zij ook met mijn gevoelens...

"Weet je Rose... Ik snap waarom Y/n jou niet meer mag... Je bent echt een vieze vuile player!" Schreeuwde ik naar haar... Ik liep weg van haar en ging naar mijn kamer... Jimin was daar ook... "Wat doe je in mijn kamer?" Vroeg ik aan Jimin. "Je voelt je nu heel dom hè?" Vroeg hij aan mij... En hij heeft gelijk... Ik voel me klein beetje dom...

Ik geloofde Rose gewoon zo erg... Ik dacht echt dat ze een crush op mij had... "Ik weet niet of ze terug komt... Maar ik hoop het wel..." Zei Jimin tegen mij... Hij liep mijn kamer uit... En Yoongi kwam mijn kamer in... Hij deed de deur dicht en liep naar mij toe. "Ben jij blind?" Vroeg hij aan mij... Ik stond op en keek hem verwarrend aan. "Waar heb je het over Yoongi?" Vroeg ik aan hem.

"Denk goed na Jungkook! Rose is op mij! Ik ben op Y/n! Waarom zou Rose naar jou toe gaan?!" Ik was diep aan het na denken en had eigenlijk nog steeds geen idee... "Y/n vind jou leuk idioot!" Schreeuwde Yoongi opeens naar mij toe... Ik was in shock en had het helemaal niet gemerkt... "Wat?!" Vroeg ik aan hem en hij knikte. "Ja! Ze vind je leuk en jij zei helemaal niks terug! Je ging haar geen eens coachen!" 

Ik wist niet wat ik moest zeggen... Ik was in een erge shock gewoon wanneer hij dat zei... "Jungkook... Sinds de dag dat ze auditie ging doen vond ze je leuk. Had je dat nou echt niet door?" Ik schud mijn hoofd en ging voor uit kijken. Ik kon het nog steeds niet geloven.

-----------------------------------------------
Volgende dag...

We waren bij de verzamel punt... Iedereen was er behalve natuurlijk Y/n... Namjoon zag er ook niet meer echt actief uit... Eigenlijk bijna niemand... Ik keek naar de meiden... En zag dat Kotoko echt heel down is... "Gaat het wel?" Vroeg ik aan haar. Ze keek me aan en knikte. Ik knikte terug en keek naar de jongens. Namjoon deed een stap naar voren en keek iedereen aan.

"Okay... Nu Y/n er niet meer is... hebben we besloten dat Rose nu de leider word... Dus alles gaat naar haar..." Zei hij tegen iedereen. Iedereen klapte heel zachtjes en Rose zag er helemaal blij er uit... Ze probeert wel aardig te zijn... Maar dat is ze helemaal dus niet. Ze stond op en ging naast Namjoon staan... "Ik probeer heel goed voor jullie te zorgen! En ik hoop dat we leuke liedjes kunnen maken!" Zei ze.

Zara stond op en keek Rose heel serieus aan. "Je weet dat je zelf liedjes moet maken? Want dat zijn onze taken niet..." Iedereen stond opeens op en liep weg. Yoongi en ik stonden daar nog met Rose. "Iedereen rekent op je... Ik hoop dat je liedjes kan maken..." Zei ik tegen haar en liep maar ook weg.

Op de gang zag ik Jade daar op de grond zitten. Ik liep naar haar toe en ging naast haar zitten. "Wat doe je hier alleen?" Vroeg ik aan haar. Ze keek om en zag dat ik het was. "Ze is weg... Door mij... En ik weet dat jullie haar hard nodig hebben... Het spijt me zo erg Jungkook...." Zei ze tegen mij. Ik keek naar voren. "Je hebt je lesje wel geleerd... Denk ik... Doe Y/n niet meer pijn alsjeblieft..."

Ze knikte naar mij en liep weer weg.

Ik liep naar de studio van Namjoon. Hij was daar zelf ook... Ik wou hem eigenlijk helpen... Maar ik kon alleen maar denken aan Y/n... Ik keek de hele tijd op mijn telefoon... "Bel haar gewoon." Zei Namjoon tegen mij... Ik knikte en tikte haar nummer in. Ik belde haar...

"Hallo met de telefoon van Y/n... Wie is dit?" Hoorde ik... Het van een jongens stem...

My Handsome Coach {J.J.K. FF DUTCH}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu