37

450 12 0
                                    

Niemands POV

"Blijf waar je bent!" schreeuwde Jungkook door de telefoon heen. Y/n keek op haar telefoon en zag dat hij opgehangen heeft. Ze zag dat de stoplicht op groen stond dus liep ze naar de overkant. Maar ze zag opeens een auto van links heel hard rijden. De auto ging toeteren en reed haar aan. Jungkook stond in de rij van die auto's en vroeg zich af waarom ze niet door rijden. Hij stapte zijn auto uit en rende naar voren bij de stoplicht. Daar zag hij iemand liggen. Hij zag een bekende gezicht. "Y/n!" schreeuwde hij en rende naar haar toe. De bestuurder van de auto was alleen maar aan het huilen. 

"Het spijt me... Heel erg..." zei hij tegen Jungkook. Jungkook wou hem helemaal verrot slaan... Maar hij vond Y/n natuurlijk belangrijker. Ze zat helemaal onder het bloed. Wanneer de ambulance er was ging Jungkook mee naar het ziekenhuis. "Ben jij niet Jungkook van BTS?" vroeg een vrouw in de ambulance. Jungkook knikte en hield nog steeds Y/n's hand vast. "Ken je haar?" vroeg de zelfde vrouw. En Jungkook knikte maar nog een keer naar haar. De ambulance stopte opeens met rijden. 

"We zijn der!" zei de bestuurder tegen iedereen in de wagen. Iedereen deed wat ze moesten doen en rende snel het ziekenhuis in. "Y/n... Word snel wakker..." zei Jungkook tegen haar... Maar hij kreeg geen reactie terug van haar. Y/n werd mee genomen naar een behandelkamer. "Sorry, u mag hier niet naar binnen... U kunt hier blijven wachten." zei de verpleegkundige tegen hem. Jungkook knikte naar haar en ging meteen zitten. Hij pakte zijn telefoon erbij en belde iedereen tegelijk op. 

"Hey, wat is er Jungkook?" vroeg J-hope aan hem. Iedereen was natuurlijk nieuwsgierig waarom hij belt. "Jungkook? Hoor je ons?" vroeg Jimin nog een keer aan hem. "Ja, sorry jongens..." zei hij snikkend. Er vielen tranen op zijn gezicht. "Jungkook? Ben je nou aan het huilen? Wat is er aan de hand?" vroeg Namjoon aan hem. Jungkook snikte weet heel hard. "Kom... Naar het ziekenhuis... Nu..." zei hij maar en hing snel op. Al de jongens gingen hun jas pakken en gingen heel snel naar het ziekenhuis. 

Jungkook was de hele tijd aan het ijsberen. Hij maakte zich heel erg zorgen om Y/n... "Dit moest niet gebeuren! Wat is er precies gebeurd Y/n?" vroeg hij zich af. De jongens kwamen opeens rennend naar Jungkook. "Ben je okay? Heb je ergens pijn?" vroeg Taehyung bezorgd aan hem. Jungkook schudt zijn hoofd heen en weer. Iedereen zag hem huilen... "Jungkook vertel ons wat er gebeurd is. Heb je iemand aangereden?" vroeg Namjoon aan hem. Jungkook schudt zijn hoofd weer heen en weer. "Y/n... lig daar..." zei hij opeens. 

Iedereen keek met grote ogen naar Jungkook toe. Vooral Yoongi, hij liep naar Jungkook toe. "Wat is er met haar Jungkook?!" Vroeg hij boos aan hem. "Ze is aangereden door een auto bij de stoplicht..." zei Jungkook tegen hem. Yoongi sloeg met zijn vuist de muur. De bestuurder kwam eindelijk aangelopen in het ziekenhuis. "Hoe gaat het nu met haar? Heeft ze nu ergens pijn?" vroeg hij aan Jungkook. Jungkook wou niet antwoorden... Hij wou geen eens praten tegen die man. De andere meiden kwamen ook naar binnen rennen. 

"Hoe is het nu met Y/n?!" vroeg Kotoko aan de jongens. Iedereen keek naar de grond. Benthe liep naar de man toe. "Bent u niet de vader van Brian?" vroeg ze aan hem. De man keek naar Benthe en hij was in shock. "Jij bent Benthe! Klasgenoot van mijn zoon!" schreeuwde de man. "Bent u niet dronken? En wat doet u hier?" vroeg ze nieuwsgierig. "Ik zoek mijn zoon natuurlijk! Maar ik reed per ongeluk iemand aan... een meisje..." zei hij en viel op de grond. Benthe ging de man helpen. "U heeft mijn vriendin aangereden?!" vroeg ze aan hem en hij knikte. 

Jungkook werd nog kwader op die man, maar Jimin en Taehyung hielden hem tegen. Zara keek naar Benthe. "Benthe... Y/n had iets geregeld voor die ene jongen..." zei ze nog tegen Benthe. Benthe dacht na en Zara had gelijk... "Vergeet dat allemaal maar! We moeten eerst wachten tot dat de dokter komt voor ons..." zei J-hope tegen iedereen om ze even te kalmeren. De meiden legde die man op een stoel neer. Iedereen was heel zenuwachtig voor de uitslag wat er komt natuurlijk. 

"Heb je haar ouders gebeld?" vroeg Namjoon aan Jungkook. Jungkook knikte naar hem. "Ze waren op een trip... Ze proberen heel snel hier heen te komen..." zei hij tegen Namjoon. Namjoon knikte... 

-------------------------------------
3 uur later

De dokter kwam uit de kamer. "Op dit moment zit ze nog in een kritische status... We geven haar nu wat meer zuurstof en we hebben al haar wondjes dicht gemaakt. Ze heeft wel een gebroken been en arm... We zien nog wel hersenactiviteiten in haar hersenen... Dus ze kan nog wakker worden... Ze heeft een harde klap gekregen dus we moeten wachten tot dat ze wakker is." zei de dokter en boog naar iedereen toe. Iedereen boog ook terug naar die dokter. Daarna gingen ze de kamer binnen lopen. 

Daar zagen ze Y/n aan een apparaat.  Jade rende de kamer binnen en ging meteen naar Y/n rennen. "Y/n-ah... Word wakker... Alsjeblieft... Wees niet net als de vorige keer... Alsjeblieft word wakker Y/n!" schreeuwde ze maar Taehyung stopte haar. "Stop maar Jade... Ze word nu nog niet wakker... We hebben geduld nodig..." zei hij nog tegen haar. Ze gaf Taehyung een knuffel. "Ik moest bij haar zijn! En niet voor die jongen verzorgen!" zei ze tegen hem. Hij brak de knuffel en keek haar aan. 

"Wat bedoel je?" vroeg Taehyung aan haar. Iedereen was ook nieuwsgierig. "Ik moest een jongen helpen van Y/n... genaamd Brian... Ik deed wat ze zei... Maar het ging niet als gepland..." zei ze heel zenuwachtig. Benthe liep naar Jade toe en pakte haar pols vast. "Waar is hij nu?" vroeg ze aan haar. "Hij is nu bij mijn appartement..." zei ze. Benthe liep de kamer uit en pakte haar telefoon erbij. Jungkook liep achter haar aan samen met Yoongi. "Wat is dit allemaal Benthe?" vroeg hij en Benthe gaf hem een sein dat hij stil moest zijn. 

"Hallo Benthe? Thanks voor de-" "Jij mother F*cker! Kom naar ********* ziekenhuis en haal je vader hier op!" schreeuwde ze door de telefoon heen. Ze hing ook meteen op en liep naar die vader van hem. "Uw zoon is al onderweg hier heen... Jullie vertrekken zo meteen naar Nederland... En dan wil ik jullie nooit meer zien... Begrepen?" vroeg Benthe heel boos aan hem. Maar die man zei helemaal niets terug. 

Ze liepen met zen drieën weer de kamer binnen. Iedereen keek hun aan. "Wat gingen jullie doen?" vroeg Jimin aan hun. "Een enkel reis terug regelen voor die meneer en zijn zoon..." zei Benthe tegen hem. Iedereen wist niet wat ze daarna moesten zeggen. "Het is weer Y/n he... Waarom kan het niet 1 van ons zijn?" vroeg Elisabeth zich af... Jin gaf haar een kleine tikje. "Dat mag je niet zeggen... Gewoon niemand moet dit overkomen... vooral Y/n niet eigenlijk..." zei Jin erbij. 

Na een half uur kwam Brian aangekomen in het ziekenhuis. "Pap?! Wat doe jij hier?!" vroeg hij aan hem. Iedereen in de kamer hoorde het en liep naar de gang. Benthe liep natuurlijk voor op en ging de taal praten van waar Brian vandaan komt. "Neem je vader mee naar de airport... Want jullie vertrekken samen naar Nederland..." zei ze nog heel gewoon. Brian keek haar vreemd aan en duwde haar naar achteren. "Wat denk jij?! Wij gaan nergens heen! We hebben ook niets verkeerds gedaan Benthe!" schreeuwde hij naar haar toe. 

Jungkook wou voor haar opkomen maar Benthe stopte hem. Ze liep rustig naar Brian toe... 

"JOUW VADER HEEFT Y/N AANGEREDEN! EN ZE ZIT NU IN EEN KRITISCHE STATUS DOOR JOUW VADER DIE DRONKEN IS EN GING RIJDEN IN EEN AUTO! DUS HET IS BETER DAT JULLIE NIET MEER HIER ZIJN EN VERTREKKEN NAAR NEDERLAND WAAR JE ECHT HOORT, Brian!"


My Handsome Coach {J.J.K. FF DUTCH}Where stories live. Discover now