35

512 21 3
                                    

Heyy peeps! Sorry dat het lang duurde voor deze chapter! Er gebeurt heel veel in mijn leven en heb het klein beetje hard... Vooral mijn privé leven en school ofc. Ik hoop dat jullie het begrijpen... En ik probeer mijn best nog! Geniet! 

Het is al een paar weken later en ik voel me weer helemaal fit. Ik ging gewoon weer trainen met iedereen en nieuwe liedjes proberen te maken met Namjoon. Ik ben nog steeds heel erg in schok van wat er paar weken geleden gebeurd was... IK BEN GEWOON OP 2 JONGENS VERLIEFD?! Ik liep mijn kamer uit en zag Rosé staan. "Hey, heb je lekker getraind?" vroeg ik aan haar. Ze knikte blij en liet een video zien van die Jimin was tijdens het trainen. "Jimin kan soms niet normaal doen." zei ze tegen mij en ik was er mee eens.

Ik pakte mijn tas en liep de deur weer uit. Ik naar de appartement van BTS, omdat ik afgesproken had met Taehyung. Wanneer ik daar was belde ik aan. Jin deed de deur open en liet me naar binnen. "Wat doe je hier?" vroeg hij aan mij. Ik ging richting Taehyung's kamer lopen. "Heb afgesproken met V!" schreeuwde ik naar Jin toe. Hij zei daarna helemaal niks. Ik liep de kamer binnen van Taehyung en zag hem druk bezig zijn met zijn liedje. "Nog steeds hard bezig?" vroeg ik aan hem. 

Hij knikte naar mij en ging zijn muziek blad aan mij. Ik keek er na en knikte. "Okay, het is goed..." zei ik. Ik pakte een gitaar op en ging kijken of het ook zo kan dan op de piano. Het klonk echt heerlijk wanneer we het samen gingen spelen...  Vooral zijn stem maakt het perfect. "Denk je dat het goed is?" vroeg hij aan mij. Ik glimlachte naar hem. "Tuurlijk! Het is perfect! Alle Army's gaan het leuk vinden! Plus... vergeet niet dat ik nog steeds een army ben..." zei ik tegen hem. Hij gaf mij onverwachts opeens een knuffel. 

"Dankjewel dat je me geholpen hebt... Ik vind het echt aardig van je..." zei hij tegen mij. Ik begon te blozen van wat hij zei. Maar opeens gingen mensen op de deur hard kloppen. "Taehyung?! Met wie ben je daar?!" hoorde we Jungkook schreeuwen opeens. En het was niet alleen Jungkook... Nee... Het was ook Jin. "Open die deur Taehyung!" schreeuwde Jin. Ik keek Taehyung aan en lachte me dood. Ik liep naar de deur toe en deed het open. "Moet dit nou echt?" vroeg ik aan hun twee. 

Jungkook pakte mijn pols vast en we liepen de appartement opeens uit. Ik was geschrokken maar ging maar mee met Jungkook... Hij nam me mee naar een dans kamer. Het was donker daar en ik zag bijna niks.. Ook Jungkook zelf niet. "Waarom was je daar alleen met Taehyung?" vroeg hij langzaam. Ik wist niet wat ik moest zeggen... Want Taehyung wou het nog als geheim hebben... En dat respecteer ik ook dan. 

"We gingen gewoon over het leven praten... Mag dat niet?" vroeg ik aan hem. Ik hoorde hem zuchten... Maar is dat iets goeds of iets slechts? "Wil je alsjeblieft niet alleen zijn met andere jongens in 1 kamer?" vroeg hij opeens aan mij. Ik had echt nog steeds geen idee waar hij stond.. "Jungkook, ik mag doen wat ik wil doen... Wij zijn niks..." zei ik tegen hem maar hij pakte mijn heupen vast en trok me naar hem toe. Ik voelde zijn adem op mijn gezicht... 

"Ik ben gewoon bang... Dat je op iemand anders... Gaat vallen... dan mij..." zei hij tegen mij. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik voelde heel dicht bij mijn lippen zijn lippen... Maar ik kon het nog niet aan. "Ik heb zangles... Ik moet gaan! Bye!" zei ik en rende de kamer uit. Ik stootte wel 1 keer mijn hoofd tegen de muur aan... Maar het gaat nog steeds prima met mij gelukkig. Ik rende ergens anders heen en zag opeens Benthe staan. "Hey? Heb je net een geest gezien ofzo?" vroeg ze aan mij. 

Ik schud mijn hoofd en ging goed ademhalen. "Lang verhaal voor dat... Wat heb je nu?" vroeg ik aan haar. Ze liet haar zang boek zien. "Zangles... Wil je mee?" vroeg ze aan mij en ik knikte naar haar. We liepen samen naar de zanglokaal waar we altijd oefenen. Dit keer ging Jin ons iets ging leren. "Wat doe jij hier Y/n?" vroeg hij aan mij. Ik glimlachte naar hem. "Ze is mee omdat ze wilt kijken hoe ik het nu doe.." zei Benthe tegen hem. Ze heeft me gered gelukkig. "Oh okay. Laten we meteen beginnen." zei hij.

Ze gingen eerst met de basic dingen beginnen en daarna de moeilijke gedeeltes. Ze deed het wel echt top. De hele tijd was ze zuiver en Jin kan heel goed les geven. Ik ben heel trots op iedereen dat ze het goed doen. Want binnen kort word het weer tijd op een echte nieuwe liedje te laten zien aan de fans. Natuurlijk verwachten ze heel veel van ons... vooral van Rapmonster.. Want hij maakt alle liedjes. 

"Ik ga maar weer. Blijf zo door gaan." zei ik tegen hun twee en liep de kamer uit. Ik liep rustig naar buiten en ging een kleine wandeling maken. Ik had even frisse neus nodig... Ik hoorde opeens mijn naam van achter. "Y/n!" Ik draaide me om en keek wie het was. Ik kende degene niet. "OmG! ik ben een grote fan van je! Mag ik een foto met je?!" vroeg ze aan mij. Ik knikte en we gingen snel een foto maken. "Ik ga maar weer." zei ik tegen hem en liep weg. Alleen ik had een gevoel dat ze mij de hele tijd ging volgen. 

Wanneer ik naar achteren kijk zag ik niemand. Dus ik liep maar verder... maar ik hoorde voet stappen achter mij... Dus ik draaide me weer om... Maar weer niemand... Ik ging maar verder lopen en niet meer naar achteren kijken. Ik deed maar oortjes in en ging naar liedjes luisteren die ik leuk vond... Leuke liedje... Love die young van Eric Nam. LOVE IT! Maar ik voelde opeens een getik op mijn schouder... Ik sloeg degene op de gezicht. 

"OMG! Het spijt me zo erg!!"  

My Handsome Coach {J.J.K. FF DUTCH}Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon