19. antifan

125 10 2
                                    

iseeyoubaby

Kedvelei: justacutegirl és további 1 876 ember

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Kedvelei: justacutegirl és további 1 876 ember

iseeyoubaby A Pledis Entertainment vezetősége azt hiszi, hogy ha elveszi a SEVENTEEN tagjaitól az elektronikus eszközeiket, akkor majd abbahagyjuk, hogy Junhui-ról és Minghao-ról posztoljunk képeket. Mi viszont nem fogjuk egészen addig abbahagyni, ameddig nem tudatják a rajongóikkal, hogy mi van köztük! Sosem voltam Carat és nem is tervezem megszeretni a bandát, ebből kifolyólag nem azért csinálom ezt, mert annyira érdekel a magánéletük. A fanoknak joga van tudni, hogy mi az igazság, ha már látták őket csókolózni! @ournameis17 @the17boss

Az (396) hozzászólás

mynameisyugyeom Mindenki azt hajtogatja, hogy tudni akarják az igazságot, de senki nem tudja bizonyítani, hogy valóban ők vannak azokon a képeken, amiket posztoltok azzal a hashtaggel, hogy what is the truth. Annyit lehet leszűrni, hogy ott áll két alak a kávézó előtt a késői órákban, még a nemüket sem lehet megmondani a sötétség miatt, de ti bizton állítjátok, hogy THE8 és Jun vannak rajtuk.
     thesecondunit Én sem értem, hogy
     miért hisznek a fényképek
     feltöltőinek, amikor arra nem
     voltak képesek, hogy legalább
     vakuval fényképezzenek. Simán
     lehet, hogy csak két átlagos ember
     van a képen és nem valami idol.
     -TaeYong

22 órája

HOME|JunHao&VerKwang [instagram] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum