20. fan

135 7 6
                                    

shininglikeadiamond

Kedveli: sehunishere és további 28 905 ember

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kedveli: sehunishere és további 28 905 ember

shininglikeadiamond Ahogy más ilyenből, ebből is szeretnék kimaradni. Azoknak akik képeket posztolnak ki a világhálóra és megjelölgetik Junhui-t, Minghao-t, a SEVENTEEN-t és a srácok managerét, és oda írják, hogy #whatisthetruth #junhaoisreal, szeretném üzenni, hogy jobban tenné, ha abba hagynák! Én sem szeretem az ilyen fanokat és a fandom túlnyomó része sem nézi jó szemmel az olyan posztokat, amikkel az emberek próbálnak a tagok magánéletébe vájkálni. Senki nem tudja biztosan, hogy tényleg ők vannak e a képenek, mert sötét volt, amikor készültek. Nem egy a SEVENTEEN-nél híresebb banda tagja kérte már meg azokat, akik próbálják kideríteni, hogy milyen kapcsolat van köztük, hogy hagyják abba, de nem tették. Miért jó ez nektek? Miért akarjátok őket érzelmileg tönkre tenni? Próbáljátok meg bele képzelni magatokat a jelenlegi helyzetükbe! Ugye, hogy ti is rosszul éreznétek magatokat, ha a rajongóitok ezt csinálnák?

Az összes (5 926) hozzászólás

yodayeol A SEVENTEEN tagjainak a nevében is köszönöm, hogy próbáljátok őket megállítani! Én és az összes többi EXO tag igyekszünk arra, hogy a saját oldalainkon próbáljuk megállítani az olyan fanokat, akik az idol barátaink magánéletében vájkálnak. Köszönöm és őszintén hálás vagyok neked!💎 @shininglikeadiamond
    leader.kim.junmyeon.suho 
    Köszönöm dongsaeng, hogy előbb
    észre vetted ezt a posztot, mint és
    kommenteltél helyettem😊😅

leader_of_carats Milyen gyűrűt szeretnél? 😊😅💎❌ @shininglikeadiamond

19 órája

HOME|JunHao&VerKwang [instagram] Where stories live. Discover now