50. SEVENTEEN

95 6 2
                                    

ournameis17

ournameis17

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kedveli: shininglikeadiamond és további 101 208 ember

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kedveli: shininglikeadiamond és további 101 208 ember

ournameis17 Sziasztok Caratok! Előre szeretnénk leszögezni, hogy a komment szekcióban megtalálható dolgok lesznek a fontosak.

Az összes (4987) hozzászólás

ournameis17 Seungkwan körülbelül három nappal ezelőtt azt írta ki, hogy holnap mindenki nézze a SEVENTEEN oldalát és biztos sokan vártatok arra, hogy valamivel jelentkezzünk.

ournameis17 Sajnos miután posztolta kiderült, hogy mindenkinek más-más programja lesz a következő (vagyis most már előző) két napban, ezért nem tudtunk leülni és megbeszélni, hogy pontosan mit is akarunk kiírni.

ournameis17 Viszont egy órája sikerült végre össze ülnünk, és leírnunk azt, hogy mit szeretnénk kiírni.

ournameis17 Innentől pedig Junhui és Minghao szavait fogjátok olvasni: "Sziasztok, Minghao és Junhui vagyunk! Szeretnénk tudatni veletek, hogy kereken 11 hónapja egy párt alkotunk és boldogok vagyunk együtt. És azt pedig szeretnénk igazolni, hogy azokon a képeken, amiket nagyjából 3 hónapja kezdtek el megosztogatni az SNS oldalakon és oda írogatták, hogy "Jun és THE8 együtt vannak?" "Mi az igazság?" és a többi, mi voltunk.

ournameis17 Sajnáljuk, ha csalódást okoztunk néhányótoknak, és szeretnénk megköszönni azoknak, akik az eltelt 6 esetleg 4 évben mellettünk voltak, de most úgy gondolják, hogy emiatt nem támogatnak tovább minket.

ournameis17 Őszintén reméljük, hogy találtok magatoknak valami más együttest, aminek a tagjaiban nem fogtok akkorát csalódni, mint amekkorát most csalódtatok bennünk.

ournameis17 Köszönjük, ha végig olvastátok! További szép napot mindenkinek!" A SEVENTEEN tagjainak nevében köszönöm mindenkinek, aki elolvasta az üzenetünket. #wearesorry #thankyouforeverything #goodbye #loveislove #junhuiisreal #thisisthettuth #seventeen #carat

HOME|JunHao&VerKwang [instagram] Where stories live. Discover now