23. Mingyu

124 7 10
                                    

starrapper187

Kedveli: agustfuckingd és további 197 532 ember

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kedveli: agustfuckingd és további 197 532 ember

starrapper187 Szeretnék megosztani veletek valamit, de mivel tudom, hogy az instagram nem engedné, hogy olyan hosszú szövegeket írjak , ezért a történetet komment szekcióban fogjátok megtalálni😊

Az összes (12 698) hozzászólás

starrapper187 Valamelyik nap összefutottam az utcán néhány rajongónkkal, akik nem mertek megszólítani engem. Amikor észrevettem, hogy már egy ideje engem figyelnek odamentem hozzájuk és köszöntem nekik, mire ők illedelmesen meghajoltak és továbbra is csendben figyeltek.

starrapper187 Kicsit kellemetlenül éreztem magan, hiszen általában, ha egy Carat meglát minket az utcán, akkor egyből odarohan hozzánk és addig nem hagy békén minket, ameddig nem adunk neki egy autogrammot és nem csinálunk vele egy közös fotót .

starrapper187 Egy ideig csak álltam előttük, majd megkérdeztem őket, hogy szeretnének e egy aláírást, esetleg egy fényképet, de ők nemlegesen megrázták a fejüket.

starrapper187 Értetlenül felvontam a szemöldököm, majd a következő kérdést tettem fel: "Akkor mit szeretnétek?". A válasz egyből érkezett: "Kérdezni szeretnénk valamit". Mondanom sem kell, hogy mennyire meglepődtem az alacsony, szürkére festett hajú lány válaszán.

starrapper187 "Mire szeretnétek, hogy válaszoljak?", erre a kérdésemre már egy valamivel magasabb, sötétkék hajú fiú válaszolt "Hogy vagy, Mingyu?". Miután ajkai újból találkoztak egymással az én ajkaimat egy meglepődött sóhaj hagyta el. Nem tudtam mit válaszoljak. Percekig csak álltam előttük és mérlegeltem.

starrapper187 Elmondjam nekik azt, hogy valójában hogy érzem magam? Vagy mondjam azt, amit a kiadó elvár tőlünk? Egy idő után úgy gondoltam, hogy "Miért hazudjak nekik, amikor látszik rajtuk, hogy valójában érdekli őket?".

starrapper187 Végül kimondtam "Fáradtan, álmosan és éhesen". A szürke hajú lány elővett a hátizsákjából egy szendvicset, egy almát és egy kis palackos vizet, majd felém nyújtotta őket, jelezve, hogy vegyem el.

starrapper187 Elsőnek nem akartam elfogadni, de végül elvettem, majd meghajoltam köszönetképpen, elköszöntem tőlük és miután ők is elköszöntek, ott hagytam a társaságot.

starrapper187 Ha ti öten, most olvassátok ezt a bejegyzést, szeretném ha tudnátok, hogy hálás vagyok és köszönöm! Szeretlek titeket! 😊💎❤️#ilovemyfans #thankyou #seventeen #carats

stan_l.o.v.e Én voltam a sötétkék hajú srác, Hyung. 😊 Nem tartozol nekünk köszönettel. Akinek köszönetet kellene mondania az én vagyok és @shininglikeadiamond amiért elfogadtad tőlünk az ételt. Remélem ízlett a szendvics😊😅 #weloveyouoppa #stanseventeen @starrapper187

youngestkimjonghyun Bárkik is volt azok, köszönöm, hogy nem kértetek tőle aláírást és fényképet, hanem megkérdeztétek tőle, hogy hogy van és amikor azt mondta, hogy éhesen ti oda adtátok neki az ennivalókat! Vigyázz magadra dongsaeng és egyél eleget❤️💎

5 órája

HOME|JunHao&VerKwang [instagram] Where stories live. Discover now