122. [Vége]

100 7 3
                                    

ournameis17

caratqueen, caratgirl és további több ezer ember kedveli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

caratqueen, caratgirl és további több ezer ember kedveli

ournameis17 2 hete lett felfedve a negyedik pár. Hónapok óta beszélgettünk már arról, hogy hogyan is kéne ezeket megejtenünk, de végül eldobtunk minden ötletet. Tisztában vagyunk azzal, hogy sokaknak csalódást okoztunk, és hogy sokan szenvedtek amiatt a tény miatt, hogy a kedvencük egy vele egyneművel van együtt, aki rádásul a csapat társa. De szeretnénk, ha tudnátok, hogy mi sokkal jobban szenvedtünk azokban az időkben, amíg titokban kellett tartanunk a kapcsolatainkat. Ha a Dormunkban voltunk, akkor mindig egymást ölelve sírtunk, vagy éppen egymással szemben állva/ülve nevettünk. Egymás otthonai vagyunk, menedékhelyek, ahova elbújunk a valóság elől. Jobban ismerjük a párjainkat, mint saját magainkat és többet foglalkozunk velük, mint saját magunkkal, és ez szerintünk így van rendjén. Amióta kijött a HOME című dalunk, azóta többször is elénekeltük egymásnak az utolsó néhány sort, mert ezzel tudunk egymásnak üzenni. "Olyan vagyok, akihez bármikor eljöhetsz
Olyan vagy, akihez bármikor elmehetek
Mert én vagyok az otthonod, otthonod, otthonod, otthonod
Mert én vagyok az otthonod, otthonod, otthonod, otthonod
Mert te vagy az otthonom, otthonom, otthonom, otthonom
Egy hely, ahol sírhatsz, egy hely, ahol én is sírhatok" Reméljük, hogy ha nektek is van párotok, akkor ti is megpróbáljátok egyszer ezzel a dallal tudatni velük, hogy mennyite is szeretitek és mennyire fontos számotokra. Köszönjük azoknak, akik a mai napig mellettünk vannak. Fussunk együtt tovább!

Az összes (1200) hozzászólás

dontleavemealone Még mindig undorítóak vagytok
justme_junhong Te még mindig élsz?
bangtansonyeondan Hagyd már őket békén! -J-Hope

leader_of_carats Remélem, hogy még hosszú éveken keresztül tudjátok elmondani egymásnak, hogy "Te vagy az otthonom".
shininglikeadiamond Én is remélem.

youngestkimjonghyun Délután várunk titeket a Dormunkban
seung_0808_cheol Ott leszünk, Hyung!

lovely_carat_ Új Carat vagyok és be kell vallanom, hogy nagyon büszke vagyok amiatt, hogy felvállaltátok a kapcsoltatotokat. További sok boldogságot!
carat_universe Üdvözöllek köreinkben.

20 órája

HOME|JunHao&VerKwang [instagram] Where stories live. Discover now