6#

9.4K 561 97
                                    

Kızlar bana hayran olmuş bir şekilde bakıyorlardı.

"İnanamıyorum."

Cansu ayağa kalkarak boynuma atladı."Sen birtanesin"demeyi de ihmal etmedi.

"Hadi şunları tekrar izleyelim"

Birlikte koltuğa oturup Bars ve grubunun komik hallerini izleyerek kahkaha attık.Tabi mutfakta ne yaptıklarını bilmiyorduk.

"Hakan'a baksana yerinde duramıyor.Yazık"dedi Cansu kahkaha atarak

"Eve sağ gitmiştir umarım."

Biraz daha onlar hakkında konuştuktan sonra kızlar artık geç olduğunu söyleyip gittiler.Henüz abimde gelmemişti.Telefonumu alıp aradım.

"Aloo"

"Efendim küçük hanım."

"Nerelerdesin sen haa?"

"Ne o beni merak mı ettin?"

"Ne merak etcem"

"İyi kapatıyorum"

Bu erkekler hiç bir zaman bizleri anlayamayacaklar.Çünkü gıt beyinliler bir kadın hayır diyorsa bu evet anlamına geliyor.

"Kapatmaaa nerdesin eve gelmiyormusun?"

"Cırlama kız kulağımın dibinde"

"Cevap ver öyleyse meraktan öldüm."

"Arkadaşlarından beni düşünmeye fırsat buldunmu?"

"Aaa aşk olsun abi sen benim ilk göz ağrımsın "

"Kapat kontörün gidiyor."

"Oyyy abim kardeşinin kontörünü de mi düşünürmüş?

"Tabi düşüncem kızım parasını sen mi veriyorsun?"

"Çabuk gel"deyip telefonu suratına kapattım.Ve bunu yaptığım için ölebilirdim.Telefonun suratına kapanmasından nefret ederdi kim olursa olsun.İlla o kapatacak kendisinde anahtar olduğu için eve girebilirdi.Koşarak odama çıkıp kapıyı da kilitledim.Abimin ne yapacağı belli olmazdı.

Kim bilir belki uykumda bile beni boğabilir.İşte benim böyle bir abim var.Birde annemler beni burda bırakıp taa yurtdışına gitmiş.Can güvenliğim yok bir kere, en azından bir hata yaptığımda annemin arkasına saklanıyordum.Birşey yapamıyordu.Küçük olmamın dez avantajları.

Evin küçük çocukları her zaman ilgi görmüşlerdir.Ve en önemlisiyse ne yaparlarsa yapsınlar.Suçları ne olursa olsun asla azar yiyen kişi onlar olmaz."O daha Küçük " deyip geçerler.Benim de bir küçük kardeşim olmasından korktuğum için geceleri korkuyorum bahanesiyle annemle babamın ortasında yatardım.Gel gör ki işe yaramış.

Telefonumu alıp annemi aradım.

"Aloo"

"Nasılsın kuzum"

Annemin karşı taraftan içimi ısıtan sesini duymamla tebessüm ettim.Onun sesine bile hasret kalmıştım.

"İyiyim anne ama seni çok özledim.Ne zaman geliyorsunuz?"Dedim küçük bir kız çocuğu gibi kaç yaşında olursam olayım ben annemin gözünde hep çocuk kalacaktım.

"Babanın işlerinden dolayı gittiğimizi biliyorsun tatlım.Biraz uzun sürecek gibi duruyor.Bittiği zaman döneceğiz."

Annemle olan sohbetim yavaş yavaş sona eriyordu.Göz kapaklarım uykunun esiri olmuştu.Anneme iyi geceler dileyip bugünün verdiği yorgunluğun üzerine yattım.

&&&&&

Bu sabah diğer sabahlar gibi değildi.Güneş bile bugün yeniden doğmuş gibiydi.Ellerimi iki yana açarak esnedim.İçimde garip bir mutluluk vardı.Sebebini bilmediğim bir mutluluk, yatağımdan kalkıp banyoya gittim.

Düşman sınıflar [1]Where stories live. Discover now