~ 21 ~ (Final)

690 63 36
                                    

Jungkook'un yüzünde oluşan gülümseme Sungi'nin onun ne söyleyeceğinin farkına varmasını sağlamıştı.Yavaşça büyüğünün elini tuttu ve onu banka yöneltti.

"Bir kereden fazla,aslında bir çok kez aşık oldum,"Sungi dikkatle ona bakarken dudaklarında yumuşak bir kıkırtı kaçmıştı."Bir şey fark ettim,kalbim Park Jimin tarafından bir çok kez ele geçirilmiş."

Sungi ellerine baktı,hala onları tutuyor ve sözünü kesmeden onu dinliyordu.Bunu sormuştu,çünkü cevabının  ne olacağını zaten biliyordu.

"Onun için delirdiğim noktaya geldi.."Yüksek sesle söylediğini duydu."..Pekala,iyi bir şekilde.."diye ekledi."...Devam edebilirim ama yapmayacağım."suçlu hissetmişti.

Genç olan başını salladı,başparmağı ile büyüğünün elini okşuyordu."Hyung,bunu zaten biliyordum."burnunu çekti,ağlayacak gibi hissediyordu."Bu yıl seni ilk gördüğümde,deprosyandaydın.Yüzünde en ufak bir gülümseme bile yoktu,seni mutlu etmek için çok çalıştım ama yine de başarısız oldum."Bir damla gözyaşı bal rengi gözlerinden firar ederek yanağından aşağı süzüldü."Hyung,sen benim aşık olmaktan hiçbir zaman olmayacağım kişisin.Ama beni suçlayabilir misin?Sen hayret verici birisin.J-Jimin hyung senin gibi birine,herkesin kurduğu hayale sahip.Söyleyeceğim şeyleri dikkatle dinle,çünkü ilk ve son defa söyleyeceğim."Konuşmaya başlamadan önce sakinleşmek için temiz havayı içine çekti.

Jungkook biraz gergindi.Sungi'nin önünde böyle parçalandığını görmek kalbinin ağrımasına sebep olmuştu.Birini karşılıksız sevmeyi hayal bile edemiyordu.Çok acı verici olmalıydı.

Sungi,Jungkook'un elini sıkıca tuttu ve kendini konuşmaya hazırladı."Seni seviyordum,Jungkook.Sen benim için bir Hyung,bir abi değildin,sen benim için bir erkeksin.Her neyse,bu el..."Büyüğünün elini bırakmadan önce son bir kez okşadı ve çekmesine izin verdi."...Jimin hyunga ait."Gözyaşları aceleyle akarken gülümsedi,nefesi çok ağırdı.Dudakları titreyerek sadece ondan uzak durmasını istedi,böyle içten bir şekilde ağlayabilirdi ve böyle Jungkook'un gitmesine izin verebilirdi.

"S-Sungi...özür dilerim.Sana istediğin alanı vereceğim ama bilmeni istiyorum ki,benim Jimin'i sevdiğim gibi sevecek ve davrandığım gibi davranacak olan kişi düşündüğünden daha da yakın."Saçlarını okşadı ve hala bankta onun yanında oturuyordu.

Genç olan burnunu çekti."Ş-şimdi gidebilir misin?Gerçekten bir aptal gibi ağlamak istiyorum."Sesi biraz çatlamıştı.

"Seninle olabilecek birine mesaj atacağım,şimdilik o gelene kadar yanında duracağım.Seni burada yalnız bırakamam."yaptığı kibarlık Sungi'yi daha çok ağlamay itiyordu."Gözlerimi ve kulaklarımı kapatacağım!Hiçbir şey görmeyeceğim ve duymayacağım,tamam mı?!"Ve öyle de yaptı.Jungkook gözlerini kapattı,kulaklarının üstünde elleri vardı.Bunu genç olan için yapmıştı,böylece utanç hissetmeden istediği gibi ağlayabilirdi.

Sungi onu böyle görünce kıkırdadı.Mutluydu,Jungkook'tan aşkla ilgili çok şey öğrenmişti ve ilk aşkını ondan başka kimseyle yaşamayı tercih etmiyordu.Bu hayatının şimdi kapanacak olan büyük bir bölümüydü,pekala şimdi değil,ama daha ağlayacak ve devam edecekti.

Jungkook onu rahat hissettirmek için en iyisini yapmaya çalışıyordu.Çünkü küçük kardeşi olarak onu korumak istiyordu.Yine de mutluydu,Sungi'yi aynı şekilde onu sevecek bir adamla birlikte görmek istiyordu.Bir şarkı mırıldanmaya başladı."Hiçbir şey duymuyorum!Gözlerim hala kapalı!"dedi mırıldanırken.

***

"Daha iyi bir yöntemim var,bunu al,Jungkook olarak hayal et ve üzerine bas.PARÇALARA AYIR!"diye bağırdı Juna,Sungi'ye bir oyuncak ayı vermiş ve onunla ne yapacağını anlatmıştı.

ᴜɴᴅᴇʀ ᴛʜᴇ ʙʟᴏssᴏᴍ ᴛʀᴇᴇ | ᴊɪᴋᴏᴏᴋ (ᴄ̧ᴇᴠɪʀɪ)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora