2nd Story's Flashback?!

273 35 22
                                    


Jung Hoseok
Flashback

Για τον Hoseok θα λεγαμε ότι ήταν ένα συνηθισμένο και απλο παιδάκι το οποίο πάντα χαμογελούσε και ήθελε να κανει και τους άλλους να είναι χαρούμενοι και να χαμογελάνε σαν εκείνον.

Από την ηλικία κιόλας των 17 άρχισε να κάνει παρέα με τον Jin και τους υπόλοιπους.

Όλους τους γνώρισε στο Λύκειο και από τότε έγιναν αχώριστοι. Όπου πήγαινε ο ένας πηγαίνει και ο άλλος, ότι ακολουθούσε ο ένας το ακολουθούσε και ο άλλος.

Βέβαια αυτό κάποιες φορές πονάει.

Αλλά όλοι σχεδόν στην ιστορία μας το ξέρουν καλά αυτό το συναίσθημα και ο Hobi ειναι ένας από αυτούς αφού μπορεί να ήταν το χαρούμενο παιδί αλλά δεν τα πήγαινε και τέλεια με τους γονείς του, δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις.

Στην αρχή οι γονείς του δεν του έδιναν καθόλου σημασία, δεν ήθελαν το ίδιο το  παιδί τους, όταν τους μιλούσε δεν του έδιναν σημασία και συνέχιζαν αυτό που έκαναν.

Ο Hobi ποτέ δεν ένιωσε αυτή την ζεστασιά της οικογένειας, όλη την ημέρα την έβγαζε μέσα στο δωμάτιο του κλαίγοντας αλλά όταν βρισκόταν με τους φίλους του είχε αυτό το λαμπερό χαμόγελο.

Ένιωθε πως εκείνοι είναι η αληθινή του οικογένεια αφού τον νοιαζοντουσαν.

Άφηνε τους γονείς του να μην του δίνουν σημασία γιατί ήξερε ότι μια μέρα και σε μεγαλύτερη ηλικία θα μπορέσει να φύγει και να μην τους ανέχεται πια.

Μέχρι την ηλικία των 18 λοιπόν εμένα μαζί τους.

Στην ηλικία των 17 στο σπίτι του Hobi επικρατούσε ένας χαμός ο πατέρας του άρχισε να παίρνει ναρκωτικά και άρχισε και  χτυπούσε την μάνα του μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Όλα αυτά επειδή η εταιρεία του είχε πατώσει, από την μια ο Hobi χαιρόταν που ο πατέρας του δεν τα πήγαινε καλά αλλά από την άλλη λυπόταν την μητέρα του που τα τραβούσε όλα.

Παρόλα αυτά ο Hoseok είναι ένα παιδί το οποίο από πολύ μικρό, με όσα και να συνέβησαν στο σπίτι κρατούσε το χαμόγελο στα χείλη του και δεν άφηνε κανέναν να του το πάρει.

Κάθε φορά που ο πατέρας του έκανε κακό στην μάνα του εκείνος πήγαινε και την βοηθούσε με κάθε τρόπο ώστε να επανέλθει και να μπορεί να σταθεί στα πόδια της.

Sex Slaves 2: Army or Exol Where stories live. Discover now