/+16+/

227 32 10
                                    

💫ναι ξέρω ότι η φωτογραφία αδπό πάνω είναι άσχετη αλλά μου άρεσε😂❤️είναι με τους Soulmates: Jimin & Tata(The best fanart)😍❤️πώς μπορώ να αντισταθώ;!😍😂😂❤️💫

~Την επόμενη μέρα~

Όλοι και όλες βρίσκονται στις δουλειές τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι που να ξεσηκώσει τους πρωταγωνιστές της ιστορίας μας.

Αλλά όπως είπα μέχρι στιγμής.

Η Σταματία έχει πάει μαζί με την Βάσια και την Αντωνία, τακτικά στην καφετέρια που δουλεύουν.

"Εεε κορίτσια χθες με πήρε τηλέφωνο η Κατερίνα και μου είπε αν θα θέλατε να βρεθούμε όλες μαζί για να συζητήσουμε~" άρχισε την κουβέντα η Σταματία μπαίνοντας κατευθιαν στο θέμα που ήθελε.

Μόλις το άκουσε αυτό η Αντωνία γέλασε ελάχιστα.

"Σε πήρε και εσένα τηλέφωνο ε; Πες μου ότι σε έπεισε κιόλας με τις μαλακίες που ελεγε~" είπε εκνευρισμένη.

"Τι είναι αυτά που λες; Για να συζητήσουμε με πήρε η κοπέλα ε και δεν το θεωρείς λίγο φυσιολογικό; Μπορεί να θέλει να μας πει κάτι σημαντικό~" δεν δυσταξε να το συνεχίσει η Σταματια.

"Ναι σίγουρα" της απαντησε ειρωνικά.

"Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο τρόπος και αυτή η ειρωνία" της έκανε παρατήρηση η φίλη της.

Η Τόνια την κοίταξε στα μάτια και πλησίασε κοντά της.

"Θέλεις να σου πω γιατί;! Ε;! Γιατί ήταν τόσο έξυπνη που μας ανάγκασε να φύγουμε από την Κορέα και να επιστρέψουμε εδώ χωρίς καν να θέλουμε! Και εκεί που πάμε να φτιάξουμε την ζωή μας εμφανίζονται εκείνοι! Εκείνοι που αφήσαμε πίσω εξαιτίας της ενώ τώρα θα μπορούσαμε να ήμασταν κοντά τους και να μην είχαν συμβεί όλα αυτά! Για αυτό!" της απαντησε υψώνοντας τον τόνο της.

"Θέλω να σου θυμίσω μικρή και γλυκιά μου Αντωνία ότι δεν ήταν μόνο δική της απόφαση, εσύ φοβηθηκατε ότι μπορεί να πήγαιναν με άλλες και αποφασίσατε να φύγουμε όλες, οπότε είναι και δικό σας λάθος! Και μαζί της θα βγούμε όλες και δεν ακούω κουβέντα!" της απάντησε με τον ίδιο τόνο η Σταματία και έφυγε από εκεί μπαίνοντας μέσα από τον πάγκο και αργότερα μέσα στην κουζίνα.

Πήρε το τηλέφωνο στα χέρια της και άρχισε να ειδοποιεί όλες τις κοπέλες μια προς μια κανονίζοντας και το που θα βρεθούν για να τα πούνε.

Sex Slaves 2: Army or Exol Where stories live. Discover now