/-14-/

202 32 8
                                    

Έφτασαν στο ξενοδοχείο.

Πληρώνει το ταξί και μπαίνουν μαζί μεσα.

Παίρνει το κλειδί του δωματίου του και μπαίνουν μαζί μέσα στο ανσασερ.

Φτάνουν στον όροφο τους και βγαίνουν από το ανσασερ.

Πλησιάζουν το δωμάτιο του.

Ξεκλειδώνει και μπαίνουν μέσα.

Κλείνει ξανά την πόρτα πίσω του.

Βγάζει το σακάκι του και το αφήνει πάνω στην καρέκλα του δωματίου.

Η Σταματια πάει και κάθεται στο κρεβάτι του δωματίου.

Πάει και κάθεται και αυτός δίπλα της.

"Λοιπόν, ακου~" της είπε και περίμενε να ξεκινήσει να μιλάει.

"Εεμμμ ναι...Εγώ και η Κατερίνα αποφασίσαμε ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω στην Ελλάδα...βασικά η Κατερίνα το πίστευε, έτσι έπεισε τα κορίτσια λέγοντας του ότι μπορεί να βρειτε άλλες και ναι...".

"Μάλιστα...άρα είχε δίκιο ο Jin~" γελαει ελαφρώς.

"Το ήξερες...;" τον ρώτησε.

"Ναιπ, απλά ήθελα να δω αν είναι αλήθεια~Αυτα που έλεγε ο Jin απλά ήταν σκέψεις αλλά τώρα έμαθα ότι όντως είναι αλήθεια" τις απάντησε σοβαρά.

"Κατάλαβα..." κοίταξε ξανά το πάτωμα εκείνη.

"Η Κατερίνα όμως να το καταλάβω με αυτά που της έκανε ο Jin...εσύ όμως; Γιατί να θελήσεις να φύγεις; Ξέρω ότι δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις αλλά γιατί...;".

Τον κοίταξε.

"Γιατί δεν άντεχα Taehyung...ήμουν τόσο θυμωμένη μαζί σου μετά από αυτό που έκανες στην Ειρήνη που όλα θόλωσαν και ήθελα να φύγω, ήθελα να γυρίσω πίσω και να αρχίσω την ζωή μου από την αρχή αφήνοντας σε πίσω..." του απάντησε χωρίς κανέναν δισταγμό.

"Τώρα αισθάνεσαι ωραία; Και πώς έφτιαξες ξανά την ζωή σου γίνοντας ένα playgirl οπως είσαι τώρα; Ξέρεις ότι μπαίνεις σε κίνδυνο έτσι; Και μόλις σήμερα αυτό που λέω βγήκε αληθινό~Παραλιγο να σε βιάσει, το καταλαβαίνεις; Δεν είναι όλα τόσο εύκολα και ωραία, υπάρχει και κακός κόσμος έξω στον κόσμο".

"Ναι Taehyung, το ξέρω αλλά νομίζω ότι ξεχνάς κάτι! Και εσένα σαν playboy σε γνώρισα, σαν ένα κακό αγόρι το οποίο το μόνο που ήθελε είναι να πηδάει~! Έτσι λοιπόν μην κατηγορείς μόνο εμένα, εσύ με κατάντησες έτσι~" του απάντησε επίσης εκείνη με τον ίδιο τρόπο, κατηγορώντας τον.

Sex Slaves 2: Army or Exol Where stories live. Discover now