/17/

187 32 28
                                    

~Μετα από 2 μηνες~

Ο Baekhyun τελικά δεν αρραβωνιάστηκε την Ειρήνη -η οποία τώρα ζούσε με τον Jungkook. Ορκίστηκε όμως ότι αν βρει αυτόν που του κατέστρεψε εκείνη την ξεχωριστή μέρα θα το πληρώσει ακριβά.

Θα τον εκδικηθεί και μάλιστα με το χειρότερο τίμημα.

Άλλωστε δεν θα ήταν μόνος του σε αυτό.

-----------------------------

Από την άλλη οι δυο κολλητοί Chanyeol και SeokJin τσακώθηκαν για πρώτη φορά...

"Εξαιτίας σου δεν θα ξανά έρθει στην εταιρεία! Τα κατεστρεψες όλα!" του φώναξε ο διευθυντής της εταιρείας.

"Μπα! Και τι; Δεν έχεις τώρα πια ποια να πηδήξεις;! Σου χάλασα τα σχέδια;! Δεν ντρέπεσαι με την εκμεταλλευεσαι έτσι;!" του φωναξε ο υποδιευθυντής.

Τον κοίταξε αγριεμενος.

"Δεν φταις εσύ! Εγώ φταίω που δέχτηκα να έρθεις στην Ελλάδα και να με βοηθήσεις με την δουλειά!! Δεν έπρεπε να δεχτώ να έρθεις!!! Μαλακια μου!!!" συνέχισε να φωνάζει.

Ο άνδρας τον πλησίασε και τον έπιασε από τον γιακά, πλησίασε το αυτί του και ψιθύρισε.

"Αχ γλυκέ μου Chanyeol μαλλον ξεχνάς ποιος είναι το αληθινό αφεντικό εδώ μεσα~Χωρις εμένα θα ήσουν ένα τίποτα οπότε βουλωσετο και συνεχισε την δουλειά σου χωρίς πολλά πολλά γιατί ξέρεις ότι μπορώ να σε απολύσω όποτε θέλω και να καταστρέψω την ωραία και καλή φήμη που υπάρχει για εσενα~" τον άφησε και του έφτιαξε τον γιακά ενώ τον κοίταξε με ένα νικημένο βλέμμα.

Έδειχνε ανώτερος του...

"Επίσης ποιος σου είπε ότι ήρθα στην Ελλάδα για την παλιό δουλειά σου; Που εξάλλου είναι και δικιά μου, το να σε έλεγχο είναι δικό μου καθήκον γλυκέ μου για αυτό πρόσεχε καλά~" του είπε και γύρισε την πλάτη του.

Πλησίαζε την πόρτα όταν ξαφνικά σταμάτησε και συνέχισε...

"Αααα επίσης!" γύρισε και τον κοίταξε.

"Την Κατερίνα πρώτος την βρήκα εγώ για αυτό μάζεψε τα κουλά σου γιατί δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδεματα~Αντε γεια!" βγήκε από το γραφείο κλείνοντας την πόρτα πίσω του.

Εκεινος έσφιξε τα χέρια του μπουνιές.

"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" φώναξε και τα πράγματα που ήταν πάνω στο γραφείο βρεθηκαν όλα στο πάτωμα, είτε σπασμένα είτε όχι, σκορπισμένα παντού...

Sex Slaves 2: Army or Exol Where stories live. Discover now