The amityville I

463 5 1
                                    

In een tijdsbestek van 15 minuten voerde hij zijn plan uit. Hij ging naar de slaapkamer van zijn ouders en vuurde tweemaal op zijn vader. De moeder werd wakker, maar had geen tijd meer om te reageren, omdat zij ook dodelijk getroffen werd door 2 schoten.

In huis was het stil.Maar Butch was nog niet klaar. Hij ging naar de kamer van zijn jongere broers Mark, 12 jaar oud, en John, 9 jaar oud, die een kamer deelden. Beide stierven door elk 1 schot. Daarna ging hij naar de kamer van zijn 2 zusters, Dawn van 18 en Allison van 13. De meisjes waren nog wakker, maar konden niet snel genoeg reageren, want ook die twee stierven door de hand van hun oudste broer.

De volgende dag ging Butch kalm naar zijn werk, belde een paar keer op naar huis, en ging, omdat hij zich zorgen maakt om zijn ouders, naar huis. Kort daarna rende hij opgewonden een bar in en vertelde dat iemand zijn familie vermoord had.

De politie arriveerde snel bij het huis en onderzocht de plaats delict. Butch werd als snel als dader aangewezen. Er werd een doos patronen in zijn kamer gevonden met zijn vingerafdrukken erop.Butch werd opgesloten en kreeg levenslang voor de zesvoudige moord. Tot op de dag van vandaag zit hij in de New Yorkse staatsgevangenis. Zijn verklaring was, dat stemmen hem tot deze daad gedreven hadden, werd door het gerecht niet erkend.

Waargebeurde horror verhalenWhere stories live. Discover now