The amityville II

370 3 4
                                    

112 Ocean Avenue, Amityville, New York

Op 18 december 1975 kocht een jong echtpaar, George en Kathy Lutz, het toen nog leegstaande huis voor maar 80.000 dollar in Amytiville. Korte tijd later trokken ze erin, samen met Kathy's 3 kinderen uit haar vorige huwelijk. Echter, het droomhuis zou zich spoedig als een nachtmerrie ontpoppen.....


Vanaf het begin af aan.

zo vertelden ze het leek er zich een bovennatuurlijke aanwezigheid in het huis op te houden. Gesloten deuren en ramen gingen vanzelf open en er waren vaak mysterieuze geluiden te horen. Toen een katholieke priester het huis betrad, sloeg hem iets onzichtbaars op zijn hand en een griezelige stem zou gezegd hebben dat hij moest verdwijnen.

Na deze snel afgebroken exorcismesessie zouden de verschijnselen erger worden. 's Nachts hoorden ze luide voetstappen en krabgeluiden, er zou een demonachtig gezicht voor het raam verschijnen. George Lutz leek soms „bezeten" te zijn, groenachtig slijm verscheen als uit het niets op de muren, sommige familieleden zagen een spookachtig figuur met capuchon, vliegenzwermen doken overal plotseling in het huis op. In huis leek het nooit warm te worden, waardoor George constant de haard opstookte, het jongste kind sprak met een onzichtbaar wezen dat Jody heette en Kathy beweert dat ze door onzichtbare handen gekrabt en geslagen werd.

Nog maar 28 dagen later vluchtte de familie het huis uit. Ze lieten bijna alle kleren achter. Er stond zelfs nog eten in de koelkast. Demonische krachten hadden hen uit hun huis gedreven, zo vertelden ze.


Als jullie nog horrorverhalen hebben Kan ik ze voor jullie in dit boek publiceren. Als je anoniem wilt blijven is dat geen probleem. Stuur mij maar gerust een prive bericht.

Laat ook in de reacties weten op welke onderwerpen dieper moet ingaan. En van welke verhalen jullie de waarheid daar achter willen weten.

Waargebeurde horror verhalenWhere stories live. Discover now