Het verhaal van Brianne

305 5 2
                                    

Dit is een verhaal wat ik van mijn zusje gehoord heb. Het verhaal is gebaseerd op een waargebeurd verhaal want ik ken de feiten niet goed genoeg. Ik gebruik dan dus ook niet hun eigen namen in verband met prive dingen enzo ik noem dat ene meisje wat gepest werd Brianne. En haar pesters Tim, Tijn en Sanne.             

Er kom grof geweld/taalgebruik en moord voor in dit boek.              

Pijn, verdriet en nog meer pijn heb ik (Brianne) iedere dag. Ik word zwaar gepest iedere dag. Iedere dag voelt weer als een hel, als een nachtmerrie waar ik niet uit kan. Het wordt steeds erger en niemand doet wat. Het maakt niet uit of dat ik wel wat doe of niet want ze houden toch niet op. Ik snap het niet, wat is er mis met mij? Ben ik dan zo dik? Zo lelijk? Gemeen misschien? Ik zou het niet weten waarom ze zo doen. Ik heb nooit hun in de weg gestaan. Besta ik dan echt alleen maar om gepest te worden? Zo begint mijn dag dus iedere dag. 
           

De wekker gaat. Ik doe met moeite mijn ogen. Ik begin me zelf klaar te maken voor school. Ik voel weer zo'n naar gevoel in mn buik. Om 08:00 Fiets ik aan naar school. Met pijn in mijn buik fiets ik de oprit van ons huis af. Toen ik op school aankwam was het vrij rustig tot mijn verbazing. Toen de bel ging om 08:30 liep ik naar mijn les. Huh er zit een andere klas in? Ik keek op het magister en we hadden dus de eerste 2 uitval. Ik ging maar in de kantine zitten wachten. Ik at ondertussen wat brood en keek naar enkele youtube viddeo's. Opeens hoorde ik een heel bekend geluid. De lach van Sanne. Omg oneee oke ik moet weg hier dacht ik. Ik probeerde naar de wc te rennen maar ze had me al gezien. Waar denk jij dat jij naar toe gaat? Vieze dikke hoer! Jij gaat daar weer zitten waar je net zat. Dus dat deed ik dan maar met mn stomme kop. Ze stelde me een aantal vragen over haar vriend wat ik met hem had gedaan. Want we werken samen een school project. Ik antwoorde gewoon. Maar zoals gewoonlijk was het niet naar haar zin. Je blijft bij hem uit de buurt. Hoor je me? Eerst antwoorde ik niet op haar. Ze gaf me een bitchklap in mn gezicht. Ik antwoorden nog niet. Oke als je het zo gaat spelen!. Ze gooide de hele afvalbak over me heen in de kantine. Iedereen lachte me uit. Ik wist niet hoe vlug ik weg moest. Ik rende naar de wc toe om me wat op te gaan frissen. Ik wasten mijn handen en mn gezicht wat af. En keek in de spiegel. Ik ben zo lelijk en dik.


Waargebeurde horror verhalenWhere stories live. Discover now