4.Bölüm💥

2.2K 64 21
                                    

Ali beni belimden tutup kendisine çekti. Neye uğradığımı şaşırsam da belli etmek istemedim.
Berk:neyse,sonra görüşürüz.
Ali:bir daha görüşmemek dileğiyle.
Yanaklarımın ısındığını hissettim. Kesin yine kızardılar,allah kahretsin! Ali beni yavaşça bıraktı.
Ali:hadi gidelim.
Yaprak:t-tamam.
Of ya! Şimdi de kekelemiştim. Ali'nin güldüğünü fark ettim. Sonra da konuyu saptırmaya çalıştım.
Yaprak:şey,biz neden alışveriş yapmaya geldik ki?
Ali:bu akşam balo var ya,sizinkiler söylemediler mi?
Yaprak:yok söylemediler,neyse hadi kıyafet bakalım.
Bir kaç saatin ardından ali'ye de bana da bişeyler bulmuştuk.
Yaprak:

 Yaprak:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ali:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ali:

Saat: 17:30 Herkes evlerine gidip hazırlanmaya başlamıştır

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Saat: 17:30
Herkes evlerine gidip hazırlanmaya başlamıştır. Erkekler çoktan hazırdı,kızları kapının önünde bekliyorlardı. Bir süre sonra da kızlar çıktı dışarıya. Sonra herkes arabalara atlayıp balonun olduğu yere gittiler. Balo,ali'nin babasının çok yakın bir dostunun şirketinin yıl dönüm balosuymuş.

Ali'den
Yaprak ve ben bir araba ile gelmiştik. Balonun olduğu yere vardığımızda arabadan indim. Tam vale yaprak'ın kapısını açacaktı ki onu durdurdum ve yaprak'ın kapısını ben açtım. Yaprak'a elimi uzattım ve inmesine yardım ettim. Yaprak'ı indirdim ve kapıyı kapatıp yaprak'ı belinden tutup yürümeye başladık. Hani derler ya,sahiplenme tutuşu,ha işte öyle tuttum yaprak'ı. Arkadan bizimkiler ve kızlar da geldi. İçeriye girdiğimizde herkesin gözü bizdeydi,tabi çok kalabalık girmiştik. Sonra bir masaya oturduk ve sohbet ettik. Ardından yemek tatlı falan derken zaman baya geçti. Dans müziği çalmaya başlamıştı zaten. Annemler şüphelenmesinler diye yaprak'ı dansa kaldırdım.
Ali:bu dansı bana lütfeder misin?
Yaprak yüzüne bir tebessüm yerleştirip ona uzattığım elimi tuttu ve ayağa kalktı. Yaprak kollarını boynuma doladı,ben ise kollarımı beline. Bir yandan yaprak ile dans ediyordum,bir yandan ise bizimkilere kızları dansa kaldırsınlar diye kaş göz işareti yapıyordum. Sonunda barış önce davrandı ve badeyi dansa kaldırdı. Sonra sinan eceyi,gökhan ise merveyi. Oğuz ve iremde masada oturuyor ve konuşuyorlardı. Etrafa baktığımda o bugün gördüğümüz yavşakı yapraka bakarken gördüm. İsmi neydi... ha berk. O anda aşırı sinirlenmiştim. Ona inat olsun diye kafamı yaprakın boynuna gömdüm istemsizce. O kadar güzel kokuyordu ki,kelimeler ile anlatılmayacak kadar...Annemler yavaşça bize yaklaştılar. Belliki şüphelenmişlerdi bizden.

Yaprak'ın boynuna yavaşça öpücükler kondurmaya başladım ve kafamı kaldırıp kulakına fısıldamaya başladım.
Ali:çok güzel olmuşsun.
Yaprak:teşekkür ederim. Sende çok yakışıklı olmuşsun.
Annemlerin sesini duymaya başladık birden.
Ela:tekin,az çocuğundan örnek al.
Tekin:oğlum,ne yapıyorsanız baş başayken yapın. Sonra ben yiyorum kazığı!
Ela:sus! Odun ya bir de çocuğa kötü örnek oluyorsun. Oğlum sen devam et böyle çok iyi gidiyorsun.
Ali:(gülerek) tamam annem.
Dans bitmişti. Yine yerlerimize oturup sohbet etmiştik. Baya da eğlenmiştik sohbet ederken. Kızlar bizi evlerine davet etmişti. Biz ise önce kendi evimize gidip üzerimizi değiştirecektik. Kızlar da aynı şekilde. Dediklerimizi yaptık ve kızların evine doğru yol aldık. Eve vardığımızda kapıyı çaldık. Bizi karşılayan bade oldu.
Bade:hoşgeldiniz,geçin içeriye bizim kızlar inerler şimdi.
Koltuklara oturup evi inceledik. Gayet düzenli ve güzel bir evdi. Yaprak ve diğerleri de indikten sonra koltuklara oturdular. Yaprak yanıma oturdu. Öyle havadan sudan sohbet ettik yine. Sonra canımız iyice sıkılmıştı.

Barış:benim canım sıkıldı ya,ne yapsak?
Bade:al benden de o kadar,patlayacağım.
Yaprak:ben hepinize sıcak çikolata yapayım isterseniz,ece kumanda senin yanında netflix'i açın bir film seçin.
Merve:iyi fikirmiş.
Ali:yaprak,yardım edeyim mi?
Yaprak:sen bilirsin.
Yerimden kalkıp yaprak ile mutfağa gittim. Yaprak sıcak çikolata için malzemeleri çıkarttı ve yapmaya başladık. Sıcak çikolataları kupalara doldururken elime bir damla sıçradı. Baya sıcak olduğu için elimi aniden çektim ama bir tepki vermedim,halbuki biraz yanmıştı. Yaprak tabi ki fark etti bunu.
Yaprak:elin mi yandı?
Ali:yok bir şey olmaz.
Yaprak:göstersene bi.
Elimi yapraka doğru uzattığımda yaprak elimi tuttu ve yanan yere üflemeye başladı. Ben ise hayranlıkla izliyordum onu.
Yaprak:geçti mi?
Ali:hı hı.
Yaprak:tamam hadi soğumadan götürelim.
Sıcak çikolataları herkese dağıtıp oturduk yerimize ve seçtikleri filmi başlatıp izlemeye başladık. Biraz izledikten sonra film çok sıkıcı olmaya başlamıştı. Biz öylece oturuyor bir şeyler ile uğraşıyorduk. Sonra omzumda bir ağırlık hissettim. Yaprak omzumda uyuya kalmıştı. Çok güzel uyuyordu,çok masum ve tatlı...
Uyandırmaya kıyamadım ve yatak odasına kadar kucağımda taşıdım. Yatağına yatırdıktan sonra üzerini örttüm ve dışarıya çıktım. Zatem bizimkiler kalkıp çıkmak için hazırlanıyorlardı.
Ece:e biraz daha kalsaydınız.
Sinan:e tekrar geliriz,hem yarın çok işiniz var. Öbür gün kına sonuçta.
Merve:neyse,yine bekleriz.
Barış:sizde bize gelin ama.
Bade:olur bir gün geliriz.
Ali:hadi Görüşürüz.
İrem:Görüşürüz.

Bugünki bölüm de bu kadar dı. Biliyorum,bölümler bazen gecikiyor ama okuldan dolayı pek aktif olamıyorum. Öpüldünüz🥰

Zorla Evlilik|AlYapHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin