11.Bölüm💥

2K 56 31
                                    

Yaprak'tan
Sabah yine o iğrenç alarm sesiyle uyandım. Yarı uyanık bir şekilde banyoya doğru ilerledim ve rutinlerimi halledip üstümü giyinip aşağıya indim. Eceyi gördüm kahvaltı hazırlıyordu.

Yaprak:günaydın ecekuşum.
Ece:günaydın kuzum. Özledin mi yatağını bakayım?
Yaprak:yoo,hiç özlemedim aslında.
Ece:ee tabi alinin göğsü kadar rahat değildir sende haklısın.

Ecenin bu söylediğinden sonra baya utanmıştım. Ve tabi ısıtma sistemlerim yine: on.

Ece:ya çen utandınmıı?
Yaprak:ya ece yapma şöyle. Hadi kahvaltı hazırlayalım.
Ece:tamam kuzum.

Ece ile kahvaltı hazırlarken herkes tek tek aşağıya indi. Kahvaltı masasına oturduk ve bir yandan yemek yiyor bir yandan da sohbet ediyorduk. Kahvaltımızı yapıp sofrayı topladık ve alileri beklemeye başladık,çünkü bizi onlar alacaktı. Yaklaşık on dakika sonra geldiler ve bizi de alıp bir avm ye getirdiler. Çok büyük bir yerdi. Areli de yanımıza aldık ve biz kızlar erkeklerin yanından ayrıldık.

•~•

İki saatin ardından hepimiz sözleştiğimiz yerde toplandık ve arabalara binip eve doğru yol aldık. Eve vardığımızda çocukları da yolculayıp eve geçtik. Hepimiz bitkin haldeydik.
Merve:ay ben öldüm ayaklarım şişti ya!
Yaprak:al benden de o kadar. Bir de yarın düğün var. Neyse hadi hepimiz odalarımıza geçelim yarın için enerjik olmamız lazım.
Ece:ever doğru,hadi herkes odalarına!

Hepimiz odalarımıza çekildik. Ben gelinliğim kırışmasın diye dolaba astım. Ne zormuş ya! Sonra en rahat pijamalarımı giyinip kendimi uykunun o huzurlu kollarına bıraktım.

-Ertesi Sabah-
Yaprak'tan
Sabah saat tam 7 de uyandığımı fark ettim. Ne kadar uyumak istesemde bu benim en özel günümdü ve uykumu ne olursa olsun ertelemek zorundayım. Yatağımdan kalktım ve üstüme bir şeyler geçirip bizim kızları uyandırdım. Kızlar
da geldikten sonra kuaförün yolunu tuttuk.

Ali'den
(alikuş senin ağzından yazmak çoksel bdnsjfj)
Sabahın bilmem kaçında uyandım ve üstüme rahat bir şeyler geçirip aşağıya doğru ilerledim. Bizimkiler çoktan uyanmışlardı. Hemen eşyalarımızı alıp berbere doğru ilerledik.

Saat:13.25
Yaprak'tan
Saçlarımız ve makyajlarımız bitmişti. Elbiselerimizi de alıp salona doğru ilerledik. Ben gelin odasında kızların da yardımıyla gelinliğimi giydim. Kızlar da başka odalara geçip elbiselerini giydiler. Yan yana geldiğimizde hepimiz birbirimize hayran hayran bakıyorduk.

Yaprak:ya çok güzel olmuşsunuz!
Bade:aa bize diyene bak asıl hepimizden aen güzel olmuşsun.
İrem:evet kızım gelinlik çok yakıştı.

O sırada kapı tıklandı ve içeriye arel girdi. Oldukça güzel gözüküyordu.

Arel:merhaba kızlar. Hepiniz çok güzel olmuşsunuz ya! Ama yengoşum sen ayrı güzel olmuşsun.
Yaprak:sağol yengesi sende çok güzel olmuşsun.

Elbiseler&Saçlar

Yaprak

Yaprak

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Zorla Evlilik|AlYapHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin