5.Bölüm💥

2.1K 59 5
                                    

Yaprak'tan
Sabah camdan yansıyan güneş ışığı ile uyanmıştım. Yatağımın yanındaki komidine elimi atıp telefonumu aldım ve saate baktım. Çok erkendi. Biraz uyumaya çalıştım,uyuyamadığım için aşağıya indim ve kahvaltı hazırlamaya başladım.

Bu gün çocuklar geleceklerdi kahvaltıya,bade çağırmış. Bende biraz daha özene bözene yaptım sofrayı. Yukarıya çıktım ve üzerime doğru düzgün şeyler giyinip aşağıya indim.

Bu kızların geleceği yoktu! Bu sefer de ben bağırarak uyandırayım bunları,hep ben mi böyle bağırılarak uyandırılacağım?
Yaprak:bade,ece,irem,merve uyanın! Hadi kahvaltı hazır!
Bade:kafamız şişti!
Yaprak:tamam hadi üzerinize doğru düzgün şeyler giyinin 10 dakikaya buradalar.
Ece:okey,ben 5 dakikaya inerim.
Bizimkiler tekrar yukarıya çıktılar üzerlerini değiştirmek için. Dedikleri gibi 5 dakikaya aşağı inmişlerdi. Tam o sırada kapı çalmıştı.
İrem:ben açarım!

İrem kapıya doğru fırladı ve kapıyı açtı. Ben de yanına doğru gittim ve çocukları karşıladım. Ali elinde bir poşet ekmek ile
gelmişti.

Yaprak:e bizde vardı ekmek.
Merve:he vardı,kaç gün önce bitmiş dün aç kaldık zaten!
Yaprak:allah allah gidip alsaydın o zaman sanki ben annenizim!
Bade:aman hemen kavga edin zaten utanmazsanız birbirinize gireceksiniz!
Ece:tamam susun da kahvaltı yapalım.

Yemek sofrasına doğru ilerledik ve masaya oturduk. Fark etmeden bir sürü çeşit yemek yapmışım. Ali ile yan yana oturduk yine. Kahvaltı yaptık güzelce. Sofrayı topladıktan sonra biz kızlar hazırlandık ve erkekler bizi aşağıda bekliyorlardı.

Yaprak:tamamız değil mi?
İrem:evet öyle gözüküyor.
Barış:hadi çıkalım.
Hepimiz arabalara bindik. 10 dakika sonra erkekler bizi birkaç gelinlikçinin olduğu yere bıraktılar.
Ali:kızlar dikkat edin kendinize,yaprak bir şeye ihtiyacın olursa bir mesajın ile buradayım.
Yaprak:tamam görüşürüz.
Ali:görüşürüz.

Erkekler kendilerine takım elbise bakmaya gitmişlerdi,biz ise öylece dolanıyorduk gelinlikçilerde. 2 tane gelinlikçiye girmiştik. Ama hiç birinin gelinliklerini beğenmemiştim. Birisinin gelinlikleri çok sade,diğerininkileri de aşırı abartılı.

Ece bizi bir yere soktu. Tam benlik bir yerdi. Ne çok sade ne de çok abartılı gelinlikler vardı. Birkaç tane elbise denedim önce,malum yarım kınam vardı. Neredeyse her bir elbisenin bir şeyine kusur bulmuşlardı.

En sonunda bir elbise giyindim,çok yakıştırdılar bana. Elbiseyi aldık ve ona uygun ayakkabı bakmaya başladık. Bu konuda merve bana yardım etti. Merve hepimizden daha çok anlardı moda işlerini. Yüksek bir topuklu ayakkabı aldık bana da. Sonra kızlar kendilerine elbiseler ayakkabılar aldılar.

Ali'ye mesaj attım gelip bizi alabilir mi diye. 5 dakika geçmeden geldi. Ellerimizde o kadar çok poşet vardı ki,hepsini bagaja koyduğumuzda sanki üzerimizden bir yük kalkmıştı. Ben öne oturdum,ali arabayı sürüyordu,kızlar ise arkada sıkışıyorlardı. Yola çıktık ve bir süre sonra eve vardık. Kızlar hemen içeriye girdiler beni beklemeden. Bende doğal olarak ali ile yalnız kalmıştım.

Yaprak:ali seni de yorduk ama,teşekkür ederim.
Ali:lafı bile olmaz,her zaman arayabilirsin beni bir ihtiyacın olursa.
Yaprak:peki,hadi iyi geceler.
Ali:sanada.
Arabadan indim ve içeriye girdim. Kızlar çoktan odalarına dağılmıştı. Bende biraz ortalığı topladım ve odama çıkıp uyudum,yarın erken uyanacaktık çünkü.

Bu bölüm de bu kadar dı. Biraz geç gelmiş olabilir,bu yüzden özür dilerim ama sınavlar yaklaşıyor. Elbise falan yazdım ama bir sonraki bölümde göstereceğim elbiseleri. Öpüldünüzz ❤️

Zorla Evlilik|AlYapHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin