Capitolul 1

145 9 0
                                    

Elly are o viață pe care ea o consideră perfectă. A absolvit facultatea de Drept,s-a mutat la Bucuresti ,iar apoi și-a deschis propria afacere și a muncit din greu pentru a ajunge unde este astazi:un manager de succes.Astăzi este o zi importantă,deoarece Elly își va extinde compania în Italia și vrea ca totul sa iasă perfect.
- Andreea,te rog să nu uiți să faci ce te-am rugat!Totul trebuie să fie perfect azi!A...Și  să nu uiți  să o suni pe mama să-i zici să nu mă deranjeze azi ca n-am timp să vorbesc cu ea.
-Dar Elly e mama ta...Si vrea doar să se asigure că ești bine...Cum să-i spun să nu te sune?
- Andreea chiar n-am timp...Nu vezi ce ocupată sunt?
-Bine,dar poate ar trebui să te gândești mai bine la ce faci!Nu vezi că-i alungi pe toți cei ce te iubesc de lângă tine?
-Ce-ai spus?Asta crezi despre mine?
- Nu doar eu cred asta, toată lumea te consideră o scorpie.Uită-te la tine...de când s-a întamplat...
- Să nu te aud!Nu-mi aminti! O intrerupe Elly.Ieși imediat afară!,țipă  Elly.
Rămasă singură,Elly nu putea sa nu-și amintească de necazurile pe care le avea,izbucnind în plâns.Pe de altă parte,Andreei îi păru rău pentru cele spuse.Andreea este secretara si cea mai bună prietenă a lui Elly încă din copilărie.Aceasta o cunoaște cel mai bine, îi știe  secretele și stie ca nu trebuia sa rostească acele cuvinte,dar trebuia să o trezească la realitate pe Elly.
După cateva ore în care acestea nu și-au vorbit,iar Elly nu ieșise din birou,venise timpul ședinței cu colaboratorii din Italia.După  discuția avută,Elly nu prea mai avea chef de nimic,dar trebuia să dea dovadă de profesionalism,așa că a renăscut din propria cenușă cum a făcut de foarte multe ori și s-a concentrat pe ședința care a decurs perfect.După aceasta, a vorbit cu Andreea și și-au cerut iertare reciproc ,încheind seara cum știu ele mai bine, cu cina la restaurant,distrându-se pe cinste.

Trandafirul Dragostei(Finalizată)Where stories live. Discover now