Capitolul 2

109 8 0
                                    

Totul decurge foarte bine de câteva săptămâni.Firma este în continuă dezvoltare,iar Elly nu poate decât să fie bucuroasă. Aceasta își începe  ziua cu rutina ei de dimineață,de care nu se lipsește de ani buni.Să nu mai spunem că acorda o foarte mare importanță felului cum arată sau este aranjată,considerând faptul că "femeia sfințeste locul".În drum spre serviciu,aceasta se oprește la o cafenea pentru a-și lua cafeaua fără zahăr pe care o bea de ani buni.
-Salut Ani!,zise Elly.
-Salut Elly!Poftim cafeluța ta! Nu vrei și o prajiturică lângă?, a zis râzând Ani.
-Poate data viitoare!Acum trebuie să am grijă de siluetă!
Zicând acestea,Elly ieșise din cafenea.Când ajunge la firmă,aceasta are parte de o surpriză neasteptată!Găsi un bărbat elegant,înalt și șarmant chiar la ea în birou.
-Bună dimineața,doamnă Elly!Mă numesc Dan și sunt noul dumneavoastră șofer!
Timp de câteva minute Elly se holba la bărbatul care arăta demențial de bine. Era îmbrăcat într-un costum elegant, care-i scotea în evidență mușchii, avea niște ochi albaștri de te pierzi în ei,asemenea mării,părul șaten ,buzele îi erau roșii și cărnoase și era înalt. Era exact tipul de bărbat ideal pentru orice femeie.Dintr-o dată, se auzi ușa biroului trezind-o pe Elly la realitate.
-Bună Elly!Se pare că ați făcut cunoștință!El este noul șofer pe care l-am găsit! zise Andreea.
-Da,am apucat să ne cunoastem,dar nu mi-ai spus că vine azi!In fine,"Bine ai venit!"rosti Elly.Sper să te adaptezi repede și să faci față. Poti să te retragi acum. Rămase  singure, fetele își văd de treaba lor,până când,Andreea rupe tacerea:
-Auzi,cum ți se pare Dan?
-Care Dan?,rosti ironică Elly.
- Hai nu te preface că nu înțelegi...vorbesc de Dan,șoferul...Nu-i așa  că e chipeș?Și cred că e și de treabă...
- Andreea,revino cu picioarele pe Pământ,suntem la muncă. Nu mă interesează cum arată Dan,nici nu am remarcat,zise pe un ton ușor  enervat Elly.În realitate însă,se gândi la el,la felul cum arăta.
-Bine,gata,nu mai spun nimic.Hai să ne continuăm treaba.
Orele trecură pe nesimțite și programul de muncă se încheiase.La ieșirea din clădire,Dan o aștepta pe Elly să o ducă acasă.Totul a decurs perfect pe drum,până când,Dan primise un apel:
-Alo?Da,iubire,ce faci?Cum ți-ai petrecut ziua?,întrebase Dan.La auzul acestor vorbe,parcă Elly se întristă,însă nu-si putea explica de ce...Ce are cu acest om? În definitiv nu e decât șoferul ei.Aceste gânduri nu-i dădeau pace lui Elly,ele continuând și după  ce aceasta a ajuns acasă.

Trandafirul Dragostei(Finalizată)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum