Capitolul 5

69 8 0
                                    

Noaptea a trecut,iar Soarele își arăta strălucita față.Elly și mama ei au dormit îmbrățișate toată noaptea.Acum era momentul să  se trezească și să înceapă o nouă zi.Mama lui Elly a fost cea care s-a trezit prima,gândindu-se să  prepare o cafea și  micul dejun pentru ea și  Elly.Dintr-o dată,se auzi o voce:
-'Neața!,zise Elly somnoroasă.
-Tu erai?'Neața!M-ai speriat teribil.
-Scuze!
- Nu mai contează,uite am pregatit micul dejun.
- Ai facut clătite?Nu pot să  cred!Preferatele mele...
-Desigur!Orice pentru tine.
-Mulțumesc mult!
Cele două s-au îmbrățișat și au luat micul dejun în liniște și armonie.
-Trebuie să plec!Mulțumesc încă o dată!
-Bine,am să  te aștept pe când vii de la muncă !O zi ușoară!
-Mulțumesc,mamă!
Pentru mama lui Elly acel cuvânt  "mama"rostit de Elly însemna totul.Se bucura tare mult că fata ei a iertat-o și că acum se înțeleg bine.
Ajunsă la muncă,Elly întâmpină niște  probleme neașteptate. Chiar pe scaunul ei,stătea așezat cineva,iar în momentul în care și-a dat seama cine e,a rămas încremenită.

***

Panica cuprinde toată clădirea.
-Elly!Elly,deschide ochii,revino-ți!,se aude vocea Andreei.
Când Elly deschise într-un final ochii,încerca să asimileze tot ce i se întâmplase,însă durerea de cap era insuportabilă.
-Ce s-a întâmplat?Cum am ajuns aici?
-Slavă Cerului că ești bine!M-ai speriat de moarte.Ai leșinat imediat ce l-ai văzut pe noul colaborator din Italia, cel care venise la noi în firmă să ne ajute cu noua lansare.
Dintr-o dată ,Elly își amintise totul.Preț de un moment prefera să creadă că totul a fost un vis urât,dar din păcate nu fusese așa.Din păcate, tot ce trăise mai devreme fusese cât se poate de real,iar asta nu putea decât să o neliniștească și mai tare.De acum trebuia sa facă față noii situații dacă voia binele firmei,fără să se lase intimidată de trecut.

Trandafirul Dragostei(Finalizată)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant